"פיתה" זו מילה אוניברסאלית

"פיתה" זו מילה אוניברסאלית

אם תלכו בחו"ל ותבקשו פיתה הם בטח יגידו שאין להם אחת אבל הם ידעו מה זה!
כאילו היא חיפשה שם לבן של האופה וחשבה לעצמה "אוי, מלאווח לא נשמע טוב, פיתה! כן!" *אבל בגלל שאנחנו פלצנים זה מבוטא פיטה*

סתם

אני ניצן, קיבלתי גימלים שנוצלו באמצעות "משחקי רעב", עוד לא החלטתי אם אני רוצה לקרוא את השני או לא פשוט כי שמעתי ביקורות גרועות עליו ולא בא לי להרוס לי את הראשון. (למרות שסביר להניח שאני לא אצליח להתאפק בלי קשר..)
בטוח היה וויכוח על זה כבר (אם יש הארי vs רון ויש רוברט vs טיילור, בטוח יש גייל vs פיטה) ואני חייבת להגיד שאני טים פיטה. א. כי בסרט (כיוון שהגימלים עוד לא נגמרו והספר כן, הייתי צריכה לעשות משהו..) פיטה הרבה יותר שווה. ב. כי הוא מסכן וג. כי גייל נשמע פוץ.

היי!

pennylane11

New member
אוח, טים פיטה,

היו לי ציפיות ממך בתחילת ההודעה הזאת!
סתםסתם, אני מעין, טים גייל כמובן... ברוכה הבאה D:

N o R i K o

New member
היי ניצן~!

הייתי מקדישה לך את "ניצן, בואי נלך מכאן למקום אחר", אבל זה יותר מדי גייל עבורך...

האמת שזה עם ט' כי מבחינת תרגום T מתורגמת כ-ט' ו-TH כ-ת'. את זה סיפרה לנו יעל אכמון המתרגמת, את יכולה לראות בטאגליינס D:

אני נוי, והייתי חצי מהשירות שלי בגימלים אבל דווקא בתקופת המשחקים הייתי ילדה טובה... אבל זה כי בדיוק המחשבים שלנו לא עבדו אז היו לנו רק ימי כיף. אז הייתי קוראת את המשחקים בנסיעות לצבא ובחזרה...

אני הארדקור טים גייל אבל זה בגלל הספר השני, אבל בגדול אני לא ממליצה עליו
הספר הראשון ממש ממש טוב, לעומת הספר השני שבעיניי משעמם והספר השלישי, שהדעות לגביו מאוד חלוקות- אני חושבת שהוא מתחיל ממש טוב ומסתיים ממש גרוע, בעוד חלק חושב שכולו ממש גרוע

ברוכה הבאה D:

Sharonmxx

New member
טים פיטה? התקבלת

אוהבת אותך על מה שכתבת בסוף על גייל ופיטה!
גרם לי לשים לב שכל האינטרנט טים פיטה ורק כאן בערך כולן חוץ ממני הארדקור טים גייל

אני שרון, ולמרות שלא לקרוא את הספרים היה חוסך לי שעות של בכי ועצבים, לא הייתי מוותרת עליהם. נכון שיש קטעים ממש מאכזבים שגרמו לי לתפוס את הראש בשתי הידיים ולומר לעצמי oh god why אבל בגדול הם טובים, יש קטעים טובים פחות וטובים יותר אבל אין דבר כזה לא לקרוא! הספר השני ממש טוב לדעתי, כמעט כמו הראשון, והשלישי לא גרוע, הוא יותר.. פחות טוב בצורה משמעותית. אבל אם את קוראת את השני לא תוכלי שלא לקרוא אותו כי נשארות הרבה שאלות פתוחות בסוף של השני.
אה, וברוכה הבאה וכאלה

פאנגירל

New member
עוד טים פיטה!

