פירות וירקות עד 9.90

דקל נור*

Well-known member
אני בדכ בעד מרד צרכנים טוב. בדקתי היום מה ניתן לקנות בגזרת הפירות בסופר עד 9.90 לק"ג:

תפוחי גולדן (הירוק בהיר) או החמוצים, קלמנטינות, תפוזים, פומלות, אבטיח, מלון, בננות לא פוטוגניות.

בצער התעלמתי מהפינק ליידי, נקטרינות, דובדבנים (39 שקל למיכל קטן), הענבים והאפרסקים שנראו מפתים מכרגיל.

סהכ לא נורא.

קבצים מצורפים

• Screenshot_20230605_202316_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20230605_202316_WhatsApp.jpg
    KB 492.2 · צפיות: 0

סופהו 1

Well-known member
אני בדכ בעד מרד צרכנים טוב. בדקתי היום מה ניתן לקנות בגזרת הפירות בסופר עד 9.90 לק"ג:

תפוחי גולדן (הירוק בהיר) או החמוצים, קלמנטינות, תפוזים, פומלות, אבטיח, מלון, בננות לא פוטוגניות.

בצער התעלמתי מהפינק ליידי, נקטרינות, דובדבנים (39 שקל למיכל קטן), הענבים והאפרסקים שנראו מפתים מכרגיל.

סהכ לא נורא.
ראיתי שיש מבחר במחיר נמוך מ 9.90 ש"ח.
מלפפון, קישוא בהיר, בצל יבש, גזר, חציל, תפ"א, עגבניה, כרוב, מלון, בננה ועוד.
יהיה סלט, תהיה תוספת ירקות מבושלים, מרק אם רוצים וגם קינוח. אין צורך ביותר ואין צורך לשלם יותר.
(נדמה לי שמחיר 1 קילו דובדבנים היה 6.9ש"ח, אבל לא מוכרים לפי משקל, אלא לפי סלסלה אז לא).

זכרי לא לצאת לקניות (ולא להזמין אונליין) בימי שלישי ואז תהיי מרדנית פלוס

בהצלחה!

דקל נור*

Well-known member
זכרי לא לצאת לקניות (ולא להזמין אונליין) בימי שלישי ואז תהיי מרדנית פלוס
לא הבנתי את הסיפא שלך.
לא עושה הזמנה און ליין כי אין לי סבלנות לשבת אקסטרה מול מסך. ולא אוהבת את זבל האריזות שנלווה לזה.

סופהו 1

Well-known member
לא הבנתי את הסיפא שלך.
לא עושה הזמנה און ליין כי אין לי סבלנות לשבת אקסטרה מול מסך. ולא אוהבת את זבל האריזות שנלווה לזה.
יש כעת קריאה (ממניעים פוליטיים) ליום ללא קניות וימי שלישי נבחרו .
לא קונים ירקות, פירות, טיסות, מכוניות, ספרים, בגדים ועוד.

אלפיני

Well-known member
יש כעת קריאה (ממניעים פוליטיים) ליום ללא קניות וימי שלישי נבחרו .
לא קונים ירקות, פירות, טיסות, מכוניות, ספרים, בגדים ועוד.
קצת בעייתי בהתחשב בכך שדווקא ימי שלישי הם ימי המבצעים לפירות וירקות באונליין ובסופרים , והעניין התחיל עוד לפני הבעיות הפוליטיות.
בכל מקרה, למי שאינו מודע לכך שנה אפליקציה בשם פרייסז המשווה בין מוצרים ומצביעה היכן ניתן לקנות סלי מוצרים אישיים במחיר הכי משתלם לכל איזור נתון.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל

סהכ לא נורא.
בעקרון אפשר למכור כל דבר בכל מחיר שרוצים ובלבד שיהיה מי שיהיה מוכן לשלם את המחיר הזה.

בעבר הרחוק לפני שהפסקתי לעשן ברגע של חולשה (2 קופסאות פרינס או נלסון ליום) היו תקופות שהיה מחסור בסוג מסוים של סיגריות, לרוב בטיים. בעלי הדוכנים נהגו לנצל את המצב ולהעלים את כל הסיגריות הישראליות מהמדפים והותירו רק תוצרת חוץ שהייתה כמובן הרבה יותר יקרה ומן הסתם רווחית. בתקופות האלו פשוט לא עישנתי.

