פיש טועם את הירקון

kraps

New member
פיש טועם את הירקון

לראשונה בחייו, כך הוא טוען.

kraps

New member
אמא ברווזה וכנופיית ברווזונים

היו מחזה מרנין בתוך הנוזל המעופש הזה, שנקרא "ירקון" (קצף הכימיכלים הסמיך, שנוצר באשדים היה מחזה מרנין הרבה פחות)

alonaski

New member
פחחח...!!! זה לא נקרא "לטעום"

את הירקון!!!!... אם אתה או הוא רוצים באמת לטעום אותו... תשאלו אותי - אני אספר לכם בדיוק מה טעם לו...
לפני שנה בערך... צללתי שם ראש כשנפלתי עם האופניים על שיפוע בטון קטן מתחת לגשר כביש (-הגשר שצמוד לכביש לקניון איילון). התכופפתי כדי לעבור מתחת לגשר אבל כנראה שהקאמל בק שלי התחכך בגשר בדיוק באותו הזמן שהרוכב מולי עצר (-ממש מתחת לגשר) ואני לא הספקתי לחלץ את הרגל מהקליט...
נפלתי נפילה צידית, מחוברת בנאמנות לאופני היקרים...
וגלשתי על השיפוע צד של הבטון תחתי - צלילת ראש לנחל...
(=זה גם הצבע שהיה לי בערך, כשיצאתי משם... יאאאאקקק!!!)

alonaski

New member
בהחלט! ../images/Emo13.gif למשל...

אני היום - עמידה בפני מבחן הרעל בכוס היין (-ראה את מבחן ווסטלי ב"נסיכה הקסומה"
כמו שתמיד אמרתי (והוכחתי...
) = מה שלא מתים ממנו ----------> מתחשלים ממנו!

kraps

New member
אִינקוֹנתִ'יבאַבֶּל!

ואגב "הירקון מצחין יותר בדרך חזרה". 5:45 יציאה מכ"ס, 7:00 נחיתה ליד הרכב שלי במשרד של פיש. 7:15 קפה של בוקר ועוגיות פסח במשרד שלי. כ-30 ק"מ (בע"מ. טרם הוכחה חפותו של ה-VDO הזייפן) כוחותנו הגיעו בשלום. תמונה של קוץ סגול בירקון על רקע הזריחה, תשודר בהמשך. השפעת כל הרכיבות האלו בסמוך לנחל החומצי תתברר עוד 10 שנים.

kraps

New member
מַיי נֵיים איז אינדייגו מונטויה...

הקוץ... סתם קוץ, אבל מראה להבות השמש מאחורי הענן בראשיתי ממש. (ועמודי החשמל סתם מזכירים לנו היכן אנחנו נמצאים) 6:30, הירקון

kraps

New member
יוּ קילד מַיי פַאדר, פריפֵר טו דַיי

אה, והתמונה כמובן. פרט שולי.

alonaski

New member
גדילן מצוי! צמח רודרלי (=צומח בצידי

דרכים). נקרא גדילן כי עלי הגביע שלו הפכו לקוצים והם "נזולים" לצדדים כמו גדילים של נר...

aFish

New member
א. אתה ממש בלתי נלאה...

למה לקח לרכבת שעה ורבע להגיע עד למשרד שלי? תודה על התמונה. בזכותך פנתיאון תמונות הרכיבה שלי הולך וגדל...כמו שלמנהיגי העולם יש ביוגרף אתה יכול להיות ה"פוטוגרף" שלי.... לגבי המצחין בדרך חזרה... א. זה בגלל שהיית לבד ב. עשית את זה בחצי זמן מאתמול??????? ג. איך פתרת את בעית המקלחת? 7:15 זה אחרי מקלחת או לפני? בכל מקרה זה לא משפר את התחנה ד. עוד סיבה ל"צחנה" - עוגיות של פסח זה מתכון בדוק להרגשה כזאת...לכל השבוע. יאללה חג שמח ואני שמח שלא היתה תקלה בשער החשמלי. שכחתי להגיד לך שבמקרה והשלט לא עוד "שומשום היפתח!" עוזר לפעמים.

