פיתוח הרעיון

פיתוח הרעיון

של ההודעה בגלל פורים כל אחד יכתוב חמש דברים שהוא לא אוהב בעצמו וינסה לחבר שיר על אחד מהם

שלי

1. העצלנות שלי 2. האהבה שלי למישהי "גדולה עליי" (בעיקר בגיל) 3. העבודה שלי - אני מחפש אחת חדשה :-| 4. חוסר החברים שלי כרגע (כולם התגייסו) 5. הוותרנות שלי לעצמי

והשיר

(שדרך אגב בא לי בדיוק ממחשבה כמו שבקשתי מכם לעשות) http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1477&msgid=73748120

אפשר לומר

שזה דחיינות שמוביל לאי עשייה בסופו של יום. העצלנות הזאת מגיעה מחוסר רצון לעשות משהו שהוא קשה ולא מועיל לי בטווח הקצר. אני עובד על זה חזק. מסתתר מאחורי הרצון הבסיסי שלנו לעשות דברים שאנחנו אוהבים ומביאים לנו סיפוק בטווח המיידי.

אז זאת לא בדיוק עצלנות...

אבל עמוק יותר מאיפה הדחיינות הזאת...? מה היא משרתת לך? מדוע אתה לא מסוגל לעשות משהו שאין לו סיפוק מידי? מאיפה זה מגיע? האם בחוסר אמונה בעצמך? האם בפחד להיכשל? או אולי זה בא ממקום אחר? הרי כולנו מעדיפים כמובן לעשות דברים שיועילו ויתנו סיפוק מידי אבל עם זאת גם עושים המון דברים שלא קוצרים באותו הרגע את הפרות...וממה שכתבת משתמע שאתה ממש משתדל להתחמק ממטלות שאתה לא רואה בהן סיפוק מידי... האם ניסית לעשות לעצמך איזה שהיא תוכנית כמו למשל...לקחת מטרה גדולה ולבנות צעדים קטנים כדי ליישם אותה וממש לרשום את הצעדים הקטנים כמטלות שכאשר תסיים אותן תוכל לראות את התוצאות הקטנות לדרך המטרה הארוכה יותר...לא ידועת סתם רעיון שעלה לי לראש אפשר ועדיף לעשות את זה עם רשימה מפורטת.... שיהיה בהצלחה

קשה לומר מה היא משרתת אצלי

ואני אדם שכן עושה דברים לטווח הרחוק , פשוט אני אוהב לראות תוצאות מיידיות למעשיי וזה לא תמיד ככה, שזה בעיה אצלי. אבל כמו שאמרתי - אני עובד על זה באופן מודע מאוד. זה לדעתי צעד מאוד גדול קדימה לצאת ולהגיד "אני לא עובד מספיק קשה - ואני אשפר את זה "

RainDrops

New member
לא יודעת אם אני אצליח לחבר שיר

אבל אני אכתוב את מה שאני לא אוהבת בעצמי. 1. אני חושבת שאני מאוד מפונקת. למרות שהכל יחסי. יש אנשים שככה אני מרגישה לידם ויש אנשים שאני מרגישה לידם בידיוק ההפך. 2. אני לא אוהבת את העובדה שאני תמיד נשברת מהר מידי. 3. שאני לא יודעת לענות לאנשים אם למשל יורדים עליי, או דברים בסגנון אני תמיד שותקת. 4. אני עצלנית 5. אני מפתחת רגשות ונקשרת לאנשים יותר מידי בקלות ולאו דווקא בתחום הרומנטי.

הרבה מאוד תכונות כאן

יש לי. ככה שאת לא לבד במערכה
לדעתי קחי נושא, משהו אמיתי - למשל 2, ותתחילי לחשוב על סיטואציה שבה היית נשברת ופשוט תחברי לזה סוף אחר. זה מה שאני עושה כל פעם , ובגלל זה בזמן האחרון (טפו טפו טפו) יש לי הרבה שירים חמודים

רק חמשה?

איך אצליח לבחור? LOL 1. לא בטוחה בעצמי מספיק 2. יותר מדי בטוחה בעצמי 3. לעיתים מתנהלת מתוך פחד 4. חושבת ומנתחת יותר מדי 5. לא חכמה מספיק 6. הצורך שלי בתשומת לב מאנשים מסויימים 7. הסלידה שלי מתשומת לב מוחצנת, והפעם- למעט אנשים מסויימים 8. חוסר בסובלנות וטוב לב 9. והרשימה ממשיכה וממשיכה...LOL שיר? אני לא טובה בשירים, אבל ננסה...אה, ושכוייח על היוזמה:) אילו הייתי רואה, הייתי יודעת להניח. אילו הייתי נוגעת, הייתי יודעת לפתור. אילו הייתי נושמת, הייתי יודעת להרפות. ובעיקר- אם הייתי חיה, הייתי יודעת לאהוב. יצא די עלוב, ובכלל- הקיף הרבה יותר מתכונה אחת לא טובה[=

נתחיל מזה

שהרבה מהדברים שכתבת נובעים אחד מהשני כמו למשל מתנהלת מתוך פחד, ומנתחת יותר מדי או חוסר בסובלנות וטוב לב - והסלידה מתשומת לב מוחצנת מה שאני לא מבין זה את 1 ו-2, אבל ניחא
והשיר - מקסים. תעבדי אותו טיפה יהיה מעולה.

כן ולא...

הניתוח התמידי שלי לאו דווקא בא ממקום של פחד- זה בכל הנושאים. גם כשלמדתי בבי"ס(אחחח...איזה כיף שסיימתי עם זה[= ), בשיעורי מתמטיקה(שזה הכי לא רגשי שקיים) הייתי משגעת אותה עם "אבל למה?!". חייבת לדעת איך הגיעו לנוסחה ומאיפה היא נובעת, חייבת להבין אותה. לא מסתפקת בלשנן אותה. מרגיז אותי. על אחת כמה וכמה- ביחסים בין אישיים. אתה צודק שהפחד יכול להוסיף, אבל הוא לא הגורם. חוסר בסובלנות וטוב לב- מה הקשר לסלידה מחיבה מוחצנת? זה פשוט קישט לדעתי, אבל יהיה מעניין לשמוע את דעתך. לגבי 1 ו2...מצד אחד, יש לי חוסר ביטחון מסויים לגביי. מצד שני, אני משדרת התנשאות, ומסתבר- שבהחלט תופסת מעצמי. אל תשאל איך זה מסתדר... יש לך רעיון לעיבוד? האמת שלא השקעתי בו יותר מדי, אני בד"כ לא משקיעה, כי אז הוא לא טבעי. תודה!

לדעית החוסר סובלנות

מבריח אותך וגורם לך לסלוד מאותם אנשים ש"נמרחים" עלייך. את כאילו לא מקבלת אותם. כך אני רואה את זה..(לא שלי אין את זה אני פשוט מקבל את זה..)

למעלה