פירות ים בזול - יש דבר כזה

ההוגה

New member
פירות ים בזול - יש דבר כזה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

עם כל שומרי הכשרות - סליחה מראש. אני מאוד מאוד אוהב פירות ים. זה אוכל חווית מאוד, טעים ומהנה בצורה בלתי רגילה. אני אוהב קלאמרי, צדפות ובעיקר שרימפס. את המלך הבלתי מעורער - הלובסטר, עדיין לא יצא לי לטעום ואני כבר המון זמן מחפש הזדמנות לעשות זאת ללא הצלחה. כמעט בכל מסעדה שאני הולך אליה אין לובסטר. יש כמה בעיות עם פירות ים במסעדות בארץ (לפי נסיוני הדל). המנות קטנות, הכמות מאוד קמצנית, השרימפסים קטנים והמחירים בשמיים ואף יותר. אכלתי בעבר בז'קו בהרצליה. פעם אחת לקחתי שרימפס בחמאה ויין. הרוטב היה טעים אבל כבד מאוד והשריפסים "טבעו" בו. בפעם השניה לקחתי שרימפס מטוגנים ומצופים ולא נהנתי. זה שוב היה כבד ועתיר שמן, כמו שניצל לא מוצלח. לובסטר לא היה בשני הביקורים. אולי אתם מכירים מסעדה טובה שתיתן מענה לבעיות הנ"ל? עם מנות גדולות ונדיבות, מוצלחות ובמחיר סביר? ואולי גם יהיה לובסטר? היתכן? תודה מראש!

גידי42

New member
../images/Emo110.gifבר פרות ים - הרצליה

קראתי בעצב רב את שאלתך. אין ספק שהתמונה הקודרת שאתה מתאר היתה נכונה לפני כמה שנים שאת פירות הים היה מייבא מחרובסקי (זה ממול ים ) מנורווגיה בקרח, היה שומר עליהם בכספת, היה ניתן לקבל אותם רק בימים מסוימים, בהתאם ללוח הטיסות והאספקות והיה צריך למשכן את הדירה על מנת לצאת שבע. היום, לשימחת שוחרי מאכלי הים והשרצים למינהם,המציאות שונה לגמרי, ורבות המסעדות המגישות פרות ים מעולים, במחירים סבירים, ובנדיבות. אחד המקומות הממולצים ושהיה מהראשונים שקלט שהרבה אנשים מדירים רגלהם ממסעדות כאלה עקב הסיבות המוזכרות לעי"ל הוא בר פרות ים בהרצליה. אוכל מעולה, פרות ים טריים ומעולים, ומחירים יחסית, נוחים מאד.אודה כי לובסטר הוא לא המנה מעודפת עלי, כפי שכבר הבנתם אני שונא לעבוד במסעדות ושאני רעב אני מתבאס מלעבוד קשה עם הכלים השונים שמכניסים אותי ללחץ על מנת להכניס קמצוץ בשר לפי, ושיהיה טעים ככל שיהיה. אבל מתגובות של אנשים שאיתם סעדתי במקום הלובסטר שם מעולה. עוד מקומות מומלצים לפרות ים במחירים סבירים הם: סי פוד מרקט, ננה (שרימפס וקלמרי מעולים) 206 דגים, קלואליס בר"ג. נסה ודווח לנו על התוצאות. את שכ"ט ההעבר לליטי

oreo

New member
בר פרות ים

מקום נחמד מאוד אבל לא יציב במיוחד באיכות, כבר נפלתי שם כמה פעמים. קלואליס מסעדה מעולה אבל יקרה.

B r u l e

New member
תזמין

מולים ברוטב רוקפור (בבר פירות ים). מסעדה נחמדה, אבל באמת לא יציבה מבחינת איכות.

Siren

New member
ובכן,

מנת שרימפסים טובה שאכלתי לאחרונה היתה בצ'ופק בראשל"צ. המנה היתה גדולה מאוד, שחתה ברוטב שמנת-שום-יין שקשה היה לעמוד בפניו.

למעלה