kraps

New member
א. אני ממש לא

אני יכול להבטיח לך שאחרי ה-60 ק"מ האלו אני כבר קצת נלאה. אז רגע, אני הפוטוגרף שלך... אתה הביוגרף של עופר... אפשר לרקוד לימבו. א. לא הייתי לבד. זלדה תמיד איתי בכל רכיבה. ב. אל תשכח שלא התמזמזתי איזה 20 דקות בנפוליאון ושדילגתי על מעברי השתן ועל פילוס נתיבים חלופיים בסבך הג'ונגלים של אבו-רבאח. ג. עשיתי ג'קוזי בתוך כוס מים חמים. אחרי זה חסכתי והכנתי לי מהמים האלו קפה. למעשה, לא הזעתי כמעט. או שזה בגלל צינת הבוקר או שזה בגלל היובש. ד. הפונקציה העיקרית שממלאות עוגיות פסח זה... עצירות. באמת הגעתי לשער ולהפתעתי הוא לא נפתח בפני. קראתי לו "שומשום הפתח!" וגם זה לא עזר. ניסיתי "ביטלג'וס! ביטלג'וס! ביטלג'ס!", נאדה. בסוף פשוט לחצתי על הכפתור הצהוב בשלט-רחוק והוא נפתח באורח פלא. היית מאמין לכזה דבר? חג שמייח.

schwinnie

New member
אגב, יותר נוח להעביר את הצינורית

מעל הכתף. תנסה פעם.

schwinnie

New member
בתנאי ש....

היא מספיק ארוכה, יש תופסנים על הרצועות של המינשא ו-(רצוי גם) שיש לך "ברך"/הרז 90 מעלות.

aFish

New member
ניסיתי הכל, תאמין לי....

ככה הכי נוח (לי). דווקא בגלל שהצינורית ארוכה מדי. לא יודע למה, פשוט נוח...

aFish

New member
סיכום יום האתמול שלי

מופלא ביותר: 6:30 יציאה מהבית - חברתי לאילן (שחם) ורועי שהדריך אותנו בסינגל החדש שנפתח במודיעין. הכל "רכיב, זרים וכו" - אולי לא ב6:30 בבוקר כשעוד קרים אבל יש בהחלט הרבה פוטנציאל. הסינגל בתולי לחלוטין ועוד טיפה קשה לזהות אותו. הצמחיה גבוהה, והשביל עצמו לא נקי מצמחיה חלוטין. בהחלט השקיעו עובדה ומאד יפה שם לראות את השומרות ושאר הממצאים הארכיאולוגיים. פינת חמד! המשך לכיוון שביל ישראל, יער בן שמן ועוד סינגל שלא הכרתי באדיבות אילן. מפחיד היום ביער בן שמן...אבל עברנו בשלום. תל חדיד בירידה הרגילה במהירות עם הרבה מקפצות בדרך. יאללה ללונה פארק. משם לעבודה בגשם קליל דרך קפיצה קטנה למצמן לכיוונים קלים (בוקר טוב ותודה ליובל!). חזרה ליום עבודה קצר יחסית שמטרתו מנוחה קלה עד רכיבת אחר הצהרים. סה"כ 48ק"מ. אחר הצהרים, שכנעתי את רשף להצטרף אלי לרכיבה לכפר סבא. קצת אילתורים וב17:00 הוא אצלי במשרד מוכן לדרך. ככה זכיתי להדרכה צמודה ומופלאה על הירקון המפורסם וגם שעשועים בגבעת נפוליאון. רכיבה מצוינת לעת ערביים עד השקיעה הקרירה כמעט כולה בשטח דרך כל מני פינות מופלאות וג'ונגלים קטנים. נאלצנו גם לחצות פרדס נטוש וסבוך כדי לעקוף זרם מצחין של ביוב שחסם את דרכנו. הגעה למשפחה בכפר סבא בערך ב19:45. סה"כ 32 ק"מ. חזרנו למודיעין באוטו. עייף אך מאד מסופק מהיום הפורה...

למעלה