פירות מסוכרים ומצופים

פירות מסוכרים ומצופים

אהבה נוספת שלנו. בנתיים הכננו בעיקר קליפות פומלה מסוכרות וריבות למיניהן. משום מה זה יצא מתוק למדי. אני מחפשת מתכון לקליפות הדרים מסוכרות מצופות שוקולד מריר כך שהקליפות תהיינה גם הן מרירות משהו. ואגב זה, למישהו יש נסיון עם הכנת מרמלדה? ואני מתכוונת לחטיפי קריש בטעמים וצורות שונים המצופים סוכר ולא למרקחות (קונפיטורות).
 
ובעניין דומה - מישהו מכיר מתכון

וטכניקת הכנה לפירות חנוטים (כמו שמכינים בדרום צרפת)?
 
חוזרת לשאלת הבסיס:

הכנת פירות מסוכרים, בעיקר קליפות הדרים, כך שתשמורנה מעט על המרירות וציפויין בשוקולד?
 
למעלה