לקחתי את Miss U
תירגמתי גם באופן מילולי יחסית, שתואם את הליריקה באנגלית - 1, וגם בגירסה שתתאים לשירה ועם חריזה, אבל כמובן שלא תואמת בדיוק את המקור, משקפת את האווירה הכללית והשתדלתי שהשורות יהיו קשורות אחת לשנייה בין שתי השפות (יענו שתיכנס בביט של השיר) - 2 1 אמרו שאת שוב מאוהבת ואני מנסה להסתיר את הכאב שכבתי קבור במיטתי עם תמונותיך בראשי את חיה חיים נוספים וזה חותך אותי כמו סכין אני מקווה שתביני אני הוא זה שנשאר מאחור מחר את תעלמי ואני אתגעגע אלייך... אמרו שאת שוב מאוהבת ועיני החלו לשרוף איפה שלא תיהי עכשיו הלוואי שהיית יכולה לשמוע את שתיקתי השקטה זה לא שאני מנזסה להאשים זה בסה"כ יום רע (חיפשתי בבילון מזה grainy, וקיבלתי "מגורגר" XDD) אני מקווה שתביני אני הוא זה שנשאר מאחור מחר את תעלמי ואני אתגעגע אלייך... 2 האהבה שוב תקפה אותך ולבי כמו קיר נקדח התכרבלתי בשמיכות ותמונותייך בראשי רצות את חיה חיים כפולים וסכינים את ליבי חותכים הלוואי שתקלטי השאירו מאחור אותי מחר את תעלמי ואלייך אתגעגע (במקום פעמיים Miss u) האהבה שוב תקפה אותך ועיניי שורפות כמו תותח היכן שאת עכשיו תדעי שרק אותך אוהב אני לא מאשים אותך זה רק יום קצת מלוכלך הלוואי שתקלטי השאירו מאחור אותי מחר את תעלמי ואלייך אתגעגע...