פירסום ראשון -"רוק..."

פירסום ראשון -"רוק..."

רוק לחופש הגדול" כתב קהילה.נט--פירסום ראשון האירוע המרכזי לפתיחת הקיץ בראשון לציון יתקיים באיצטדיון הכדורגל העירוני ליד הסופרלנד ויופיעו בו מיטב האומנים העכשויים כמו:עיברי לידר,אביב גפן,היהודים,מוניקה סקס ועוד...את הערב ינחה אחד מהדי ג'יי המובילים בארץ...האירוע יתקיים בתאריך 10.07.2004 ויחל בשעה 22:00 ,בשיתוף החברה העירונית ראשל"צ ועוד כמה חברות שיתנו חסויות...במקום תהיה אבטחה מוגברת.....פעם ראשונה שהופעה תתקיים במתחם האיצטדיון,שהוא מקום שקל לאבטח מסודר ומאורגן...עד לתאריך 20.6.2004 מכירת כרטיסים מוקדמת ומוזלת,כרטיס 75 ש"ח ,לאחר תאריך זה ועד יום ההופעה או גמר מלאי הכרטיסים מחיר הכרטיס יהיה 90 ש"ח...פרטים נוספים בהמשך...

אוףף הלוואי פעם אחת אני רוצה כרטיס

חינם חחח אם כן כנס אליי לאייסיקיו פליזזזז 47026844 תודה רבההה

וואלה.....איזה באלגן,סגיעוט

שגיאות קטיב לא יחול לעיות עני לו תואע עף פאם..... חחחחחחח חהח חהחה חה חהחהחהח חחחחחחהחהחחי חי חי חי חה חה חה חה חי חי חחחחח חה חה

DrKasperrrr

New member
מה זה אומר כמו?

איך אפשר לפרסם כרטיסים לאירוע בלי להגיד במדויק מי מופיע שם?

Nממ עוד לא התחילה המכירה וכל זה

רק לפני כמה ימים סגרו על האירוע... כשהכל יהיה סגור יתפרסמו בדיוק האומנים ואז ימכרו כרטיסים לדעתי התאריך גרוע מה זה יום לפני מועד ב' במתמטיקה והרבה אנשים לא יבואו בגלל זה

לא לדאוג ,נעדכן אתכם ../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

עדיין לא סגורה כל רשימת האמנים ,דיג'יי יש 3 מועמדים שעדיין לא החליטו מי מהם.........וכמובן עדיין לא פירסמתי טלפון...בקרוב מיקי

The Flash

New member
וואי מאגניב וחשבתי שרוק עצמאות

הבא אני אהיה בצבא...אבל זה רוק עצמאות 2 כזה ואני לא בצבא

למעלה