פיתה דרוזית
אני מכין פיצות בטאבון חשמלי. הבעיה היא שהוא התחיל לחשמל. היום נסעתי לדאלית אל כרמל, וקניתי חדש (150 שקל). קניתי גם סאג' (50 שקל). בדקתי בטאבון הישן איזה גוף חימום דפוק, והשתמשתי בחצי השני. התקנתי עליו את הסאג', ויש לי כרגע סאג' חשמלי. הערב גם עשיתי נסיון, עשיתי מצות כמו שהילדים בגנים עושים לפני פסח.
ככה זה נראה: וזה עובד יופי.
עכשיו, אני צריך מתכון לפיתות דרוזיות, רכות ונעימות.
אני מכין פיצות בטאבון חשמלי. הבעיה היא שהוא התחיל לחשמל. היום נסעתי לדאלית אל כרמל, וקניתי חדש (150 שקל). קניתי גם סאג' (50 שקל). בדקתי בטאבון הישן איזה גוף חימום דפוק, והשתמשתי בחצי השני. התקנתי עליו את הסאג', ויש לי כרגע סאג' חשמלי. הערב גם עשיתי נסיון, עשיתי מצות כמו שהילדים בגנים עושים לפני פסח.
ככה זה נראה: וזה עובד יופי.
עכשיו, אני צריך מתכון לפיתות דרוזיות, רכות ונעימות.

