פישתן ומים חמים

מרינה75

New member
פישתן ומים חמים

אני חושבת להוסיף כף פשתן טחון לדיסת בוקר חמה (טבעונית) או לקוואקר עם מים חמים האם החום יפגע ביתרונות של הפישתן? אני רוצה את זה במיוחד בשביל האומגה 3 והסידן מישהו יודע ?
 

TheFinalCut

New member
הכל שאלה של מידה

חימום יתר יהרוס את חומצות השומן החיוניות (אומגה 3 ו6), אבל הסידן לא יושפע. השאלה היא כמה את מחממת. אני לא יודע לומר לך בדיוק באיזו טמפרטורה יהרסו חומצות השומן, אבל באופן כללי עדיף להוסיף את הפשתן הטחון לדייסה שאינה חמה במיוחד (טמפ' החדר ואולי קצת מעלה).
 

לקשמי

New member
נטורופתית אמרה לי בזמנו

שלא להוסיף את הפשתן (בוודאי שלא טחון) למשהו חם כי החום הורס את האומגה 3.
 
למעלה