פירוש המילה מאוחזר ?

michkeren

New member
פירוש המילה מאוחזר ?

מי יודע מה פירוש המילה מאוחזר (כמו מוחזר רק עם א')...

maec

New member
לאחזר

זה לשלוף מידע, בדרך כלל מתוך מסד נתונים (אם אני לא טועה במשמעות ובאיות, באנגלית זה retrieve)

אוֹחַ

New member
הדוגמה הבסיסית ביותר לאיחזור היא

החלונות שעל המסך שלך. בכל פעם שאתה עובר בין חלונות אתה מאחזר את הנתונים של החלון אותו בחרת להפוך לפעיל. הסבר: החלון שאינו פעיל לא באמת נמצא מתחת לחלון הנוכחי. הוא ממש לא שם. מה שכן - הנתונים שלו נשמרים בזכרון, וברגע שאתה בוחר להפוך אותו לפעיל, הנתונים מאוחזרים מהזכרון ויוצרים את תמונת החלון. אולם, כאמור, זוהי רק דוגמה אחת בסיסית. לאחזר - להביא נתונים שאוחסנו איפשהו ולעשות בהם שימוש. הנתונים לא עוברים שום תהליך ולא חל בהם שום שינוי. למחזר - להשתמש באותם נתונים פעם נוספת, אולם לאחר תהליך של עיבוד ובניה מחדש. לחזר - למחזר נתונים שמאוחזרים מחזירים. הנתונים הרצויים משתנים ממין למין וממצב יאוש אחד למישנהו.

מוגג

New member
אחזריות בלתי נשלטת

השרשור אחזיר לי לזכרון כותרת שראיתי אתמול "איתן רבין מוחזר" ועלצתי על הדואיות. אגב, כיוון שחזר מייד החלטפל בעיקר.

אני לא מבינה איפה פה הבעייה

גם אם היה אומר לה שהיא "יפה" זו היתה נחשבת הטרדה. עצם ההתייחסות למראה החיצוני שלה בנסיבות כאלה אינה חוקית, ללא קשר למילה בה השתמש. (מובן שחשובה גם השאלה האם מדובר בניצול יחסי מרות והאם נדרש יסוד של חוסר שביעות-רצון מצידה). העיקר שאפשר לעשות כותרות.

למעלה