פירסום בפורום

פירסום בפורום

מטפלים יקרים הפורום נועד לתת לכם במה לעזור להתייעץ להחוות דיעה וללמוד מאחרים |אך אין הפורום נותן במה לפרסום מטפלים. מטפל שיפרסם את שמו או אתרו - הודעתו תמחק. ע"מ לנסות ולהיות הוגנת מטפל שישלח מאמר שנכתב על ידו בנושא כל שהוא וימצא ראוי לפרסום יוכל להכניס את שמו ומס´ הטלפון שלו בסוף המאמר. כמו כן אולי בעתי כשיהיה הפורום הפעיל עם מטפלים / מיעצים קבועים אשקול להכין רשימה של מטפלים קבועים בפורום. אל תשכחו כי כל מי שמייעץ נרשם כחבר ופרטיו מופיעים בכרטיס החבר - וכל אחד יכול לפרסם את האיי מייל שלו , תחום ההתמחות וכד´. תודה על שיתוף הפעולה

אני לא חושב כך

אני רואה שכל הפורום הזה כבר לא מיועד לכולם אני בתור רפלקסולוג חושב שצריך לעלות את רמת המודעות של האנשים ואם זה לתת הוא להציע עזרה מסויימת שיש לאותו אדם הרי למה קיימים הפורומים האלה בכלל אם אני יכול להמליץ על מישהו שבאמת טוב וזה לא משנה אני או מישהו אחר אין זה צודק אני לא יודע למה בפורומים בארץ המנהלי פורום תופסים תחת סליחה על הביטוי אך אני חושב שכל מטפל אלטרנטיבי רוצה לתת את הגישה שלו ואם ככה שאני יודע שכבר ימחקו את ההודעה שלי אז אין לי מה לחפש פה כי אם אני רואה שאדם שואל שאלה מסויימת על משהו מסויים אז את ממליצה על תרופה מסויימת זה לא פירסום תקני אותי עם אני טועה זה אותו דבר רק שאני לא מאמין בתרופות אפילו עם הם אלטרנטיבייות אני מאמין במה שאני למדתי על האדם השלם גוף , נפש, נשמה, אנרגיה ורוח ואם את שוללת אדם מסויים מפני שהוא נתן המלצה אפילו של עצמו לאדם והוא ימחק סביר להניח שאותו אדם לא יבקר יותר בפורום הזה תקני אותי עם אני טועה לי יש די ידע בתחום רפואה אלטרנטיבית ואני לא שולל אף דבר אך הפורום הזה הוא לא בדיוק רפואה אלטרנטיבית הוא די פורום רגיל הרי כל הרעיון שאני מאמין זה לעזור בכל דרך אפשרית ואם זה בקטע של להמליץ על מטפל מסוים או אחר אך בהתאמם לנסיבות הנל איני רואה את חלקי בפורום זה כי כל המלצה שאני איתן על אדם מסויים שבאמת ינסה לעזור יעוף האם זה הרעיון של הפורום ?? ולמה את מצתיירת בתור אחת שיש לה כח כולה את מנהלת חדשה ועוד משהו אני יודע שאדם חדש מגיע לפורום מברכים אותו וכו עדין לא קיבלתי אף ברוך הבא וכו אבל לא שזה משנה לי פשוט אני לא סובל מסגרות ואנשים ממוסדים ואיני יודע מה הרקע שלך ברפואה אלטרנטיבית אך הגישה שלך היא דיי מערבית ככה אני רואה ולא גישה הולסטית כי גישה הולסטית אומרת לתת ולעזור בכל דרך אפשרית זהו בגדול זה מה שאני חושב אני לא יודע אם אחרי מכתב אני ישאר פה או לא רק דבר אחד היה חשוב לי לעביר זה את המסר החשוב שלכולנו יש מסר וזה היה המסר שלי סורי אם את רואה מכתב זה כי מכתב מחאה אבל איני מקבל שום גישה שהיא שוללת אנשים ושהיה לך יום קסום עדי קצמן

פרסום

עדי שלום צר לי שהכעסתי אותך כל כך ועוד יותר שנתתי לך תחושה שאינך רצוי. יש הבדל גדול בין לתת במה לכל תחום שהינו בגדר רפואה משלימה. לבין לפרסם את עצמך בתור מטפל - שימך מס´ הטלפון שלך והאתר שלך - זה לא מטרת הפורום. אשמח אם תמשיך להשתתף, אני מאמינה שאם תפרוס את שתשובותך ולמשהו יתאים הגישה הטיפולית שלך הוא ימצא דרך לפנות אליך - הן באמצעות הכרטיס חבר והן באמצעות
מסרים. כל טוב

m_katzmann

New member
פרסום מהו?

