פירסום הדגמים שלכם בספר הכנס

giladznaor

New member
פירסום הדגמים שלכם בספר הכנס

שלום לכולם! לקראת כנס האוריגמי הקרב אלינו לטובה יצא ספר עם הוראות של דגמים שישראלים המציאו. כל מי שהמציא דגם מוזמן לפרסם אותו. כל מי שמכיר מישהו שהמציא דגם מוזמן גם כן. מי שרוצה לעשות זאת מוזמן לשלוח לי את ההוראות בפורמט מוכר, רצוי jpeg, gif, pdf או וורד. ההוראות צריכות להיות ברורות וע"פ הסימנים המוסכמים (תסתכלו בהתחלה של כל ספר אוריגמי). לא חייבים הוראות ממוחשבות, ניתן לצייר אותם ביד על דף לבן חלק ולסרוק למחשב. יש לשלוח לי את ההוראות עד הראשון למרץ. מטעמים לוגיסטיים, אין כל הבטחה שהדגם יוכנס בסופו של דבר לספר, אבל השאיפה היא להכניס כמה שיותר. בנוסף, ייתכן מאוד שההוראות שלכם יעברו עיבוד קל כדי להתיאמו לספר, כולל תרגום של ההוראות לשפות נוספות (אנגלית, ערבית, פורטוגזית, ...). בנוסף להוראות אתם מתבקשים לשלוח תמונה שלכם וטקסט אודותיכם שאתם מעוניינים שיופיע בספר (כגון גיל, אימייל, אתר אינטרנט שלכם, מה העקרונות שלכם באוריגמי - כמה שורות, אבל תרגישו חופשי). נא להעביר את ההודעה הזאת לכל מי שאתם מכירים שיכול לתרום. בברכה, גלעד נאור

giladznaor

New member
פירסום מאמרים

בנוסף להוראות של דגמים יופיעו גם מספר מצומצם של מאמרים בנושאים שקשורים לאוריגמי. אתם מוזמנים לשלוח לי מאמרים בכל נושא שקשור לאוריגמי, כמובן שבפורמט מוכר. גם כאן אין הבטחה שהמאמרים יוכנסו בסופו של דבר לספר, זה תלוי בשיקולים לוגיסטיים וברמת העניין של המאמר. גם כאן, נא לשלוח לי את המאמרים עד הראשון למרץ. רעיונות למאמרים: סיום הדגם (צביעה בלקה וכד') איך אתם ממציאים דגמים חומרים שאתם משתמשים לקיפול היסטוריה מעניינת של אוריגמי קצת על אוריגמי בארץ (פעילות המרכז, לדוגמא) וכד'

למעלה