התקבלת

בכל מקרה אני בדעת מיעוט רצינית, אבל הספר השני הוא האהוב עליי. השלישי בכלל לא לטעמי אבל את חייבת לקרוא אותו אחרי השני כי נשארות המוווון שאלות פתוחות.
ברוכה הבאה

z01234

New member
ברוכה הבאה

תסלחי לי על ההודעה הבאה,שנכתבת כמו ילדה בת 12 שראתה את הסרט וחושבת שהוא מהמםםםם :
"טים גייל לנצחחחחחחחח ♥"

אגב,אני בת 16 וחצי,טיים גייל כמו שכבר הבנת
,ובעיקר לא ילדה בת12 (למרות שזה לא כ"כ רחוק ממני....
)

N o R i K o

New member
הכי כיף זה ילדה בת 12

אני חושבת שמגלישה מאסיבית באינטרנט פשוט עליתי על זה שרוב הטים גייל הן פשוט פחות הטייפ של פאנגירל בטאמבלר. טים פיטה הן הקהל הפאנאטי יותר אז נדמה שהן רוב, אבל כשמסתכלים בתכלס נראה לי שזה 60%-40% לטובת פיטה, כלומר, לא כזה הבדל משמעותי כמו שזה נראה באינטרנט בדר"כ

Sharonmxx

New member
לי זה תמיד נראה כאילו
MJ

טים גייל קצת וויתרו, הסוף של MJ ממש לא לטובתן והאינטרנט מוצף בטים פיטה אז זה קצת באסה לראות כל היום דברים שקשורים לזה שקטניס ופיטה ביחד בסוף כשאת מורעלת לצד השני
אבל כאן זה שונה, אני עוד לא יודעת למה, אני חושדת שזה כי אתן 1. פייטריות שעומדות על שלכן! 2. טים פיטה בסתר אבל מפחדות להגיד את זה ליד נוריקו (דאפאק איך יצא שאני לא יודעת את השם שלך?
)

N o R i K o

New member
חחחח איך באמת יצא? אני נוי, היי

נהה, אני חושבת שכולן כאן רגילות אליי. פייטריות ווי אר.

עוד שניה והחפירה שלי תהיה כאן ואז כולכן תבינו מה עובר לטים גייל במוח כשהן קוראות את הספר

Sharonmxx

New member
תפסיקי לאיים עם החפירה שלך ותפרסמי אותה כבר!

אני ממש רוצה לקרוא אותה, אולי תצליחי להעביר אותי צד! סתם, זה בחיים לא יקרה, אבל אני אשמח לראות אותך מנסה
ובעצם אני כן יודעת את השם שלך פשוט שכחתי שאני יודעת אותו, את נוי F מהdraw something. מתמטיקה much?

N o R i K o

New member
חחחחח נכון!

היא תתפרסם ממש ממש בקרוב. אבל באמת ממש בקרוב

Black Stain

New member
הי ברוכה הבאה!

אני דנה, ואני בשום טים והספר האהוב עליי הוא השלישי אז כנראה אני לא דוגמא לשום דבר

ברוכה הבאה

אני הכי אהבתי את הספר הראשון (אני חושבת שהרוב ככה), ואת הספר השני פחות.
את הספר השלישי דווקא אהבתי (בעיקר את הסוף), אבל כנראה שאני במיעוט בעניין הזה....

בכל מקרה, אני רותם. ברוכה הבאה :)

Billy Shirs

New member

ברוכה הבאה

אני חייבת להסכים איתך ולהוסיף שאת בחברה טובה.
אני דווקא אהבתי את CF, במיוחד החצי השני שלו שהיה אדיר לגמרי. כדאי לך לקרוא אותו בכל זאת, לפחות כדי לדעת מה קורה בהמשך. זה דווקא הספר השלישי שכדאי לך באמת לפחד ממנו

Mrs Wing

New member
טים היימיץ'? מישהו? |הד|

חח סתם.. פיטה מלך

ברוכה הבאה!

ורוצי לקרוא את השני, הוא מצוין.

N o R i K o

New member
שתדעי לך

שבהקרנה הראשונה של הסרט, כל הבנות צווחו כשליאם צץ, אחר כך הן צווחו כשג'וש צץ, ואז בא וודי ואני צווחת באווירה, ואף אחת לא השיבה לי! אז צעקתי - "מה, אף אחד לא אוהב כאן את היימיץ'?" ואז חברה שלי צעקה "טים היימיץ'!" וכמה בנות הוסיפו "ווווווו" מאחורנו.

למעלה