לא לגמרי ברור למה את מתכוונת כשאת אומרת שהפורום לא נותן במה לפרסום מטפלים? הרי פרסום יש פה בכל מקום. הפנייה לאתר מסויים שיש לו מטפלים בתחומים מסויימים האם זה לא פרסום? והפניה לאתר אחד זה בסדר בעוד הפניה לאתר אחר זה לא בסדר? ומי שמסוגל לכתוב מאמר מבריק - לו מגיע פרסום ובכלל יכול להיות שיש לו ידע כללי, אבל כמטפל הוא הרבה פחות יעיל ממי שלא יודע להביע את עצמו כל כך יפה אך עושה עבודה מעולה?! והפרסומת לרסקיו האם זו לא פרסומת? יעל השאלה שלי מופנת לא אליך אישית, אלא יותר אל הנהלת תפוז כי אני מניחה שאלה הם ההוראות שקיבלת. אבל אולי את יכולה להעביר את סימני השאלה האלה הלאה כי מי שרוצה בדור האינטרנט לעצור את הפרסום פשוט לא חי את היום. היום אנחנו רואים, שומעים, מריחים ומרגישים את הפרסום ואפילו כאשר אנחנו כבר ישנים הפרסום הסמוי עדיין הומה בנו. מאיה

פרסום

מאיה היי המטרה היא לא למנוע פרסום כמו למנוע רק פרסום . לא הייתי רוצה להפוך את הפורום הזה ללוח מודעות מטפלים - אם כי זה רעיון לצור קישור שכזה... המאמר היה רק רעיון כיוון שברור לי שיש מקום לתת במה למטפלים . ההבדל בין מטפל שעונה ושמשאיר את פרטיו ( ושוב הכל נמצא בכרטיס חבר וניתן להתחבר דרך תפוז מסרים) מפעם לפעם לבין הודעה פרסומית בלבד הינה תהומית (לדעתי).המטרה היא שיהיה נעים להכנס לפורום לשאול שאלות ללמוד ולהחכים ואם כל הודעה עם כותר מעניין היה קישור לאתר בית של מטפל - לא יהיה כיף להיות פה ( שוב לעניות דעתי...) ולא רסקיו רמדי זה לא פרסום זה המלצה ולא לצערי הרב עדיין אין אחוזי רווח ממכירות הרסקיו..

אד

New member
אנשים טובים אובדי עצות../images/Emo42.gif

הפורום היפה הזה הוא עוד במה בנושא רפואה משלימה. בניגוד לרפואה הקונבציונלית שם הכל מסודר יותר וכולם יודעים לאן ליפנות,ברפואה המשלימה,אנשים שין להם ניסיון מבקשים כתובת לבעיות כואבות, לעצה טובה,לרעיון. לכן עים כל הבעיתיות של פירסום יש כאן צד חיובי,שהוא קשר ישיר עים מטפלים. כך נרבה באנשים טובים שמודעים לבריאות טובה. אישית קרה לי שרציתי ליצור קשר ולא היה איך. חבל אנשים נסוגים . בבירכת שלום וחיים יפים ושמחים

m_katzmann

New member
חבל ../images/Emo7.gif

היי יעל חבל שכמה מטפלים, שרואים רק את השיווק מול עיניהם יקלקלו לכלל המטפלים הנמצאים בפורום ואני מאמינה שרוב האנשים הם כאן מתוך עניין, מתוך רצון לשמוע על נסיון של אחרים, מתוך רצון להשמיע מנסיונם הם, מתוך רצון לעזור לאדם במצוקה ואם במקרה יצא להם כאן גם שיתוף פעולה על רקע כלכלי - מה כל כך רע בזה? אני לפחות לא כאן רק בגלל השיווק. וכל כך חורה לי כאשר אני רואה אנשים שקופצים לכאן כדי לפרסם את עצמם, אבל בפרסום הזה אפשר להשתמש ואפשר גם לא להשתמש. חבל, ממש חבל למנוע מקבוצה גדולה של אנשים שמטרתם היא קודם כל לעזור לזולת את הנגישות אליהם או אל מטפלים טובים אחרים. אולי אני תמימה מדי, אבל אני באמת מאמינה שלמטפלים האלטרנטיביים יש גישה טיפה שונה אל האדם, שדרך חייהם לא מוכתבת רק מהנהירה אחר הכסף, כי הרדיפה הזאת היא זו שהביאה כל כך הרבה אנשים למצב של מתחים, למצב של צורך באיזון. מאיה

פרסום בפורום

חשבתי וחשבתי והסתובבתי בפורומים אחרים והאמת זה ממש מבאס להכנס לפורום מלא בפרסומים - לי באופן אישי זה מוציא כל רצון לקרוא הודעות כי חצי מהם זה רק פרסומות והחלטתי שאצלינו זה לא יהיה ככה . בפורום הזה יהיה כיף להכנס , לקרוא הודעות לשאול שאלות ולתת תשובות. אבל עם זאת הבנתי את הצורך לפרסום בואו ננסה לצור שורה של הודעות פרסומיות שמי שירצה לפרסם שם את שמו מקצועו ואתרו מוזמן לעשות זאת - אבל רק שם כל פרסום אחר יועבר לאותה שורה. נראה איך זה יעבוד טוב?

למעלה