פירשתי מניהול הפורום

• פותח הנושא skopy
  • פורסם בתאריך

skopy

New member
פירשתי מניהול הפורום

אז הנה הגיעה לה שנה קשה,קשה של למידה והשקעה כי הסיום קרב ובא. כיתה י"ב. אני צריך להשקיע הרבה והגעתי למסקנה שאני לא אהיה מנהל טוב אם אני לא אשקיע בפורמים כמו שהשקעתי כל השנים. כאילו היה זה רק אתמול בחופש הגדול של כיתה ט' שלחתי טופס ניהול כי רציתי לבנות בית והבית נבנה מהר ועל זה אני לא מצטער. אני מאחל לכם גולשי היקרים(אתם עדיין שלי)הצלחה ותהנו בבית התפוזי ובלי להיות צנוע הכי טוב בארץ במערכת הפורמים. בברכות לבביות, סהר קופרמן

gabriela r

New member
איש יקר:

וואי איזה באסה... אבל אני מבינה אותך.. אני מאחלת לך הכי הרבה הצלחה שיש ושתכתוב פה הרבה

פרישת מנהל הפורום

אנו מודים ל-skopy על ניהול הפורום עד כה ומאחלים לו בהצלחה בהמשך
המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

shv2004g

New member
ועוד...

מאוד קשה לי שהפורום אט אט מתחיל להיסגר ואפילו הוא נעלם סופית מרשימת הפורומים. היו פה הרבה גולשים שעזבו ותרמו הרבה לפורום ואני רוצה להודות להם שהם האנשים שעשו את הפורום. תודה לשירלי שפתחה את הפורום כדי שכולנו נוכל לצ'וטט על התוכנית ולהנות. תודה לסהר שניהל את הפורום תקופה ארוכה מאוד מלאה בחוויות. תודה לעמית על תרומתה הרבה לפורום וכמובן לכל מי שתרם ולא הזכרתי. תודה ללינוי המנהלת היחידה שנשארה שלפני היותה מנהלת הייתה גולשת פעילה מאוד בפורום ועל כך מגיעה לה תודה מיוחדת. נקשרתי לפורום הזה מאוד אבל אין מה לעשות לכל דבר יש סוף וכנראה שזה הסוף של הפורום. מקווה לשמור על קשר עם כולם פה!

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo7.gif

סהר אני יתגעגע
שיהייה לך בהצלחה ושמור על קשר!!!

ba r2 0 1 0

New member
בהצלחה בהמשך הדרך../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo8.gif

הפורום היה מצויין והיה מאוד נחמד להשתתף בו במהלך הסדרה! אני מקווה שנצליח לשמור עליו ושהוא לא יסגר!

AmiTutiT14

New member
WTF../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

יום אחד לא נכנסים לכאן והכל משתנה
סהר, זה למסנג'ר..

R O O L Y

New member
נכון!! את ממש צודקת! אולי תעזרי לי?

צריך לשקם את הפורום...ודחוף!!!

skopy

New member
החיים משתנים

מה לעשות,בלי שינויים וסיכונים וויתורים החיים יהיו משעמים. חסרי צבע כמו בסרט פלזנטפיל.

למעלה