פיתה חמה, פיתה חמה

sjarjar

New member
פיתות תנור

קמח לבן 2% שמרים יבשים 2% סוכר לבן 1% מלח דק 55% מים פושרים 5% שמן צמחי מערבבים לבצק ולשים 10 דקות לקבלת בצק חלק רך משיי ומבריק. מתפיחים להכפלה. מוציאים גזי תפיחה ולשים. מחלקים לכדורים, מכסים במגבת ומניחים ל-15 דקות. מקמחים כל כדור ומשטח רידוד, ומרדדים בעזרת מערוך, ללא הוצאת גזי תפיחה, לעיגול בעובי 7 מ"מ. מכסים במגבת ומניחים ל-10 דקות. מכניסים לתנור מחומם לחום מקסימלי. בערך 5 דקות אפיה עד שהפיתות מתנפחות ומתחילות להזהיב. הופכים ואופים עוד דקה. מוציאים למגבת.
 

kdr

New member
המרה % - משקל, לנוחיותכם

והיום נלמד אחוזים. 100 אחוז = שלם. 1 ק"ג = 1000 גרם 1% = 10 גרם 2% = 20 גרם. 5% = 50 גרם 55% = 550Ml (בהנחה שהמשקל הסגולי של המים זהה, כלומר ליטר מים = ק"ג) ההפרש בין משקל סגולי של שמן ומים מתבטל בכמויות כאלה זעירות.
 

LEATHER REBEL

New member
חמץ אחרי החדשות

ואיך אומרים בשפה יפה, שמילאתי את הפריזר בפיתות? "פיתיתי את הפריזר".
 

דקר29

New member
תכניס בפנים שוקולד פרה או סתם פרה..

ותשלח לפה [דקר גוועת]
 

א פרח

New member
עזוב אותך זו ארגנטינאית מזוייפת

לא מבינה בפרות, הכי רחוק שהיא יודעת זה לערבב שוקולית בחלב
 

דקר29

New member
אממ...אראה אותך אוכל בזמן שאני אוכלת ת'שוקולד

? תנו לפיתה עם שוקולד צ'אנס!! גיב פיס [אוף קייק] אה צ'אנס!
 
למעלה