דקל נור*

Well-known member
בעקרון אפשר למכור כל דבר בכל מחיר שרוצים ובלבד שיהיה מי שיהיה מוכן לשלם את המחיר הזה.

בעבר הרחוק לפני שהפסקתי לעשן ברגע של חולשה (2 קופסאות פרינס או נלסון ליום) היו תקופות שהיה מחסור בסוג מסוים של סיגריות, לרוב בטיים. בעלי הדוכנים נהגו לנצל את המצב ולהעלים את כל הסיגריות הישראליות מהמדפים והותירו רק תוצרת חוץ שהייתה כמובן הרבה יותר יקרה ומן הסתם רווחית. בתקופות האלו פשוט לא עישנתי.
איך זה הסתדר לך להיות צוללן ומעשן כבד ?

אבח"י

Well-known member

סהכ לא נורא.

לזוגתי ולי מספיקים 4 תפוחים לחודש, 4 אשכדיניות לשבועיים.
יוקר המחיה הנורא הוא במיוחד לאנשים שצריכים לפרנס את משפחתם, עיניהם כלות כשהם רואים את השפע, אך אינם יכולים לגעת בו.

shila777

Member
קונים פעם בשבוע בשוק או ש--מצילים ירקות פירות בשוק הסיטונאי,מוקדם בבוקר וחינם!

קלייטון.ש

Well-known member
הייתי משתתף אתכם במרד צרכנים אבל אני לא כל כך מגיע לקניות.
גם כשאני מגיע לקניות, זה בדרך כלל פעם בשבוע ביום רביעי. אז מה שאמרו למרוד ביום שלישי לא אפקטיבי במקרה שלי.
אשתי היתה צרכנית רצינית בעבר אבל השתנתה (בתקופת הקורונה קרה לה משהו) וגם לגייס אותה למרד לא כל כך ישפיע על המאזנים ברמת המדינה.

סופהו 1

Well-known member
הייתי משתתף אתכם במרד צרכנים אבל אני לא כל כך מגיע לקניות.
גם כשאני מגיע לקניות, זה בדרך כלל פעם בשבוע ביום רביעי. אז מה שאמרו למרוד ביום שלישי לא אפקטיבי במקרה שלי.
בימינו אין צורך להגיע לקניות.
תן לאצבעות ללכת...

קלייטון.ש

Well-known member
בימינו אין צורך להגיע לקניות.
תן לאצבעות ללכת...
וואו ממש לא. אני לא אתן לאיזה זר לבחור לי את הפירות והעגבניות והפלפלים שלי. לא סומך על אף אחד. אפילו על עוזרת הבית של אשתי ("אמרתי לך שהיא מנהלת משק בית, לא עוזרת") שעושה את הקניות לבית אני לא סומך שתבחר לי. אני הולך ביום רביעי לשוק ובוחר. זו הקניה שלי.

סופהו 1

Well-known member
וואו ממש לא. אני לא אתן לאיזה זר לבחור לי את הפירות והעגבניות והפלפלים שלי. לא סומך על אף אחד. אפילו על עוזרת הבית של אשתי ("אמרתי לך שהיא מנהלת משק בית, לא עוזרת") שעושה את הקניות לבית אני לא סומך שתבחר לי.
כי אין כמו למזמז איזו עגבנייה או מלפפון!!!
בעניין הפירות והירקות- בהתחלה ה"מלקטים" התייחסו להערות ואז ב-1ק"ג היו 10 מלפפונים קטנים ויפים. מרגע שהגיעו 2-3 בגודל של פיל, כי מה לעשות, יותר קל לאסוף שני מלפפונים מעשרה, חזרתי לקנות אצל הירקן השכונתי. אבל שאר קניות? אין צורך למשמש שקית קמח, קופסאות זיתים, נייר טואלט וכו. אם המחיר מתאים-שיבחרו במקומי.

