פירוש מלדיטה לונה

nitzozot

New member
פירוש מלדיטה לונה

שלום לכולם , מישהו יכול לפרש לי את הקטע בספרדית בשיר מלדיטה לונה? הינה המילים: quiero terminar con toda la esperanza que quedo hoy voy a arrancar lo que ha quedado en este corazon siento que olvidar la ultima mirada que me dio puedo ahogar por fin el ultimo recuerdo de su voz porque he llorado tanto, tanto, tanto que no siento mi lagrima quemandome, ay quemandome en el cuerpo ay de mi, que esta maldita luna borre de mi pecho este dolor ay de mi, es la ultima noche que voy a sufrir por este amor תודה מראש :)

אני לומד בעזרת גוגל תרגום

אני יודע שזה לא מדיוק אבל הצלחתי להבין את הכיוון . הנה : אני רוצה לסיים כל תקווה להישאר היום אני אוזר מה שנשאר בלב זה מצטערים לאחרונה לשכוח את המבט שהוא נתן לי אני סוף סוף להטביע את הזיכרון האחרון של קולה בכיתי משום כך, כל כך, אז אני לא מרגיש דמעה שלי בוער, בוער ay הגוף אבוי, כי הירח הארור למחוק זה כאב בחזה למרבה הצער, הוא אמש אני הולך לסבול למען האהבה

karoleking

New member
תרשה לי איתן....

אני רוצה לסיים עם כל התקוות שנותרו היום אני אסדר את כל מה שנשאר בלב הזה אני מרגיש שאני שוכח את המבט האחרון שהיא נתנה לי אני יכול להטביע את הזכרון האחרון של קולה כי בכיתי כל כך כל כך כל כך שאני כבר לא מרגיש הדמעה שלי בוערת לי בתוך הגוף אבוי לי שהירח הארור הזה ימחוק מזחי את הכאב הזה אבוי לי זהו הלילה האחרון שאני אסבול בגלל האהבה הזו. מקווה שלזה התכוון המשורר...

למעלה