פירוש הקליפ.

kiticat

New member
פירוש הקליפ.

זו הפעם השלישית שראיתי את הקליפ. בכל אופן, הורדתי אותו מהאתר שבן אדם מאוד נחמד (
) קישר.... ואני מנסה להבין מה משמעות השם, והתחלתי לחשוב אולי שמדובר על "החטא הקדום". למה? קודם כל, האש. מוטיב מאוד חזק שמזכיר את גיהנום. המיטה- העובדה שהוא מגיע למיטה באופן אוטמטי- זה דבר טבעי וכמעט בלתי ניתן לעצירה- מצד שני הוא לא מנסה להמנע מכך. הבנות- הם בעצם נזירות (או משהו דומה) באיזור אירופה. והם לא מסוגלות להשיר מבטיהם למייק- שכן הוא חטא (?) מה עוד? החיות האלה- הם מזכירות משהו קדום... משהו מהעבר, מהתקופה הפריהסיטורית.... משהו אחד כן מציק לי, בעצם 2 דברים. הראשון- הבובות, מעין רובטריקים כאלה.. והדבר השני- האותיות היפניות שאני בטוחה שיש להם משמעות....

Deore

New member
פשש... לא רע....../images/Emo32.gif

אז כך... זה מאוד נחמד שאת מפרשת את הקליפ, ואני חושב שאת לא רעה בנושא... אז רציתי להוסיף את דעתי (שהיא דעתי!) ואני חושב שהרובוטים הם בעצם הזכרות בריאנימיישן שהיה בחלקו עם רובוטים וכל מיני דברים בנושא... אני לא פרשן אבל הרובוטים האלו השכירו לי את ריאנימיישן. אם יש למשהו/י פירוש יותר טוב או בנוסף לשלי ושל קיטי אז בבקשה דבר... זה פירוש, זו דעתך, וזו לא עובדה מסויימת (רק דיעה) צ'או...

kiticat

New member
גם לי הרובטים הזכירו קצת א

את רימנשיון, אבל גם חשבתי על עוד פירוש כשצפיתי בזה מקרוב היום. שמתי לב לעוד 2 פרטים. הראשון, אחת הנזירות מנידה את ראשה לגבי המקצב- אבל עושה את זה בדיסקרטיות- כי היא כאילו חוטא... ועוד דבר- הרובטים, אולי יש כאן עניין של ציפייה להתנהג בצורה קבועה ומוכנה מראש- כמו רובטים.... מה אתם חושבים. אני עדין מנסה לעבוד על הקטע של המיטה..... ועוד דבר, המפל של מייק. אם אני רואה נכון... מפל, לא? לגבי העובדה שבקושי רואים אותו- זה מין הסתם, הבושה שלו.... דווקא יש משהו נוסף, בעוד שצ'סטר שר והוא נמצא בחברתהלהקה, מייק לא נמצא איתם. הוא נפרד. נבדל. ואגב, הגיטרות מוראות 3 פעמים... זה חייב לרמוז על משהו.... לא?

נ.ב

שצ'סטר שר מייק ניגן עם בראד ופיניקס בגיטרה אבל ראו אותו ובקושי..!! באמת מה הקטע של המיטה לא משנה העיקר זה יפה..!!

coka

New member
ומשהו שהפריע לי....

לצ'סטר אין שם את העגיל!!!!

olly v

New member
זה ישמע טיפשי

אבל לאחי הקן יש בדיוק רובוט כזה בצבע כחול..... הוא אוסף אותם.... (אולי גם צ'סטר? חחח.....)

למעלה