פירסום מהו?

פירסום מהו?

בתקופה האחרונה צצו כל מיני זמרים חדשים בלתי מוכרים ומה שמעניין פה שחלק מהזמרים השתמשו במסעי פירסום טובים ומשומנים ולעומת זאת זמרים אחרים שניכר מהם שהם נחבאים אל הכלים ובמילים פשוטות יותר "עוד חודש אף אחד לא יזכור אותם". נתחיל עם המפורסמים (תרתי משמע) קודם כל הזמר יומי מאוסטרליה שלמרות שהוא כלל לא הגיע לארץ בכל זאת הוא עשה פה מסע פירסום אדיר שלא היה מבייש אפילו את אדלר חומסקי שכלל ראיונות ארוכים בחסידשקייט ובערוצי הרדיו, וזאת דוגמה לאיך עושים מסע פירסום לזמר חוצניק מאוסטרליה הרחוקה. עוד זמר שהיה לו מסע פירסום הוא אוריאל מאור שעשה גימיק מענין עם "היחידה המובחרת של המוזיקה היהודית" גימיק שדי הצליח וחוץ מזה יש לו יחצון שמן מאוד מאריאל פלי וממפיקי המוזיקה האלט`. בהמשך ההודעה נדון על הזמרים שתשכחו מהם בעוד חודש >>>

הזמרים שתשכחו >>>

לעומת זאת זמרים חדשים שצצו כמו אלומני (הם באמת אלמוניים) או עופי נט (חברת מוזיקה חדשה?) ברור לי כשמש בצהריים שאפילו יוסי גיל ישכח מהם תוך חודש למרות כל מודעות הרחוב הענקיות שנתלו על שמם. ולמה? בגלל שהיום במוזיקה החסידית כדי להתפרסם צריך קצת יותר ממזל. אז או שיש לך קול יפה ואו שאתה יחצן מעולה לזמרים הראשונים שהזכרתי כנראה יש הרבה מן הייחצון וקצת מן הקול, ובאחרונים שהזכרתי אין בכלל מן הייחצון ולכן זאת הסיבה שלא אדע איך קולם אם טוב או רע. לסיכום זמרים חדשים שרוצים לפרוץ לתודעת המוזיקה אנא אמצו את מוחכם הקודח לגימיק מעולה.

שיSY

New member
אני

לא שמעתי על יומי הזה, אולי תתן לי קצת תאוריה לגביו. ולשני אוריאל מאור הוא מפורסם כבר זמן ניכר, הלא כן?

יומי...

זמר מהסגנון של ניסן מיקל, ברוך עבוד ועוד. אוריאל מאור משתייך לפן האלטרנטיבי יותר אני אישית לא התלהבתי ממנו יותר מידי אבל התלהבתי ממסע הפירסום שהוא ערך בחוצות המגזינים והתדרים.

למעלה