פיתוח בלינוקס

yaishb

New member
פיתוח בלינוקס

התחלתי לפתח קוד C++ תחת לינוקס. רציתי לדעת אם יש איזו סביבת פיתוח שווה כמו visual c++ (לכל הפנאטים - לא להתעצבן
כרגע עובד עם redhat7.0. הבנתי שאפשר לקמבן משהו עם emacs, אבל אין לי כח להתחיל לקנפג (אבל אם זה לא מסובך, אשמח אם מישהו/י יסביר לי). יש משהו מוכן? ברק.

הראל

New member
אבל, תקפיד על גרסה 3 ../images/Emo61.gif

גרסה 3 של QT תומכת בעברית. אם אתה רוצה לדעת יותר על QT, ובכלל על פיתוח עבור לנוקס. כדאי שתדפדף אחורה בפורום זה. לא מזמן היו הרבה שיחות על פיתוח הדור הבא של ה- KDE (גרסה 3) המבוסס על QT3. השתתפו בו מומחים בנושא. שם תוכל לראות כיצד להתקשר איתם וגם לקבל מהם עצות מועילות.

הראל

New member
ויש גם Xemacs ../images/Emo66.gif

זהו כמובן emacs הפועל תחת מעטה גרפי

yaishb

New member
צריך להביא RPM מיוחד?

יש לי כל מיני README ו lib-ים של QT אבל אין את האפליקציה עצמה! (לפחות locate לא מצא

הראל

New member
למרות השעה המאוחרת - איזו הפצה ?

עברתי על מה שכתבת עד כה. ולא מצאתי על איזו הפצה אתה עובד. אני מניח שאתה לא בונה לינוקס יחודי שלך כמו אחד האסים פה. (זה אפשרי) כעיקרון, אם הייתי יודע איזו הפצה, אולי הייתי יכול לומר לך אם יש שם במסגרת תקליטי ההתקנה. מאידך, יש שלוש דרכים להוסיף תוכנות ללינוקס 1. RPM 2. DBN 3. לבצע קומפילציה ידנית. הדרך הנפוצה היא באמצעות RPM. כמובן שה- RPM צריך להיות מותאם להפצה ולגרסת הלינוקס בה אתה משתמש. אם אין ברשותך תקליטי ההתקנה של הלינוקס שלך. אתה יכול (לרוב) להוריד את כל מה שאתה רוצה מאתר ההפצה, או לחילופין, אם זאת הפצה כגון, RH , MANDRAKE, DEBIAN ואולי עוד כמה, אתה יכול להוריד מ- IGLU

voguemaster

New member
סביבה מתוקה

למרות שעד עכשיו על ה-6.2 שלי יצא לי לעבוד רק עם XEMACS, מה שהסתדר די טוב...
אלי

למעלה