פירוש

כוכב321

New member
פירוש

פרסתי פריסת שאלה אוטומטית האם כדאי לי להכנס לקשר עם X? קלף ראשון מימין אס חרבות נער המטבעות ארבע מטות שטן כוח סיכום:עשרה גביעים רקע: אני 4 חודשים אחרי סיום קשר אני עדין אוהבת את האקס ומאוד פגועה ופוחדת להכנס לקשר חדש אשמח לפירוש תודה ושבת שלום

כוכב321

New member
קשה,,,קשה

האם הקלפים מראים מצב קשה ולכן אינכן מפרשות? או אולי משהו אחר

blackcat2

New member
הי כוכב../images/Emo41.gif

נשמח לקבל מעט רק על היחסים הקודמים עם X. מדוע הקשר הזה הסתיים מלכתחילה? יש בפריסתך מספר קלפים אותם ניתן יהיה לפרש טוב יותר אם תוכלי לתת תמצית. ממתינות לך.

blackcat2

New member
../images/Emo13.gifאני רואה שאת און ליין

אני מקווה שתתני רקע כעת.

כוכב321

New member
רקע

היחסים עם האקס הסתיימו בגלל סיבות שאני לא מצליחה כל כך להבין נדמה לי כי הוא פוחד להתחייב למרות שכן הצהיר כך נוסף לזה נתגלו לי כל מיני דברים לא הכי נעימים לגביו וכאשר אמרתי לו אותם הוא נסוג ופחד להתמודד מולם. בגדול נראה לי שהוא לא סגור בדיוק עם המצב למרות הפתחים שהשארתי לו הוא לא מנסה להכנס דרכם ולא מנסה כרגע לפתור את הבעיות הוא נוטה להאשים אותי במצב.מקווה שזה נותן לכך רקע מספיק תודה על היחס

blackcat2

New member
../images/Emo42.gifהי כוכב

האם כדאי לי להכנס לקשר עם X? אס חרבות נער המטבעות ארבע מטות שטן כוח סיכום:עשרה גביעים אני רואה שיש לך הרבה מאד ענין בקשר הזה ואת רואה בו אולי גם אופציה למיסוד. הרבה מרצונך לחדש את הקשר נובע ממחשבה רציונאלית ומושכלת. אין כל ספק כי הרגשות שלך כלפי הבחור גדולים אולם גם לרציונאל שלך יש חלק בהחלטה. אם תחדשי את הקשר תתמודדי עם אותם הבעיות שהעיבו על הקשר גם בפעם הקודמת מאחר ואת מדקדקת בפרטים ודברים כמעט אינם נעלמים לך מן העין. את כפי הנראה טיפוס ביקורתי וקפדן. אותם דברים "לא נעימים" שגילית לגביו ואמרת לו יעלו כפי הנראה שוב במסגרת הקשר. (השטן). השילוב שבין נער המטבעות לבין השטן גורמים לי לחוש כי אולי הדברים "שחשפת" אודות הבחור אינם כה נוראיים כפי שאת מדמיינת. זו כמובן השערה שלי. הבחור מצוי כרגע בשלב בחייו בו הוא מנסה להתמודד עם הכוחות המנוגדים דווקא מתוך גישה נינוחה. 10 הגביעים בסיכום הפריסה מעידים על פוטנציאל מאד גבוה להצלחה אולם הדרך עשויה להיות מעט קשה ואת תיאלצי להתמודד עם דברים שחווית גם בפעם הקודמת. מה דעתך?

כוכב321

New member
תודה והסבר נוסף

תודה רבה על הפירוש יש משהו שלא הבנתי למה הכוונה מתמודד עם הכוחות המנוגדים דווקא מתוך גישה נינוחה? פרט לזה אני חושבת שאת צודקת בסך הכל נראה לי מהפירוש כי במידה והקשר יחודש ההחלטה תהיה בידי באיך להמשיך בקשר האם אני צודקת והבנתי נכון?

blackcat2

New member
הי כוכב ../images/Emo39.gif

קלף הכוח המתאר את הבחור מתאר התמודדות חכמה ושקולה עם כוחות מנוגדים (בהקשר זה). תראי איך האישה מצליחה להכניע את האריה העוצמתי ברכות ובעדינות מבלי להפעיל כל כוח פיזי שאנו מן הצד היינו חושבים שזה נדרש למקרה זה. הבחור שלך, כמוה, לומד לעשות שימושים בכוחות מסוג אחר על מנת להתמודד עם הקשיים שלו. לגבי המשכיות הקשר מצידך אומר כי תחושתי היתה שאת אדם מאד קפדן ודקדקן בפרטים ויכול להיות שמה שהסעיר אותך בקשר עם הבחור אינו שלילי כפי שאת רואה אותו. יכול להיות שאת מחמירה יותר מאחרים? אני מעלה השערה ואשמח אם תאירי את עיננו. אם יש צדק בדברי מאד יכול להיות שכדאי לך לנסות להרפות מעט על מנת לקדם את הצלחת הקשר עם הבחור. מה את אומרת?

צוף3

New member
גם אני מבולבלת

כוכב - האם לא התכוונת לכך שיש גבר חדש בחייך ואת חוששת להיכנס איתו לקשר זוגי בשל משקעי הקשר האחרון עם האקס? התבלבלתי לגמרי...

tamidb

New member
גם אני הבנתי ככה

ועל רקע זה אני לא מבינה את הפרשנות של חתולה שחורה.

צוף3

New member
מאידך,

כוכב הסכימה עם הפרשנות שקיבלה אז אני מניחה שנמתין לתשובתה... אולי לא הבנתי נכון :)

כוכב321

New member
תגובה

נכון שהשאלה נשאלה לגבי קשר חדש אולם לפי הרגשתי כשפרסתי חשבתי על הגבר הקודם ובגלל זה התחברתי לפירוש של חתולה. מקווה שהבהרתי את הבלבול ותודה על ההתיחסות אשמח לשמוע לדעתכם. הקשר החדש ממילא לא הסתדר ובזה נפתרה לי הבעיה כי ממילא הלב שלי לא פנוי. באהבה

כוכב321

New member
חן חן

תודה צוף היקרה ותודה על הזמן שאתן מקדישות לפריסות שמופיעות כאן אני קוראת אדוקה שלכן ופשוט אוהבת את דרך ההתיחסות שלכן לפריסות למרות שלא תמיד הפירוש מלבב אבל אתן נאמנות למה שאתן רואות ועל זה ישר כוח.

כוכב321

New member
לחתולה

מקוה כי קראת את ההסבר שלי בכל אופן זה בסדר גם ככה וגם ככה תודה על היחס אם יש לך מה להוסיף אשמח

למעלה