פירלוטטים

VeNuS123

New member
פירלוטטים

שאלה אולי טיפה מוזרה אבל איך אפשר לדעת עם מישהו מפלרטט איתך בלי לשאול אותו אפילו בתור בדיחה?

seeyou

New member
שאלה טובה בגיל המתאים-../images/Emo45.gif

אם את מסתדרת עם אנגלית אני מוכן לצרף טיפים בקשר לפלירטים. שם תוכלי למצןא את התשובות לשאלתך. יוסי

seeyou

New member
בבקשה-

בהצלחה!

Kingeh

New member
יש טון דיבור

מסוים לפלירטוט. זה כזה דיבור שבעצם מדליק אותך ואותו. יש ממש טון מסוים וגם מבטים מסוימים.

כל מה שקשור לאהבה

אפשר למצוא פה http://www.links2love.com/ אני רק לא בטוח שתמצאי תשובה על מה שאת רוצה בכל מקרה תקראי על Flirting בצד שמאל של הדף למטה יש את המבט בעינים מתיי שמישהו מתכוון למה שהוא אומר יש את הניצוץ :)

התשובה נורא פשוטה:

1. אם את לא מעוניינת באדם הזה, מה זה צריך להיות לך אכפת אם הוא מפלרטט או לא. כל עוד הוא לא נוגע פיזית, הוא יכול להמשיך לקשקש כמה שהוא רוצה עד צאת נשמתו. את פשוט לא שם, והוא בסוף יבין זאת לבד. אם הוא בכלל ניסה משהו. אם את לא מעוניינת זה חסר משמעות מבחינתך אם אדם מנסה לפלרטט איתך או לא. הוא פשוט לא קיים. נקודה. 2. אם את מעוניינת בו, אז התשובה היא כן: הוא מנסה לפלרטט. חד משמעית. ואם לא את תגרמי לזה לקרות. בשורה התחתונה: מה אכפת לך מה הצדהשני מתכוון, השאלה היא מה את רוצה. בהתאם לכך תפעלי.

VeNuS123

New member
זה לא ככ פשוט

כן אני מעוניינת בו אבל לא בטוח שהוא מנסה לפלרטט, יכול להיות שאני טועה בפירוש או שאני מדמיינת. וגם אם הוא מפלרטט זה לא יכול להיות כרגע. זה מישהו שאני עובדת איתו בצבא וזה מאוד בעייתי.

Bassman

New member
קודם כל, תביני שגם אם

הוא מפלרטט זה לא אומר שהוא באמת רוצה משהו. לפלרטט זה כיף, אבל לפעמים זה כל מה שזה. עכשיו, לבדוק אם הוא באמת רוצה משהו או סתם נהנה מהפלירטוט, זה יות מסובך. דבר ראשון- הכי קל זה באמת לשאול במן בדיחה "אם לא הייתי יודעת הייתי חושבת שאתה מנסה להתחיל איתי". לפי התגובה יהיה יותר קל. אם אי אפשר, אפשר לנסות לפלרטט בחזרה (בדרך כלל זה אשכרה מלחמת מינים. מי יותר סרקסטי/שנון/חושב יותר מהר). לפי מידת ההתלהבות שלו אפשר לראות מה קורה. בהצלחה. ארבל.

למעלה