פישלתי

פישלתי

אז ככה - אני המשתול הכי הכי בעיר חטפתי אותה ביום רביעי בבוקר, יותץר נכון בערך בחצות חטפתי התקף אפילפסיה, הייתתי ללא הכרה, נשכתי את הלשון, עשיתי פיפי במכנסיים - בקיצור זבל של סיפור
אישפזו אוצי, שחררו אותי
נמאס לי
מתושלח הצעיר

gaia20

New member
חוויה מאוד לא נעימה

אני עובדת בהוסטל לאוטיסטים, חלקם בעלי אפילפסיה פעילה.
מעולם לא ראיתי התקף, סביר להניח שמתישהו אהיה עדה להתקף כזה.
כל כך לא רוצה להיות שם כשזה קורה.... אני תמיד תוהה איך אתפקד במצב כזה.

מאחלת לך שהחוויה הזאת לא תחזור על עצמה שוב.

הדר.

אתי ב10

New member
רפואה שלמה!!!!!!

אל תתיאש אני מאמינה שאת הגרוע מכל כבר עברת אז עכשיו נשאר להשתקם, שיהיה לך בקלות ואמן נשמע ממך בשורות טובות..

הי מתושלח הצעיר :)

מה אתה עושה אהה?
החלטת לוותר על הרישיון שלך שובב.. טוב מה איתך עכשיו ? הכיף הגדול בהתקפי אפילפסיה שהסביבה נבהלת אבל אנחנו לא זוכרים ולא מרגישים כלום. מה שכן יהיה טוב אם תזהה שהגרנד מאל מגיע ואז תטה את הראשון . הראו לך איך כדי לא לבלוע את הלשון...

הדר באמת המראה מפחיד אבל מבחינת החוויה האישית מעידה מניסיון שלי ושל רבים חולי אפילפסיה לא מרגישים כלום . כעבור הדקותיים שלא מודעים להם פשוט עיפים ומתים לישון... אז מאחלת לך שכשתראי בפעם הראשונה תזכרי . זה קצת מלחיץ לראות אדם לדקה או שתים מפרכס אבל הוא לא סובל ולא מרגיש כלום ואגב כיום חולי אפילפסיה משרתים אפילו בצבא.

ל3

New member
סליחה על התגובה המאוחרת

היום הישתחררתי מאישפוז ממושך ולא הייתי הרבה במחשב אם בכלל. מצטערת לשמוע על החוויה הלא נעימה מתושלח. האם שינו לך את התרופות לאפילפסיה באישפוז? האם אתה על דפלפט? אני נמיחה זו חוויה קצת מבישה אך אין לך במה להיתבייש כמו שחולה טורט זורק קללות קשות לאוויר לפעמים לללא שם הקשר כי אין לו שליטה על כך גם לך לא הייתה שליטה על גופך מה שכן אם אתה כן מזהה סמנים מקדימים כמו פחד איום, רגישות לאור, כאבים ברום הבטן נסה לארגן לך סביבה בטוחה שחס וחלילה הראש לא יפגע. מקווה שיאזנו אותך ושזה לא יקרה שוב
שולחת איחולי החלמה

..........................

אז ככה - נכון - הפחד הכי גדולזה הוא שישללו לי שוב את הרשיון אבל ברוב "תעוזתם" מנהלת משרד הרישוי תשאל אותי אם אני רוצה את השלילה מעכשיו או מ-12 בלילה ?!?!
מה שכן זכור לי היטב מלפני ההתקף זו עייפות חזקה , פשוט עייפות שאני לא זוכר מתי הייתה לי עייפות כזו
דיוחתי ל-נוירולוג שמטפל בי והוא השיב לי תשובה "אם היית מחליף את התרופה כמו שהמלצתי לך ההתקף לא היה קורה" - את התרופה שהוא המליץ לי התחלתי לקחת לצמחרת ההתקף - חכם - לא ??? אופייני - לא ????

חוץ מזה אני לא מוכן לוותר על ריקודי עם וריקודים בכלל. פעמיים בשבוע רקרודי עם ופעמיים רקודים סלוניים.

ועוד משהו קטן - אני חושב שצריך לפתוח פורום תמיכה עבור בני הזוג של ה........................................... האלו !!!!

מתושלח הצעיר

אופיני לך מתושלח חה חה

כן הפרק זמן שאנחנו צריכים לעבור בלי נהיגה זה הכי מעצבן... בגלל זה אני ממושמעת לחלוטין .
אז תפסיק לעשות שטויות קח את האנטיאפלפטי וזהו בזמן.

ברור שלא תוותר על ריקודי עם ...

למעלה