פירסט קלאס מיוזיק~FIRST CLASS MUSIC

פירסט קלאס מיוזיק~FIRST CLASS MUSIC

אז אפשר לומר רשמית יש לנו חברת מוזיקה חסידית שלישית שתעמוד בסטנדרטים הגבוהים של המוזיקה. החנות הראשונה נפתחה בירושלים במרכז הקניות סנטר 1 שם נפתחה החנות הראשונה (צפויה להיפתח גם חנות בבני ברק) במוצאי שבת שעבר, החנות מעוצבת לפי סטנדרטים גבוהים ויש בה שלושה עמדות מחשב שבהם אפשר לגלוש באתר של חברת פירסט קלאס מיוזיק, בינתיים כדיסקים ראשונים ניתן למנות את הדיסק מלפני אוריאל שבו ישנם שלושה להיטים מלפני אוריאל, שמע ישראל ואזכרה את שלושתם מבצעים הזמר אפרים מנדלסון וילד הפלא דודי הרץ. ויש גם את הדיסק לשיר בקול נעים של אפרים מנדלסון וכן את דיסק הבכורה של ילד הפלא דודי הרץ >>>

המשך >>>

את חברת פירסט קלאס מיוזיק מנהל יהודה רוזנברג. הקמת החברה היתה בעצם בבר המצוה של בנו שהתקיימה לפני מספר חודשים בבנייני האומה בירושלים והופיעו שם גדולי הזמר החסידי מרדכי בן דוד ואברהם פריד וכן אפרים מנדלסון וילד הפלא דודי הרץ, בין הזמרים שכנראה יתחילו להוציא את הדיסק שלהם בחברה נמנים הזמר אפרים מנדלסון, דודי הרץ, יהודה דים, חיים ישראל וגם מרדכי בן דוד מגשש. החברה תעסוק בהפקה והפצה של כל סוגי המוזיקה היהודית: חסידי, חזנות וים תיכוני ואף תפיק ותפיץ תקליטורים לצפיה.

המשך >>>

חברת פירסט קלאס מיוזיק ופה תשבו על הכסא ותכינו כוס מים תפיק ותפיץ דיסקים וקלטות של שלושה עד ארבעה שירים בלבד שיהיו הטופ שבטופ, ומה הרעיון שעומד מאחורי זה? פשוט מאוד החברה רוצה להפיק אך ורק דיסקים מושלמים וכידוע בכל דיסק נורמלי יש 5 שירים טובים ו 5 שירים דפוקים שחייבים לדחוף אותם לדיסק ולכן החברה החליטה להפיק אלבומים של שלושה עד ארבעה שירים בלבד שיהיו המובחרים והמשובחים ביותר והדיסק מלפני אוריאל הוא הדיסק הראשון במתכונת הזאת עם שלושה שירים שהם להיטים. >>>

עוד מעט

לא יהיה לי מקום בבית אם כל דיסק יכיל רק 3 4 שירים המצב יהיה קשה נצטרך כל הזמן להחליף את הדיסק במערכת חוץ מזה אולי שיעשו שירות שיאגדו 2 3 דיסקים של הלהיטים המצומצמים שהפיקו בהחזרת הדיסקים הכמעט ריקים שיתפסו מקום בבית

מתנדב

New member
יש לי רעיון אחר לגמרי....

למה שלא ישימו שירים על די וי די? למה יש דיסקים רגילים, אני חושב שאם יעשו על די וי די, זה יחסוך המון מכל הבחינות...

מתנדב

New member
שלום, אתה יודע שבעבר היו מערכות

רק עם קלטות, אחרי שהתחילו להוציא על גבי תקליטורים, אז היה שווה להם לעשות מערכות עם תקליטורים, ואותו הדבר גם לגבי mp3 עד לפני שלוש שנים מי שרצה לרכוש דיסקמן שקורא גם mp3 היה צריך לעבוד חודש בכדי לממן לעצמו דבר כזה, היום שזה כבר בשגרה, אז זה עולה זול, הוי אומר שהיצרנים מתאימים את עצמם למה שהצרכן הישראלי מבקש, אותו הדבר לגבי די וי די, אני בטוח ללא ספק ברגע שיתחילו להוציא די וי די של שירים, כל מערכות הסטריאו יגיעו עם כונן של די וי די....