אני הולך ביום רביעי לשוק ובוחר. זו הקניה שלי.
אחרי שקצת הצטערתי כי בימי שלישי יש יום שוק בסופר ולפעמים המחירים ממש אטרקטיביים, נודע לי כעת שיום ה'אין קניות' עבר ליום רביעי.

נערך לאחרונה ב:

קלייטון.ש

Well-known member
יום ה'אין קניות' עבר ליום רביעי.
צר לי אבל לא אוכל לשתף פעולה עם יום רביעי. זה היום שלי לקניות. בשאר הימים אני עסוק בדברים אחרים. יש סדר יום קשיח ואי אפשר לחרוג ממנו.
אם לא אוכל לצאת לקניות ביום רביעי לא יהיה לי עם מה להכין אוכל, ולא תהיה ברירה אלא לאכול מהבישולים של מנהלת-משק-הבית של אשתי.
היא מבשלת טוב, בטח, אשתי ניזונה כמעט בלעדית מהאוכל שלה, ואני גם מחבב אותה (והיא אותי למרות שעוד כועסת עלי בגלל הסיפורים ששמעה על מעללי).
אבל לא רואה את עצמי חי מזה. אני מכין את האוכל שלי בעצמי.
אז סליחה אבל רביעי לא מתאים. תעבירו ליום אחר שבו אני עושה דברים אחרים.

כוכבית מצויה

Well-known member
צר לי אבל לא אוכל לשתף פעולה עם יום רביעי. זה היום שלי לקניות. בשאר הימים אני עסוק בדברים אחרים. יש סדר יום קשיח ואי אפשר לחרוג ממנו.
אם לא אוכל לצאת לקניות ביום רביעי לא יהיה לי עם מה להכין אוכל, ולא תהיה ברירה אלא לאכול מהבישולים של מנהלת-משק-הבית של אשתי.
היא מבשלת טוב, בטח, אשתי ניזונה כמעט בלעדית מהאוכל שלה, ואני גם מחבב אותה (והיא אותי למרות שעוד כועסת עלי בגלל הסיפורים ששמעה על מעללי).
אבל לא רואה את עצמי חי מזה. אני מכין את האוכל שלי בעצמי.
אז סליחה אבל רביעי לא מתאים. תעבירו ליום אחר שבו אני עושה דברים אחרים.
למה?

קלייטון.ש

Well-known member
מה למה?
למה אני לא רוצה לאכול את הבישולים של העוזרת בית של אשתי?
או למה היא כועסת עלי על משהו ששמעה עלי רק בסיפורים, ושקורבנות מעשי סלחו לי עליהם מזמן?
או אולי למה אני לא אסדר את החיים שלי לפי השגעונות של אנשים שאומרים שהם לא קונים ביום איקס, רק כדי לקנות את מה שלכאורה לא קנו באותו יום, ביום הבא, ועוד יוסיפו כהנה וכהנה בתור פיצוי על שסבלו יום שלם בלי לקנות שום דבר?
או שזה הלמה של הילדה בשמלה ושתי צמות? כי על זה אני מוכן לענות. יש לי נסיון. שהרי יש לי נכדים קטנים ואני כל הזמן עונה לשאלות למה הסיבוביות שלהם.

כוכבית מצויה

Well-known member
מה למה?
למה אני לא רוצה לאכול את הבישולים של העוזרת בית של אשתי?
או למה היא כועסת עלי על משהו ששמעה עלי רק בסיפורים, ושקורבנות מעשי סלחו לי עליהם מזמן?
או אולי למה אני לא אסדר את החיים שלי לפי השגעונות של אנשים שאומרים שהם לא קונים ביום איקס, רק כדי לקנות את מה שלכאורה לא קנו באותו יום, ביום הבא, ועוד יוסיפו כהנה וכהנה בתור פיצוי על שסבלו יום שלם בלי לקנות שום דבר?
או שזה הלמה של הילדה בשמלה ושתי צמות? כי על זה אני מוכן לענות. יש לי נסיון. שהרי יש לי נכדים קטנים ואני כל הזמן עונה לשאלות למה הסיבוביות שלהם.
כל האפשרויות נכונות.

למעלה