פירושי ריבועים קטנים

פירושי ריבועים קטנים ../images/Emo6.gif

היי לכולן! סופשבוע נהדר שיהיה לכן
אני נתקלת בהרבה מקומות בשרטוטים כמו זה, ואני לא יודעת איך לתרגם את זה לדברים שאני יודעת. מה הכוונה בכל השרטוטים האלו? מה זה כל ריבוע? ומה ההבדלים בין השרטוטים השונים? (יש איפשהו מקרא לכולם?). המון תודה אורית.

88hentai88

New member
בעיניין הסימנים

היה לנו דיון על עיניין הפירושים, הבעיה היא שבשתי מסרגות כל מאגזין בארץ מסויימת משתמש בפירושים אחרים לסימונים שלו, אני ניסיתי לעשות משהו קרוב וגיליתי שזה יהיה מטעה כי אין אחידות בסימונים. לפי המקום ממנו הוצאת את התרשים אולי תוכלי למצוא גם טבלה של מה אומר כל דבר ואז על ידי אתר המרות של קיצורים לסריגה יהיה אפשר להבין מה הכוונה.

הבעיה היא ש...

זה כל פעם ממקום אחר, ובשפה זרה אחרת (לא אנגלית). אם יהיה לי משהו ספציפי, אני אנסה לברר עליו יותר. תודה אורית.

tatia

New member
אני אתרגם.

הריבע השחור - עין ימין הריבע שקוף עם פס- עין שמאול עיגול- ליפוף(כרכי חוט) משולש לכיוון ימין- לסרוג שני עיניים ביחד ימין, להיכנס מקדימה(חשוב!!) משולש לכיוון שמאול- לסרוג שני עיניים ביחד ימין. עושים את זה ככה: מורידים עין ימין למסרגה ימנית בלי לסרוג אותה(נכנסים לעין מקדימה), סורגים עין שניה ומושכים אותה דרך עין הראשונה , פלוס(+)- זה עיניים צדדיות( ראשונה שמורידים לא סרוגה ועין אחרונה שסורגים שמאול, הם לא נחשבים בדוגמא) הפס השחור בין העיניים באמצא - זה "צמה" , סמים 4 עיניים על מסרגה נוספת ומשארים מקדימה , סורגים 4 עיניים ימין ואחר כך 4 עיניים ימין ממסרגה נוספת. מקווה שעזרתי

88hentai88

New member
רק שאלה אחת

כשאת אומרת להיכנס מקדימה, מה הכוונה? כי יש כמה אפשרויות שניראות מתאים.

tatia

New member
בתמונה

בתמונה, בציור השני רואים "כניסה מקדימה" שני עיניים ביחד ימין(בכיוון ימין בציור השלישי (האחרון) רואים שנים ביחד בכוון שמאול

HollyGolightly

New member
טטיה את גאון! תודה רבה ../images/Emo42.gif

ובכלל כבר כמה ימים שאני רוצה להודות לך על התרומה הנפלאה והנדירה שלך לפורום. את פשוט אוצר
תודה תודה.

מצטרפת בשמחה - את משהו../images/Emo140.gif

ההבנה שלך והידע שלך הוא מעל ומעבר. תודה ענקית

למעלה