פירות וירקות יחד

orizont

New member
פירות וירקות יחד

עד לפני כמה ימים ידעתי כי אין לאכול יחד ירקות ופירות! עד שהצצתי באתר של ויקטוריה בוטנקו, והם טוענים שאפשר לערבב אותם יחד הם מכינים כל מיני סמוטי בבלנדר וזה הופך לרסק כזה ששותים והם אומרים שזה מספיק ללא כל צורך באוכל מוצק!!! השאלה שלי היא כזאת, האם זה בסדר?לא נוגד תיאוריות למינהן?

moran f

New member
בטח יש תיאוריה קיקיונית שטוענת שזה אסור.

למה שאדם בעל יכולת לעיסה ובליעה תקינות יפקיר את עצמו לאכילת רסק בלבד זו כבר שאלה אחרת. בכל מקרה, לא אמורה להיות בעיה בשילוב ירקות ופירות.

orizont

New member
למה אדם יפקיר את עצמו לאכילת רסק

ובכן זה פשוט מאוד והגיוני, והם מראים פשוט תכנסי לFLIX. CO.IL במצב של רסק זה נכנס ישר למחזור הדם !!וכשאדם בדרך הרגילה לוקח הרבה יותר זמן לגוף להוציא הפסולת החוצה,וזה לא כל כך יעיל!! חומר למחשבה!!

moran f

New member
אה, כמובן.

ממש לא חומר למחשבה, ניתן לסיכום במילה אחת בלבד - שטויות. גם רסק לא "נכנס ישר למחזור הדם" אלא אם בכוונתך להזריק אותו אל הדם (ולמי שחושב על זה אפילו לשניה - כזה דבר הורג אנשים).

TheFinalCut

New member
מזכיר לי משהו משעשע

יש את פרסי דארווין, שזה מיזם אדיר לדעתי, ואפשר לסקור את הפרסים שניתנו לאנשים במהלך השנים באתר שלהם. באחד המקרים, מספרים על ג'אנקי יצירתי שנכנס לחנות מכולת וראה זרעי פרג שנמכרים כמזון לציפורים. בהיותו יצירתי במיוחד (אם כי לא צלול בהתאם) הוא חיבר במוחו בין פרג לבין אופיום (בלי לדעת שמדובר במין ספציפי שממנו מפיקים את הסם, ולא הפרג הנפוץ), והחליט לקנות את הזרעים ולנסות בבית. הוא נרתע מהמחשבה של לבזבז זמן על לעשן או לעבד את הזרעים בצורה כלשהי ופשוט הזריק אותם ישירות לדמו. כיוון שזריקה אחת לא השפיעה עליו כהוא זה, הוא החליט להזריק לעצמו מנה נוספת. זמן קצר לאחר מכן, הוא אושפז כשהוא סובל, לפי תיאור האתר (לפי זכרוני) "מכל תחלואה אפשרית וכשל רב מערכתי", כשהוא על סף מוות. אבל זה לא סוף הסיפור. הוא שרד! רק כדי למות חודש לאחר מכן ממנת יתר "רגילה"... שיטוט באתר הזה הוא לדעתי אחת הדרכים המשעשעות יותר להעביר קצת זמן פנוי

moran f

New member
בהחלט פרס ראוי

למרות שטכנית הפרס לא באמת הגיע לו (הדרך היצירתית לא תרמה להרחקתו ממאגר הגנים). ואכן, מהאתרים היותר משעשעים שקיימים. תודה שהזכרת לי (יש לי הרבה דברים שאני צריכה לעשות עכשיו, כך שאני חוזה כמה שעות שיטוט שם הערב).

למעלה