../images/Emo9.gif קצת פרטים...
סוגי צמחיה-קשה לי מאד לפרט...יש כל כך הרבה והתחשבתי יותר בצורה מאשר בתנאי גידול משום שקשה לי להאמין שיש משהו שלא יצמח אצלי(מיד תבין...) תשתית/ציוד: אקווריום מטר פנורמי(דיי מבאס הפנורמי...)150 ליטר. נעזוב בצד מחממים ופילטרציה... תאורה: יש לי 4 נורות שונות (2 סרה דיילייט,דנרלי פלנט וסרה וורם וויט) שיושבות מתחת למכסה ונותנות משהו כמו 115W.על הנורות יש רפלקטורים של ג'אוול שמכוונים את כל התאורה לתוך האקווריום. ה4 נורות האלו דרשו 3 צ'וקים חיצוניים. חצץ: חצץ לבה של אקוורהלוג'יק משהו כמו 2-3 מ"מ לגרגיר בצבע לבה. דשן: דשן תת קרקעי של סרה. דשן בטבליות(נדמה לי שהוא גם של סרה) ודשן נוזלי מחברה עלומת שם שנתן לי תוצאות טובות עד כה... בנוסף יש גם שני בקבוקי CO2 מייצור עצמי(שמרים+סוכר+סודה לשתיה). טמפ' המים מעט גבוה(28 מעלות)משום שלאקווריום הזה עומדים גם להכנס דיסקוסים שאוהבים טמפ' גבוהה...מסתבר שהצמחיה מסתדרת יפה עם הטמפ' הזו. וכמה זמן? אם הייתי מתכנן הכל מראש אתה יכול להגיע לתוצאה כזו בכמה ימים. מכיוון שלא תכננתי מראש ועשיתי שינוים כאלה ואחרים,הן בסידור והן בהוספת צמחיה/תאורה זה לקח לי חודשיים בערך... לדעתי,בסופו של עניין הכל תלוי בתכנון כלומר,בסידור הצמחיה באקווריום... ועזוב את התמונות...המחזה היפה הוא בועות החמצן שהצמחיה משחחרת למים...