פירמידות על המאדים ?

פירמידות על המאדים ?

קראתי כתבה בעיתון לפני כמה שנים טובות ובה מופיעים תמונות של לכאורה פירמידות כמו שיש במצרים רק שנתגלו על המאדים. ליד או בתוך הפרמידות התגלו סלעים או משהו כזה בצורת פנים. מישהו מכיר ? שמע על זה ?

Obisidian

New member
אההה

"הפנים של מאדים". עדיין לא ממש ברור מה זה, אבל זה ככל הנראה הר שכתוצאה מאלמנטיים טבעים קיבל צורה של פנים אנושיות.

Majestic12

New member
הפירמידות ומבנים נוספים

יש להמתין עד שיגיעו צילומים חדשים מהאזור ההוא. כל הצילומים הקיימים כיום, הינם ישנים, ואכן נראים בהן פירמידות ענקיות ושאר מבנים - הבעיה היא, שעד שלא יגיעו צילומים חדשים ברזולוצייה גבוהה, לא נדע באופן וודאי הכל ספקולצייה... לגבי פירמידות - הרי שמבנים מוזרים לא נמצאים רק על המאדים, אלא גם על ירחיו, וכן גם על הירח שלנו נמצאו מבנים מוזרים (קראו באתר הדן במשימות הסודיות של משלחות אפולו לירח: http://www.ufos-aliens.co.uk/cosmicphotos.html).

Gilliana

New member
חנן, אתה בודאי מכיר...

את טענותיו של ויליאם קופר בעניין, נכון?

Gilliana

New member
לפני מספר ימים...

צירפתי לינק לאחד המאמרים היותר מצמררים של קופר ז"ל. בין שאר הדברים טוען קופר באותו מאמר (על סמך כרך 13 של Grudge) כי האינפורמציה שנמסרה לתקשורת אודות הנעשה בירח ובמאדים שגויה בכוונה תחילה וכי ממשלת ארה"ב הקימה זה מכבר תחנות מחקר הן על הירח והן על המאדים (בסיוע חוצני כמובן). עפ"י קופר - החייזרים מפקחים על כל פעילותה של ארה"ב בחלל וזאת עפ"י הסכם שנחתם אי שם בתחילת שנות ה-50. במסגרת פיקוח כזה - כל מעבורת שיוצאת אל החלל מלווה ע"י ספינה חוצנית. וזה היה כמובן רק על קצה קצה המזלג - אני מאד ממליצה לקרוא את מאמרו של קופר, רק קח בחשבון שצריך עצבים מברזל. אם רק עשירית ממה שהוא כותב שם נכון אזי אנחנו בצרות צרורות.

Majestic12

New member
אוי...טעות שלי

מצטער - התבלבלתי בין שמו של קופר האסטרונאוט, לבין סופר בשם זה, שגם כתב על עבמי"ם. את מה שכתב ואמר קופר (והוא לא היחיד), אני מעריך וקורא זה זמן רב. ובהחלט מומלץ לקרוא על כל הקשרים בין נאס"א-הממשל-עבמי"ם-חוצנים...יש שם חומר מדהים

Gilliana

New member
תתפלא, אבל...

בגלל ה-"בדיה" הזאת - האיש נרצח. וזה רחוק מלהיות מגוחך לצערי הרב.

למעלה