פירמידת ענק עתיקה ?!

• פותח הנושא aok
  • פורסם בתאריך

Majestic12

New member
אכן מדהים...

ממבנים עצומים מעין אלו, רק מבינים כמה ידע טכנולוגי היה בידי הקדמונים ונעלם. חלק מהידע הזה הועבר מדור לדור בעל-פה; חלקו נשמר ונעלם בשל מלחמות ושאר אירועים; וחלק ממנו פשוט עבר גלגולים שונים שלא הותירו לו זכר... עדין נשאלת השאלה - האם מקורות הידע הזה היו חוצניים? האם הידע והאמצעים הטכנולוגיים לבנייה הושאלו לתקופה מסוימת, ונלקחו חזרה בידי אותם חוצנים??? מה שבטוח זה - שאף מהנדס לא יודע עדיין כיצד ובאילו טכנולוגיות נבנו פירמידות קטנות בהרבה (דוגמת אלו במצרים או באמריקה). ישנן רק תיאוריות, אין אף הוכחה או הנחה מבוססת...

aok

New member
לדעתי התשובה היחידה

המתקבלת על הדעת היא שהיו מעורבים כאן כוחות זרים. לא נראה סביר שבני אנוש הצליחו לבצע את הפעולות האלו בכוחות עצמם. אמנם לא מעט תיאוריות ניסו "לעשות סדר" בדברים ולהוכיח שהפירמידות נבנו על ידי בני אדם באמצעות טכנולוגיות "מתקדמות" בנות התקופה הפרעונית. עם זאת, חישובים מתמטיים שנערכו על ידי מדענים שונים מצביעים על כך שבניית פירמידה הייתה אמורה לקחת כ-10 אלפים שנה במידה והיו משתמשים בטכנולוגיות הקיימות דאז. הדפקט היחיד בכל העניין הזה, הוא שישנן פירמידות מצריות מוקדמות יותר מאלו של התקופה הפרעונית (בשיא הפריחה), אשר נבנו בצורה גרועה ויצאו מעוותות - מה שאולי כן מצביע על מעורבות אנושית. לכן, עושה רושם שהאדם פשוט יישם את מה שהוכתב לו באופן זה או אחר על-ידי תרבויות חוצניות, אשר יתכן ואף סייעו באופן אקטיבי במילוי המשימות. זו כמובן ספקולציה פראית (מן הסתם), אך אני לא מצליח לחשוב על פתרון יותר הגיוני מזה. מובן שיש לקחת בחשבון את הימצאותן של פירמידות בנקודות שונות על הכדור, מה שתורם לתחושת הבטן שמדובר כאן על יותר מאשר גחמה פרעונית מטורפת לצורכי האדרת רעמססים למיניהם.

חפY

New member
אני נוטה להסכים איתך, aok.

למרות שלא צריך לפסול על-הסף אפשרויות ארציות אחרות.

DeniDen

New member
אולי זה כמ הנוסע השמיני נגד הטורף

שהיה אתמול בהוט אקשן :) אה והיום נראה לי יש ספידרמן 2...:)

Majestic12

New member
היום בטלויזיה - אם כבר

1. "הנוסע השמיני נגד הטורף" - שידור חוזר בשעה 18:40. 2. "הנוסע השמיני - התחייה" - בשעה 23:57. 3. "משולש ברמודה - פרק שלישי" - בשעה 22:30. 4. "פלישה - חלק ראשון" - בשעה 22:15.

Patrick kim

New member
מה ידוע כבר?

על הפירמידה? או שאולי מדובר בגיבעה טבעית שהרומאים ריצפו במדרגות? נחכה לתוצאות.

סנגי

New member
אם זה אמיתי יש לזה השלכות ../images/Emo162.gif

כמובן אם באמת ומדובר בתצורת אמיתית הנדסית אז לבטח מדובר בדבר יותר עתיק מהפרמידות המצריות ולכן יש לזה השלכות מרחיקות לכת על האנושות כולה הסיפור מעניין בעיקר שזה מזכיר לי את הסרט "הטורף נגד הנוסע השמיני".

Majestic12

New member
גם תיארוך הפירמידות במצרים בעייתי

המומחים מתארכים אותם לתקופת הפרעונים, אך כמובן שיש הטוענים כי הפירמידות החלו להיבנות במצריים כבר לפני 12000 שנים...

חפY

New member
אתם רומזים על התערבות חוצנית בהקמת

הפירמידות?

Patrick kim

New member
המעניין בפירמידות

המצריות שהמצרים לא טרחו לפאר או לתאר את המבנים האלו. כמו גם בתורה אין התיחסות אליהן.כמו אף אחד לא רוצה לגעת בנושא.וגם צורת הפירמידות באמריקה מזכירה לי את הצילום מקיבוץ חצרים בדרום וגם פגודות ומקדשים מהמזרח הרחוק

חחחחחחחחחח

s n s 7

New member
לפני שנה

קראתי ספר מחקר שנקרא "הפירמידות" . העובדה היא שלמרות התחקירים, החפירות, השיפוצים, המארבים והמדידות - לאף אחד אין באמת מושג איך הם עשו את זה. שלא לדבר על סינכרוניזציה של זמן.

שמעו משהו מצחיק אני והדימיון שלי

חשבתי לעצמי וואלה פירמידה דומה לחלליות של חייזרים...(הצורה שלהם)כמו בסרטון של איזה מישהו שתיעד בארץ אחד כזה ואז הוזנק אליו מטוס קרב והכל הוא צילם בוידאו בכל מקרה יש דימיון גדול מאוד בין השניים... לכו תדעו

למעלה