פיתוח מוצר בהזמנה

saarshai

New member
פיתוח מוצר בהזמנה ../images/Emo134.gif

תהיתי... יש לי צורך בפיתוח אב-טיפוס של מוצר אלקטרוני מסויים. הפיתוח כולל גם את ההנדסה הטכנולוגית וגם את העיצוב. בשלב הבא יהיה לי צורך בפיתוח blue-print סופי של המוצר לייצור תעשייתי. היכן אמצא בעלי מקצוע מתאימים לכך אשר יוכלו לתת לי ייעוץ ו\או הצעת מחיר? תודה.

manocki

New member
בהמשך

רוב המשרדים לעיצוה תעשייתי יכולים להשתלב בתהליך הפיתוח שאתה מתאר,הם יכולים לספק שירותי תכנון הנדסי, עיצוב ופיתוח עד שלבי הייצור. כאן אתה כבר פחות ברור, האם מדובר באב טיפוס וכאן מסתיים תהליך הפיתוח מבחינתך או האם אתה מעוניין ממש בייצור המוצר, בסירטוטים לייצור, תיק מוצר וכו'.. בכל מקרה כדאי לך לפנות למשרד עיצוב בהתאם למוצר, כל סטודיו בדרך כלל מתמחה בתחום מסויים..היטק, מוצרים רפואיים, מוצרי צריכה וכו'... אתה יכול לבדוק באתר לעיצוב ישראלי, בארכיג'וב ודפי זהב....לגבי משרדי עיצוב אם תתן יותר פרטים לגבי המוצר עצמו, אולי אוכל לכוון אותך לסטודיו ספציפי שיכול להתאים. מאיה

LeonardoDV

New member
הרבה משרדי עיצוב יכולים לבצע

עבודה כפי שתיארת. הנה אחד לדוגמה: http://www.dse.co.il

פרוטוטייפ וכו'...

יש לך כמה אופציות: 1. ללכת בנפרד למישהו שיפתח , מעצב שיעצב ויתכנן ומישהו שיבנה. 2. ללכת למשרד שמתמחה בהכל ביחד- יתנו לך מוצר סופי. למציאת משרדי עיצוב תעשייתי, מציעה לך פשוט לחפש בנט- יש את נקודה שהם טובים מאוד, אבל יש גם קטנים יותר ובתחילת דרכם שיהיו אולי זולים יותר. אם אתה רוצה להפריד ולמשול...שים הודעה בפורומים וכד', יהיו ל הרבה פניות... בהצלחה רבה, יפעת שגב

saarshai

New member
הקשיבו הקשיבו ../images/Emo13.gif

חשבתי שזו ההודעה שלי :) וקיבלתי פניות, תודה.

למעלה