פיתוח לאייפון
יש לי ניסיון רב שנים בפיתוח בשפות וטכנולוגיות שונות, אך טרם יצא לי להתנסות בפיתוח למובייל,
אני רוצה להתנסות ע"מ להכיר ולשם כך אני מעוניין לכתוב אפליקציה ספציפית לאייפון,
אפליקציה פשוטה עם שני מסכים בלבד.
1. בעת פתיחת האפליקציה, תוצג למשתמש רשימה עם שמות בתי העסק הנמצאים ברדיוס של 1 ק"מ ממיקומו.
2. המשתמש יוכל לבחור בית עסק אחד מתוך הרשימה, ואז יוצגו לו מספר נתונים נוספים על אותו בית העסק.
זה הכל.
את המחקר של לאיזה API להתחבר כדי למשוך מידע מבוסס מקום,
כיצד למשוך את הנתונים הנוספים מה DB שלי וכו', אבצע לאחר מכן, כרגע השאלה שלי היא בנוגע לטכנולוגיה.
מה שאני *לא* רוצה לבצע, הוא כתיבת אתר Web רספונסיבי ואז לגלוש אליו מהמובייל,
ואפילו *לא* פשוט לעטוף אותו באפליקציה/קונטיינר שבסה"כ יציג את תוכן האתר דרך דפדפן פנימי (או משהו דומה),
בנוסף, אני רוצה לעבוד על PC ולא על MAC, וגם לא על האקינטוש, VPC או כל פתרון ביניים אחר,
אני גם מבין שהאפליקציה הנ"ל לא משתמשת ביכולות מאוד ספציפיות ו Low Level של האייפון,
לכן האם כנראה הכיוון הוא ללכת על משהו כמו PhoneGap, Xamarin, אולי React Native וכו'?
האם NodeJS משתלב בתמונה?
אני זוכר את השמות הנ"ל מבדיקה שערכתי בעבר, אולי יש פתרונות מתקדמים יותר,
אשמח לדעת מהי המלצתכם בנוגע לטכנולוגיה/כלי שעמו כדאי לעבוד במקרה זה.
יש לי ניסיון רב שנים בפיתוח בשפות וטכנולוגיות שונות, אך טרם יצא לי להתנסות בפיתוח למובייל,
אני רוצה להתנסות ע"מ להכיר ולשם כך אני מעוניין לכתוב אפליקציה ספציפית לאייפון,
אפליקציה פשוטה עם שני מסכים בלבד.
1. בעת פתיחת האפליקציה, תוצג למשתמש רשימה עם שמות בתי העסק הנמצאים ברדיוס של 1 ק"מ ממיקומו.
2. המשתמש יוכל לבחור בית עסק אחד מתוך הרשימה, ואז יוצגו לו מספר נתונים נוספים על אותו בית העסק.
זה הכל.
את המחקר של לאיזה API להתחבר כדי למשוך מידע מבוסס מקום,
כיצד למשוך את הנתונים הנוספים מה DB שלי וכו', אבצע לאחר מכן, כרגע השאלה שלי היא בנוגע לטכנולוגיה.
מה שאני *לא* רוצה לבצע, הוא כתיבת אתר Web רספונסיבי ואז לגלוש אליו מהמובייל,
ואפילו *לא* פשוט לעטוף אותו באפליקציה/קונטיינר שבסה"כ יציג את תוכן האתר דרך דפדפן פנימי (או משהו דומה),
בנוסף, אני רוצה לעבוד על PC ולא על MAC, וגם לא על האקינטוש, VPC או כל פתרון ביניים אחר,
אני גם מבין שהאפליקציה הנ"ל לא משתמשת ביכולות מאוד ספציפיות ו Low Level של האייפון,
לכן האם כנראה הכיוון הוא ללכת על משהו כמו PhoneGap, Xamarin, אולי React Native וכו'?
האם NodeJS משתלב בתמונה?
אני זוכר את השמות הנ"ל מבדיקה שערכתי בעבר, אולי יש פתרונות מתקדמים יותר,
אשמח לדעת מהי המלצתכם בנוגע לטכנולוגיה/כלי שעמו כדאי לעבוד במקרה זה.