פישי הוא אקס??

פישי הוא אקס??

מתנצלת אם כבר דיברו על זה פה... או אולי אפילו לא שמתי לב למידע שנתנו בסידרה עצמה. עלה על דעתי.... : פישי הוא אחד האקסים. אנחנו מכירים אותו בתור 'פישי',אבל יש להניח שהבנאדם קיבל שם פרטי אחר לגמריי כשנולד.. אולי בפרק האחרון,הגיבורה תיגש אליו,ותגיד חצי בצחוק: טוב,אתה האחרון ברשימה.. - ואז יתברר לנו השם האמיתי שלו,ושהוא היה כל הזמן ברשימה שלה. נשמע אפשרי??

כן.. הכל אפשרי...

אולי נעשה שירשור ניחושים של סוף,כמה שיותר הזויים- יותר טוב, אבל לשמור על הגיון הסדרה. זאת אומרת,סוף שמסתדר עם מה שקרה בסדרה. מה דעתכם?...

../images/Emo214.gifמבחינתי זה אפשרי ../images/Emo13.gif

אבל אולי נחכה עם זה עוד קצת?... כשנכיר יותר
ים?

../images/Emo98.gif

כמה פרקים נשארו? מבחינת אקסים,הרשימה מראה שניים- ירדנה(שהיא ודאי השחקנית דגן) ויהודה. וכמובן- רגב,שלא נמחק משם. השאלה הגדולה... האם יש אקס שהוא כל כך מחוץ לחשבון לדעתה של מיכל,שהיא אפילו לא כתבה את שמו שם. שבת שלום לכולם,אגב.

../images/Emo214.gifאת מעלה אחלה אפשרויות ../images/Emo6.gif

אולי תכתבי תסריט לסרטים בעתיד?
ו...אם אני לא טועה, זה היה הפרק החמישי מתוך אחד עשר

תודה!

ואכן- כתבתי,אומנם שום דבר לא הוסרט... אבל פורסם פה בתפוז.. אפשרויות נוספות שעלו בראשי שהחולני: 1- מתפרסם יום אחד,שמגדת העתידות היא נוכלת. השערוריה כל כך גדולה,שאין למיכל ספק,כי התחזית שקיבלה היתה קשקוש של נוכלת. 2- מסתבר,שאחד האקסים רצה כל כך נואשות את מיכל,שדחף את אחת החברות שלה לביים את כל העסק עם הנוכלת- בתקווה שכך ינתן לו צ'נס שני איתה 3- החברה הטובה של מיכל,חשבה שהדרך היחידה של מיכל למצוא זוגיות,זה לעשות קלוזר לאקסים שלה,רק אחרי שכולם יהיו סגורים,וממש מאחוריה- תוכל היא להתפנות במאה אחוז,עם הלב שלה,לזוגיות מוצלחת ארוכת טווח. שוב שבת שלום לכולםםםם

כ"כ ברור שהיא תהיה בסוף עם רגב

[היי אימא של שירה, זוכרת אותי?
אני רואה שגם את לא טומנת ידך בצלחת ורואה את השטויות האלה on thursday night]

היי.. לא זוכרת..מצטערת.. אולי עיון בכרטיס

יעורר את זכרוני. אם היא תהיה עם רגב- זה יאכזב,כי זה כל כך צפוי,והסידרה הזו מקורית,ולא בנאלית. אז אני מקווה,שמכינים לנו סוף מפתיע! אגב.. זה אחד הדברים הבודדים שאני רואה.. 'טוב שבאת',קצרים,אופרה,והאקס. אני זוכרת אופטימית מיישרא... אולי זו את?..

עכשיו נזכרתי....

כן.. חני נחמיאס... איזו חמודעעע את! לא זכרתי,כי הכינוי שלך בכלל לא קשור לנושא שדנו עליו באריכות ועמיקות מופלגת במסרים...

למעלה