פיש בר לכולם

לייזר

New member
פיש בר לכולם

נפתח פיש בר בכפר טרומן מה זה הפיש בר הזה? ובכן אתה יושב לדוג וניגש אליך מלצר או במיקרה הטוב מלצרית ושואלת מה אתה רוצה לשתות או לאכול וכך זה עובד הכניסה ללא תשלום סוג הדגים מושטים בהתחלה אולי יוסיפו בהמשך עוד סוגים כאשר דגת דג .יכינו אותו בשבילך מטוגו או על האש או בצורה אחרת שתבקש .שאר הדגים שלם וכך הביתה .הכניסה מגיל 18 ומעלה ואם המטרה היא רק לדוג זה לא המקום אם משהו יהייה שם לפני שידווח . ייאלה בי

seafox

New member
אז...

שלא ימכרו אלכוהול למי שמתחת לגיל 18. אני עוד מעט מגיע לגיל הזה אבל נגיד ואני רוצה ללכת לשם עכשיו אני לא יכול?העיקר שאני ארצה לעשות שם אם כבר זה לדוג ולאכול..חוץ מזה שאלכוהול זה לא בראש שלי כ"כ.

paluta

New member
שים לב מה לייזר כתב - אם זה רק

בשביל לדוג אז זה לא המקום - חשוב לבד למה הכוונה ומלבד זאת רק לידיעה: משרד הבריאות אינו מאשר מקומות דייג בברכות שיש שם אמנונים מכיוון שבסנפירי האמנון עלול להמצא חיידק מסוכן שמי שנדקר מסנפיריו עלול לחלות במחלה שדינה עד כדי קטיעת האיבר או מוות. מאגרי דייג מסודרים שמותר בהם לדוג - בעלי המקום רשאים כרגע רק לשים באתר קרפיונים ולכן נראה לי שהם פועלים בניגוד לכללים וזה עניין של זמן עד שיעלו עליהם. בריכות הדגים של אמנונים למטרות חקלאיות שם הרי אסור לדוג מפעת השגת גבול אבל שם משרד הבריאות עורך בדיקות תקופתיות ובמידה ויש בנמצא החיידק הנ"ל אזי הדגים אסורים לשיווק כדגים חיים - הם כן ניתנים לשיווק כדגים קפואים חתוכי סנפירי ראש ושת או כדג טחון

לייזר

New member
כמה מילים לגבי הפיש בר.....

מגיל 18 זה לא בגלל האלכוהול אלה בגלל לא להתעסק אם ילדים שבאים רק לדןג לגבי המושטים הכי טוב תפסת מושט נהג כאילו תפסת ארס סמרטוט ביד ןלגזור כל הקוצים אם מספרים עכשיו לגבי הסיפור של משרד הבריות אם זה היה נכון אז איפה משרד הבריות בפרק דרום והפארק הלאומי ? תישאלו אותי הכי טוב בים בבר זה אם יש קבוצה של דייגים כאילו הלכו לפאב רק אם חכות ביד בילוי נעים

seafox

New member
אז חוץ מלדוג,לשתות ולאכול? מה עוד

עושים שם?רוקדים בין תפיסה לתפיסה? מתחילים עם בנות? מתחילים עם מושטים?

paluta

New member
משרד הבריאות

כרגע סיימתי שיחה עם אישיות במשרד הבריאות בנדון - כמו כל עובדי הממשלה התשובה הייתה - אין תקציב לאכוף אבל הובטח שהם ישלחו פקחים לאתרים לבדיקה - מעניין מתי זה יקרה אם בכלל הכלל אומר שאתרים פרטיים המציעים דייג במים מתוקים מתחייבים שלא להכניס למי האתר דגים נגועים או דגים מרישמת הדגים האסורה לפי משרד הבריאות לגבי אתרים שהמושט היה שם מקידמא דינן אין הרבה מה לעשות הוא שם כי לפני שנים הביאו אותו לשם אבל לא מוסיפים אותו לאתרים אלו כך שהפארק הלאומחי כנראה לא כלול בעניין

למעלה