פירסום מטעה או לא מטעה? הסבירו לי

פירסום מטעה או לא מטעה? הסבירו לי

שלום, אני מטופלת בזריקות ויטמין B12, אך הזריקות לא יעילות (רמת ה B12 נשארת נמוכה מ 240 מיקרוגרם למילימטר דם, כבר שלוש שנים). הרופאה המליצה לי על ויטמין B12 למציצה. אין לי הרבה כסף להרשות לעצמי לרכוש כמוסות יקרות ושמכילות מעט (מעט = פחות מ 1200 מיקרוגרם לטבליה אחת). על כן, נכנסתי לאתר ZAP השוואת מחירים, על מנת למצוא חנות לרכישה זולה של B12, אחסוך דמי משלוח על ידי שאגיע פיזית לחנות, וכך אצליח לרכוש B12 כל חודשיים במחיר שמתאים לתקציב שלי. אז הסתכלתי באתר ZAP ואני רואה בתחתית הדף שבקישור, יש הצעה למוצר שאני רוצה. כמו שאפשר לראות בקלות בתחתית הדף, כתובה ההצעה שמכילה את הפרטים הבאים: 1. שם המוצר = טבליות ויטמין B12 של חברת אלטמן. 2. המחיר = 45.00 ₪ 3. משלוח = 25 ₪ 4. מחיר סופי = 70.00 ₪ בלחיצה על הקישור על המוצר, אפשר לראות גם שהמוצר מכיל 100 טבליות ושכל טבליה מכילה 1200 מיקרוגרם. אני מבינה מההצעה הזאת, שאם אגש פיזית לחנות, אזי שאחסוך לעצמי את דמי המשלוח, וכך אצליח לרכוש את המוצר ב 45 ש"ח. עד כאן, הכל טוב ויפה. אולם, לאחר לחיצה על הקישור "לקניה", נכנסים לאתר של החנות וכתוב שם פרטים מבלבלים במקצת ואולי שונים: "מחיר חנויות קסטל: ₪76 מחיר להזמנה באתר: ₪45 " אז עכשיו, אני ממש לא מבינה אם אגיע פיזית לחנות, כן אוכל לקנות את המוצר ב 45 ש"ח כמו שכתוב באתר ZAP או לא? מה עלי לעשות כדי לקנות את המוצר ב 45ש"ח? החשש שלי הוא שאגיע לחנות ופתאום יגידו לי שאני לא יכולה לקנות את המוצר ב 45 ש"ח מאיזשהי סיבה שכרגע מהבית כגולשת באינטרנט אני לא רואה אותה. אני מפחדת לגלות שאני טועה. אודה לכולם, אם תוכלו להבהיר לי אם יש כאן בילבול בפרסום מטעה או שהם באמת מציעים שאם אבוא לחנות אז אוכל לקנות ב 45 ש"ח.

עדיטבע

New member
תשובה

שלום רב, שמי עדי ואני עובדת ברשת החנויות טבע ספורט קסטל. האתר עובר בימים האחרונים שינויים ולכן אי ההבנה. המחיר שמופיע באתר כמיר חונות הוא למעשה מחיר לצרכן, דהיינו לפני ההנחה שמעניקה הרשת. המחיר שנקוב כהנחה הוא המחיר של הזמנה דרך האתר. אני מציעה לך לקפוץ לאחת החנויות ולהתרשם ממחירי החנות. מקווה שהבהרתי לך את המצב. שבת שלום

העוקץ של טבע ספורט קסטל זועק לפרסום

כשבאים לחנויות שלכם, פתאום העובדים שלכם ממציאים שאין את המוצר על המדף, כדי שיקנו ביוקר ולא במחיר שלשמו הוא הגיע בעקבות פרסומות בהן אתם מפרסמים שאתם זולים. המחיר האמיתי בחנות גבוה יותר מהמחיר שאתם מפרסמים, וכשלקוחות מגיעים לחנות אתם נותנים תירוצים שהמוצר שבמבצע אזל מהמדפים כדי שיאלץ לקנות מוצר דומה במחיר מופקע. חוויתי את זה על בשרי, אך יש מאות אלפי עדים לעוקץ שלכם, ועל כך נישלחו כבר תחקירנים במסגרת תחקיר שפורסם בעיתון הארץ, הכתב אדם שוב חשף את קצה קרחון העוקץ שלכם:. http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=797529&contrassID=2&subContrassID=6&sbSubContrassID=0

מאור3

New member
תחסכי 6 שקלים-עושים קומבינות

כמו כולם. אין מתנות חינם גם באינטרנט!

למעלה