פיתוח אפליקציות/ תוכנה

royeei

Member
היי,
סליחה מראש על ההבנה הבסיסית בנושא.
- האם ניתן לפתח אפליקציה באנדרואיד או באיי או אס, לצרכיי האישיים כלומר לא כזאת שנמצאת בחנות האפליקציות?
- פחות חשוב, טכנית איפה היא יושבת? כלומר נניח שמים לי אותה על מכשיר אחד , במידה ואני רוצה אותה למכשיר נוסף איך אני עושה את זה?
- האם יש אנשים פרטיים שעושים את זה, זה לא משהו מורכב? אם כן, מה לחפש בגוגול?

תודה רבה

blzvi

Active member
במערכת הפיתוח אתה צריך ליצור קובץ התקנה בסיומת apk

frankthe2

Active member
שזה אומר? שאפשר בקלות לייצר אפליקציה פרטית לצרכיי האישיים?
- זה נכון גם לאיי או אס של אפל?
תודה
אתה יכול לפתח תוכנה במחשב האישי שלך לצרכיך הפרטיים. יש מספר דרכים כדי שהתוכנה תעבור לפלאפון שלך בלי קשר לחנות האפליקציות.
באנדרואיד - אתה יוצר במחשב האישי קובץ התקנה עם סיומת apk כפי שהסביר לך צבי, מחבר את הפלאפון למחשב, מעתיק את הקובץ לפלאפון ומפעיל אותו.
ב ios - קצת יותר מסובך כי אפל לא תומכת רשמית בדברים כאלה - אתה יוצר את התוכנה במחשב האישי, פותח את itunes בוחר את המכשיר ודרך itunes מעביר את התוכנה לפלאפון שלך. ראה הנחיות מפורטות יותר כאן: https://www.tech-faq.com/how-to-install-third-party-apps-on-an-iphone.html

השאלה היא כתיבת האפליקציה הפרטית עצמה - לתכנת אפ. - זה לא הכי קל ופשוט

royeei

Member
אתה יכול לפתח תוכנה במחשב האישי שלך לצרכיך הפרטיים. יש מספר דרכים כדי שהתוכנה תעבור לפלאפון שלך בלי קשר לחנות האפליקציות.
באנדרואיד - אתה יוצר במחשב האישי קובץ התקנה עם סיומת apk כפי שהסביר לך צבי, מחבר את הפלאפון למחשב, מעתיק את הקובץ לפלאפון ומפעיל אותו.
ב ios - קצת יותר מסובך כי אפל לא תומכת רשמית בדברים כאלה - אתה יוצר את התוכנה במחשב האישי, פותח את itunes בוחר את המכשיר ודרך itunes מעביר את התוכנה לפלאפון שלך. ראה הנחיות מפורטות יותר כאן: https://www.tech-faq.com/how-to-install-third-party-apps-on-an-iphone.html

השאלה היא כתיבת האפליקציה הפרטית עצמה - לתכנת אפ. - זה לא הכי קל ופשוט
אם אני מבין נכון ממך, אז הכיוון שאני צריך לחפש הוא מישהו שעוסק בפיתוח תכנה ופחות בפיתוח אפליקציות?
* קובץ התקנה עם סיומת apk עושה את כל ההתאמה לקטע של הטאץ׳ בטאבלטים ובטלפונים החכמים, שלא קיים ברוב המחשבים?

תודה רבה

blzvi

Active member
אני מבין שאתה לא איש תוכנה.
למימוש פנטזיות שלך תצטרך להעזר באיש פיתוח לתוכנות בסלולר שיפתח לך תוכנה שאתה תאפיין אותה .
אני מניח שאף אחד לא יעשה את העבודה בחינם

royeei

Member
אני מבין שאתה לא איש תוכנה.
למימוש פנטזיות שלך תצטרך להעזר באיש פיתוח לתוכנות בסלולר שיפתח לך תוכנה שאתה תאפיין אותה .
אני מניח שאף אחד לא יעשה את העבודה בחינם
ברור שני לא איש תוכנה, בגלל זה אני שואל כאן, וכמובן שלא חשבתי שזה בחינם.
יש אנשים שמתעסקים ספציפית בדבר הזה באופן פרטי, כלומר יצירת תוכנה בסלולר לצרכים ספציפיים? יש לך אולי את מילות הקסם לחיפוש בגוגל? כי יש קצת בלאגן לא משנה מה אני מחפש, במקרה הטוב בלאגן במקרה הרע שולח אותי למודעות דרושים...

למעלה