פישי הגדול בקולטורה5.9.05 יום שני

פישי הגדול בקולטורה5.9.05 יום שני

מופע הארדקור דנסהול לפנים בנושא:"סוף אהבת הקיץ" יוקדש לרווקים השבוזים שמחפשים... רח` הרצל 154ת"א רודבוי סאונד בסט דנסהול עברי מיוחד! סמיילי ורבייה בחימום.שעות22:00-1:00 נא לדייק!!! תודה וריספקט השם אתכם

sunshiner

New member
פישי זה חתיכת כבוד ברוך הבא

יש שתי סיבות שאני לא בא: 1) כבר יש לי חברה, מה שמוציא אותי ממעגל הרווקות
2) בדיוק אותו יום יש לנו חודש ביחד אז בטח נהיה ביחד עלה והצלח! תעשה עוד הרבה הופעות!

טיפקסית

New member
פישי ברוך הבא

תראה מה מצאתי האתר של הקולטורה הארד קור לפנים עם- בן לביא (פישי הגדול) וחברים : - 5.9 לאחר הערב האגרסיבי שהיה בחודש שעבר בו הדהים בן לביא את הקהל בחומרים מקוריים חדשים וישנים שלוו במשנתו החברתית המדינית עולמית של בן לביא. חוזר אלינו הראפר/זמר הגדול מכולם בערב נוסף שכותרתו: סוף אהבת הקיץ בן לביא משתמש בכוחו המאגי והרוחני, כפי שבא לידיי ביטוי בערב האגרסיבי שהיה בחודש שעבר בו הדהים בן לביא את הקהל בחומרים מקוריים חדשים וישנים שלוו במשנתו החברתית המדינית עולמית של בן לביא. הפעם שם לעצמו בן לביא למטרה לעזור לכל אלו שנפגעו מעולם הזוגיות הלא זוגי בו אנו נאלצים לחיות כיום, ולספר את סיפורם של הרווקים והרווקות הבודדים והבודדות המחפשים אהבה בעיר הגדולה, הקרה והמנוכרת שאותנו בכאלו מסנוורת וגורמת לנו לחיות בפוזה ובסרט. בן לביא יביא ת'פיתרון לכל אותם שבורי הלב שהתייאשו מלחפש אהבה. כל זאת בסגנון ההארד קור. אין פשרות, אין התנצלויות, הכול עולה על השולחן והאמת – בפנים!!! בערב יופיע בן לביא ביחד עם כמה מהפרפורמרים הטובים בתחום בערב שכולו מסיבה אחת גדולה. הערב יצולם ויוקלט כחלק מפרויקט חדש של בן לביא שבמסגרתו צילומים והקלטות של הופעות יועלו לרשת ה אינטרנט ויימכרו בסכום סמלי לקהל דרך הטלפון הסלולארי. משתתפים בערב: בן לביא, רוד בוי סאונד סיסטם בסט עברי מיוחד, דואטים מיוחדים עם אורחים מפתיעים, סמיילי ורביע,חגי בשיר "אף פעם לא תדעי" (ע"פ שלמה ארצי) וראפרים צעירים אשר פועלים בהדרכתו של בן לביא. יחי החופש יחי המוסיקה!!! פתיחת דלתות- 21:30, מחיר כרטיס- 10/20 ₪ חח יש באותו יום את ההופעה של קובי אוז באותו רחוב ופחות או יותר באותן השעות תגיד אולי תסביר פעם אחת ולתמיד מה קרה בינך לבין קובי וגל אם כבר בקובי עסקינן ד"א אני מצטערת אני לא אוכל להגיע...אני בצבא ,אני חיילת אתה יודע קצת בעייתיות אולי תעשה הופעה לחיילים,אנחנו מתים להופעה,אני בטכני של חיל האוויר בחיפה ליד וולקן שם,בחייאת תעשה לנו איזה מערוף ככה ותבוא אבל בשישבת איכשהו שנוגל לבוא וד"א 2-נעים מאוד קוראים לי בשמת,אתה יכול לקרוא לי בושם,אני מרשה לך אח של אחש'לו

לא יאומן

פישי הגדול! איזה כבוד! הייתי מת להיות שם... אבל, מה לעשות. ככה זה כשחיים בארה"ב

Funky Giraffe

New member
עדכון

פישי עשה סולחה גם עם קובי וגם עם יניב דוידסון כדי להתנקות מהכל, עכשיו הוא חזר בתשובה, מכונה יותר כ"אדם בן לביא", וההופעה שלו נדחתה נכון לעכשיו למועד בלתי ידוע עדכונים בהמשך

למעלה