תפנה לחברות...

סוני, איווה, קנווד, ג`י וי סי, פנסוניק, פיוניר, ותשאל אותם.

מתנדב

New member
רפי, אתה לא הבנת אותי....

אני מתכוון שבאולפנים במקום לעשות את זה על דיסקים, לעשות את זה על די וי די, וממילא היצרנים יתאימו את עצמם לציבור ויתחילו לעשות כונני די וי די...

שלום25

New member
אנחנו לא...

עבדים של עולם יחצני ומריצי הטכנולוגיות למיניהם.

המשך >>>

עוד חידוש שיהיה בחברה שאין אותו באף חברה יהיה האתר אינטרנט של החברה שהוא ממש ברמה גבוהה ושם יהיו תמונות של זמרים מאירועים שונים וגם חדשות מוזיקה וגם פורום (האתר עוד במתכונת הרצה) החידוש העיקרי יהיה עמדות אינטרנט בחנויות הרשת וכל אחד יוכל לגלוש בחנות באתר של החברה ולהנות מהאתר וכן להוריד עשרה שירים מכל סוגי השירים ומכל סוגי הזמרים שיהיו בחברה ואת עשרת השירים הם יצרבו על דיסק ועל זה אני ישלם רק 35 ש"ח, את עשרת השירים אני יוכל להוריד גם בגלישה מהבית אבל כמובן שתצטרכו לשלם על התענוג 35 שקלים על ההורדה כמובן שתוכלו לשמוע קטעים נבחרים לפני שאתם תורידו בחינם . וכאמור כל דיסק שייצא בחברה יכיל שלושה או ארבעה שירים ויעלה 35 ש"ח וקלטת תעלה גם 35 ש"ח מסיבה פשוטה שעלות קלטת היא כעלות דיסק. נאחל לחברת פירסט קלאס מיוזיק הצלחה רבה בתחום. והנה הכתובת של אתר האינטרנט של החברה www.fcm.co.il

איפשהו...

כל העסק נראה כפומפוזי לחלוטין אפילו קצת מנותק מהמציאות. יש להם תיכנונים? על סמך מה הם בונים על האינטרנט כאפיק רווח??? לכמה חרדים יש בבית?. עמדות אינטרנט בחנויות? מה הם ירדו מדעתם? מה הם חושבים שזה יעבור בשתיקה? ישרפו להם תחנות. וכל הרעיון של צריבת דיסקים תמורת 35 ש"ח, זה לא ירייה ברגל? או הפקת דיסק של 4 שירים???????????? מה זה החרטא הזה??????? הרבה רעש כפי הנראה. אבל נחיה ונראה.

יש להם יתרון שאין להרבה...

והוא הכסף. המנהל שלהם משופע בכסף והוא גם יודע איך לעבוד (לפחות לפי מה שהבנתי) אני דוקא חושב שהם יצליחו.

זה טוב שיש כסף,אבל

אף אחד לא אוהב להפסיד,בכל מקרה נאחל להם הרבה הצלחה. אבל בעיקר שיורידו את מחירי הדיסקים\קלטות.

למה באתר

המחיר של מלפני אוריאל הוא 10 ש"ח לשיר זאת אומרת שלהוריד 3 שירים זה 30 ש"ח ובחנות זה יוצא 35 ש"ח ? אולי 5 ש"ח על העטיפה?

לא יודע...

אולי הם כבר הפסיקו לשנות את המחירים. או שזה סתם מחיר היכרות לכבוד החנות החדשה דנדשה.

למעלה