פירכוסים

nnnew in town

New member
פירכוסים

שלום לכולם! שמחתי לקרוא את התגובות החיוביות להודעה האחרונה שלי.
אני לאט לאט מגייס גם את שאר המשפחה לכתוב כאן... כבר ראיתם דברים של אמא שלי. אנחנו גם ממש נהנים לקרוא את מה שאתם כותבים. יש לי שאלה. אני לא זוכר אם הזכרתי את זה כבר, אבל אני מתנדב בגן לילדים עם מוגבלויות(קצת מכל דבר...- PDD, פיגור, ותסמונות שונות...) (אני לא יודע אם מותר לי לספר את השם של המקום) . שבוע שעבר,(ביום בו לא התנדבתי- סיפרו לי את הסיפור) אחד הילדים (PDD) קיבל בגן התקף פירכוסים. לקחו אותו לבית החולים, ובמהלך יממה אחת הוא קיבל עוד 18(!) התקפים כאלה.... הייתי מאוד רוצה לדעת מה אלה ההתקפים האלה? ממה הם נובעים? לפי מה שהבנתי, הרבה מהילדים סובלים מהתקפים. גם ביום שהתנדבתי, לאחד הילדים היה התקף. העיניים שלו רעדו מאוד, הוא לא הגיב לשום דבר( האמת שהוא בד"כ לא מגיב, חוץ מלדברים מאוד מסויימים) והשפה שלו הפכה כחולה. אח שלי אף פעם (תודה לאל...) לא סבל מהתקפים כאלה. מישהו יכול לתת לי מעט פרטים על הנושא? (דרך אגב, אני לא כ"כ אוהב את הקישוריות, כי האנגלית שם נראית לי מסובכת...
) תודה!

פכוסים.

בדרך כלל כאשר קיימים פרכוסים (שלא בעקבות עליית חום..) קיים מוקד אפילפטי. הרצאה בנושא הועברה בזמנו בבית לורן ע"י ד"ר גליק. אני מעבירה את הקישור לתקציר ההרצאה. (בעברית לבקשתך..)

למעלה