פישי נסע לעיר אומן

טיפקסית

New member
פישי נסע לעיר אומן

זו לא בדיחה ולא מתיחה,השנה החליט פישי aka אדם בן לביא לארוז את מטלטליו ולהעביר את החג בעיר אומן,שם ישתטח פישי שלנו על קברו של רבי נחמן מאומן. באתר מעריב תפסו אותו ממש רגע לפני שעלה על הטיסה פישי כשתחזור אל תשכח לספר חוויות אחש'לו יאמאן

Funky Giraffe

New member
ידוע

הוא גם אסף שמות של אנשים ושמות של האמהות שלהם בפורום מוזיקה שחורה וברכה רצוייה.. פשוט איש גדול

אגב פישי

זה נכון שהוא זה שספק שר ספק סתם מדבר בצורה הזויה בHIT AND RUN החייתי למדי של סקאזי?

../images/Emo13.gifבוקר טוב ולכולם!

אני מסכימה איתכם פישי יצא איש גדול. תראו ראיתי שרשמתם שהוא מדבר בצורה הזהויה, אני לא חושבת שהוא מדבר הזהוי אני חושבת שהוא פשוט אמיתי, וקשה לאנשים להבין משהו שהם לא מכירים אני חושבת שכל אחד צריך להיות אמיתי ולהתנהג איך שבא לו. כי כול אחד מיוחד לעצמו ואם תנסו לדבר כמו שכולם מדברים, ותפחדו להוציא את המחשבות האמתיות שלכם צר לי לומר לכם אבל אתם תהפכו להיות עבדים. אז מיבחנתי פישי הוא
ולא רואה אף אחד ממטר עושה רק מה שבא לו אלוף לא? מה דעתכם במקום לבחון כל היום את כל האנשים להתחיל להשתחרר עם עצמכם. יאלללה שיהיה יום מלא באהבה מכול
ושיהיה את היום הכי נפלא בעולם

הוא עושה רק עושה קולות חחחחחח

אכשיו באמת יצחקתה אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הוא עשה כמאט את כול השיר לא?חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
וקבלו ממני אלף

../images/Emo66.gifשחכתי להשים את ה_,,,,,,,,

ואכשיו הסביר יותר טוב(שככככככככככככולם יבינו אוקי חחחח) הוא עושה רק קולות,,,,,,,,,רק קולות הוא עושה אכשיו באמת,,,,,,,, חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הוא שר את כל השיר לפעמים הוא נותן לאיזה זמר לווי לעשות קצת קולות אבל הגדול הוא הזמר המרכזי וגם השיר הזה לפעמים הוא אוהב לתת לאנשים להרגיש שהם זמרים טובים יפה מצידו לא?...............

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ניסתי לתקן ושוב פעם טעיתי
הוא שר את כול השיר ולפעמים הוא נותן לזמר לווי להרגיש זמר מרכזי אוולה אכשיו יצא אפילו יותר מובן אז הכול לטובה יאלללה אנשים יפים שיהיה ערב נפלא

וחוץ מזה ,,,,,,,

היפנים האלה מגעים לכול מקום חחחחחחחחחחחח אפילו בשיר של פישי חחחחחחחח
היפנים האלה
חחחח

למעלה