פיתוח אסטרטגיות למידה לדיסלקטים

פיתוח אסטרטגיות למידה לדיסלקטים

קראתי את המאמר שצורף כאן בעבר ע"י חגית וזיווה (
) ורציתי לשאול אם מישהו השתתף בסדנא שמכון 'מכון לעכשיו' מעביר. אם כן, תוכלו לשתף אותנו בתהליך שעבר עליכם? האם הפקתם תועלת מהסדנא? איך רמת ההעברה של החומר? כמה קשה היה לכם? האם קיבלתם ליווי אישי? והכי חשוב - האם הצלחתם להתמיד עם האסטרטגיות גם אחרי הסדנא? הדבר הכי קשה, מבחינתי, יהיה להתמיד איתן. אני מתייאש ממש בקלות
ולמרות שגמרתי אומר להתחיל לטפל בעניינים האלה, אני חושש שאתייאש שוב ואבחר בפתרון הקל
תודה

דליה.ד

New member
עלית על הנקודה...

איך אפשר להצמיד אחרי שכבר רוכשים את האסטרטגיה. העניין הוא שכולם אוהבים קיצורי דרך, אבל כידוע עם דיסלקסיה אתה לא יכול לעשות לעצמך הנחה ואתה נדרש לעבוד כפליים... מה עם הקלטת החומר?

לא ירדתי לסוף דעתך

אני מסכים עם הפיסקה הראשונה, אבל לא הבנתי למה התכוונת במשפט האחרון. להקליט את חומר הלימוד? ובכן, אני מניח שזו יכולה להיות חלק מהאסטרטגיה עצמה, אבל שאלתי הייתה לגבי ההתמדה עם כלל האסטרטגיות. במיוחד, כפי שציינת, שאנחנו נדרשים לעבוד כפליים

דליה.ד

New member
אני חושבת שזה עניין של מוטיבציה

וסדר עדיפויות ברגע שאתה תחליט שמספיק חשוב לך, אתה תתמיד באסטרטגיות שרכשת. הבעיה שלי עם מה שכתבת הוא שהמטרה של הקניית אסטרטגיות היא שבאיזה שלב זה יהפוך לרוטינה, שגרה, כלי שאתה משתמש בו מבלי להשקיע בכלי עצמו יותר מידי מחשבה... ולמה זה לא קורה אצלך?

במילה אחת - ADD

אני רוצה לשלב את האסטרטגיות עם הריטלין, אבל אני עדיין סקפטי. טוב, נחשוב על נושא הסדנא עוד קצת

למעלה