~פירסט קלאס כבר לא פירסט קלאס~

~פירסט קלאס כבר לא פירסט קלאס~

אל תדאגו אף רשת מוזיקה לא משנה את השם שלה בסך הכל חברת פירסט קלאס שנפתחה בקול תרועה גדולה עם כל רעיונותיהם היצירתיים מארבעה שירים בדיסק ועד הפצה גזעית רק של הדיסקים שלהם מתחילה קצת לגווע בקול דממה ובמה מדובר? אז כך חברת פירסט קלאס התחילה לשווק בחנויותיה את הדיסקים של נועם הפקות (האם זה קרטל נגד גל פז?) מדובר פה בשינוי של אחד מעקרונות החברה ימים יגידו אם שאר הרעיונות שלהם ימשיכו או יגוועו כרעיון הנ"ל. נ.ב. שימו לב למלחמת שלטי החוצות של חברות המוזיקה שמתחוללת בימים האחרונים בחוצות הערים.

אוקיי1

New member
אני חושב שלא היתךה להם ברירה...

ולכן הם עשו איחוד עם נועם לפי מיטב הבנתי הם מתחננים לחזור לעמדות הראשונות שלהם ולהקפיד על הפקות שלהם בלבד. ימים יגידו אם צדקתי או לא.

אכן ימים יגידו...

אם בכלל מישהו יזכור עוד עשר שנים שהיתה לפני עשר שנים חברה חדשה עם פסיכולוגיה אמריקאית שלא הצליחה ונכשלה בגדול(אגב אני מאוד מפרגן להם אם שמת לב אבל יש דברים שנראים אצלם מאוד מאוד משונה).

שלום25

New member
ואלה בדיוק...

הדברים ששאלתי ותהיתי, כשלראשונה הבאת זאת לפורום.

היתי שם

במוצ"ש המוכר הסביר לי שהם הגיעו להסכם של מכירות עם נעם הפקות ובקרוב בחברת גל פז מה שהוא אמר לי שיש ביקוש לדיסקים שלהם בבני ברק או שהיו תלונות של ישובים רחוקים שקשה להם להגיע ולכן הם הלכו על הפצה הוא אמר לי שבעיקרון אין להם שום בעיה למכור דיסקים של חברות אחרות בחנות שלהם אז למה אתה מתכוון חוץ מזה הבנתי שמצידם אין להם בעיה לבוא בהסכם מכירות באנטרנט עם כל חברה שתרצה בכך.תגיד על אלו שלטי חוצות אתה מדבר?

שיSY

New member
כמה

דיסקים כבר יש להם? (בפרסומת במשפחה ראיתי שלושה דיסקים)

לא ראיתי את הפירסומת שלהם

אבל אני חושב שהם הוציאו רק שלושה (מלפני אוריאל עם מנדלסון והרץ, יוני שלמה (זרביב) ואני חושב שגם את הקליפ ד"ש חם)

שיSY

New member
אז..

מה אתה רוצה שימכרו רק שלושה דיסקים בכל החנות?

כך הם אמרו בהתחלה...

שהם ימכרו רק את מה שיהיה שלהם וכך הם באמת חשבו לעשות עובדה שחודש שלם זה היה כך.

אוקיי1

New member
בידיעה אני יכול לומר ש...

הם אכן מכרו במשך כמעט חודש שלם אך ורק את הדיסקים שלהם ועל זה מגיע להם כל הכבוד כי בתחרות של השוק הזה צריך הרבה אומץ ומוכרים טובים שיימכרו חומר מועט אך איכותי שכזה בכל אופן החומר שלהם הוא גם איכותי באמת. הם מתחילים משהו שיהיה קשה לחזור לאחור ממנו. שיהיה בהצלחה! (כי הצלחתם היא טובתנו)

למעלה