פיתוח סוף רחוב אהוד

הצפת מי שופכין (ביוב) למרגלות רחוב

בגלל דליפה (או פציעה) של צינור הסניקה (מי ביוב בלחץ של כמה אטמוספרות) באיזור של מגרש החנייה של בית הספר "אור" ורחוב נחל מודיעין בסוף השבוע של ה-8 בינואר, הושבתה (במכוון) תחנת הסניקה למרגלות רחוב נחל מודיעין. הפסקת פעולת השאיבה גורמת למילוי המיכל (מיכל האיגום הקבור בתחנה) בתוך זמן קצר ועודף השפכים זורם במורד המדרון לנחל. ההגיון ברור: כל עוד הצינור פגום אין טעם להשתמש בו. לאחר מספר ימים (4) תוקן הצינור וחודשה פעולת הסניקה אבל המביט (או המריח) את החורשה בנחל מודיעין מגלה כי עדיין קיימת "נביעה" של ביוב שלא מצליח להגיע אל מיכל האיגום כנדרש . מבקש מהאחראים להשלים את טיפולם בנושא.

עם או בלי קשר

אני לא יודעת אם זה קשור להודעה הקודמת, אבל בור הביוב ברחוב נחל מודיעין (מול מספר 30-32) עולה על גדותיו כבר כמה ימים, ומי הביוב זורמים במורד הרחוב.

כדאי להתקשר למזכירות הישוב

במקרים כאלה יש לדווח למזכירות הישוב בטלפון ואז הנושא מטופל עוד באותו יום. לא כדאי להודיע על בעיות כמו מים, ביוב, או כל דבר אחר בפורום מכיוון שאנחנו לא און ליין באתר. בכל אופן היום מגיעים מהמועצה לפתור את הבעייה. יום טוב

einatga2

New member
פיתוח סוף רחוב אהוד

שלום לכולם אני מתגוררת ברח' אהוד בחלק שלב ב' בסוף הרחוב ישנו שטח המיועד לגן (ואני חושבת שגם צובר גז) דיברתי בנושא זה עם מושי בעבר, אך מאז לא בדקתי את הנושא. משהו מהוועד, מזכיר, תושבים, יודע מה נעשה בעניין? מתי יתחילו ויסתיימו עבודות הפיתוח? האיזור נראה מוזנח וממש לא נעים לעבור שם. אשמח לקבל תגובות עינת

piniy2

New member
../images/Emo39.gif פיתוח רחוב הרכס

אנו תושבי הרחוב נשמח באם במסגרת עבודות הפתוח השונות ביישוב תכלל השלמת העבודה לאזור מוזנח,לא בטיחותי וחבל שחולפות להן שנים ללא פתרון.

ronpel

New member
במשא ומתן

פיני שלום צד זה של רחוב הרכס שייך למגרש הקאנטרי העתידי ולכן גם תקוע הרבה שנים. אנו נמצאים בשיא הדיונים בנוגע להפיכת מגרש זה לציבורי כדי לאפשר לנו לצאת לדרך ולהקים בריכה ישובית. לצערי הדבר לוקח הרבה זמן. אם לא נצליח לקבל בעלות נצא לתביעה משפטית מול בעלי הקרקע על מנת לחייבם לגדר ולנקות את המגרש ואז גם נבצע נקיון ואולי גם מבצע שתילה לאורך הרחוב. בינתיים חבל להוציא על זה כסף שגם ככה חסר. בכל מקרה הפרוייקט נמצא במיקום חשוב ברשימה (האין סופית) של יתר הפרוייקטים. במידה ויש לשכנים רעיון מה ניתן לעשות במיידי (אולי במסגרת טו בשבט) כדי לשפר את המצב ללא השקעה גדולה מדי - נשמח לשמוע . רונן

piniy2

New member
פתרון מיידי

רונן שלום! א. אבני שפה ב. שתילים העבודה עלינו תודה פיני

ronpel

New member
שב עם מושי

תגבשו הצעה כולל תקציב ואנסה להריץ את זה כמה שיותר מהר. לדעתי אבני שפה מאד מייקר את העסק ולא ניתן לבצע בעבודה עצמית - כדאי לחשוב על תיחום אחר אולי בגדר נמוכה. תודה

חבר'ה - לא סיכמנו משהו?

ישבנו. סיכמנו. וכדרכי - סיכומים אני משתדל גם לבצע. סיכמנו שתתבצע שתילה בט"ו בשבט (שתילים עלינו - שתילה עליכם) ואכן - כך יהיה, בעז"ה. אבני שפה - לא סוכם, אין תקציב וגם לא הגיוני לעשות משהו שאח"כ יפורק.

satr

New member
כתושבת רחוב הרכס

צר לי להזכיר נשכחות אבל שנה שעברה כבר שתלנו שתילים אך בלי טיפול מתאים הכל הלך לאיבוד וחבל . נשמח לשתול ושתיהיה גם המשכיות וטיפול מתאים ע"י הגנן , או כל מי שמטפל בשאר הרחובות בישוב אנחנו ממש מרגישים כרחוב נטוש רק הכלבים לצערי מבקרים כאן בקביעות .

פ/12

בתכניות מוגדר האזור כ-פ/12. השבוע נתתי אישור (סוף סוף) לחברת הגז לבצע במקום חיבור צנרת והטמנתה ללא צובר (זו גם הזדמנות לבשר שבוצעו מספר פעולות בטיחותיות בשבועות האחרונים בכל נושא הגז בישוב. חדי העין שביניכם בוודאי גם שמו לב). מעבר לכך הכנו הצעת מחיר אלטרנטיבית והגשנו אותה לעמותת לוחמי צה"ל לאישור ולמימון לפני ביצוע עצמאי שלנו. אין ספק שביצוע על ידינו גם יצא לעמותה יותר זול וגם יסיר ממנה את האחריות. זהו הנושא האחרון שנותר בין העמותה לישוב (לאחר סימון הכבישים ומימון הבאמפרים שיבוצעו בקרוב). שוב, כבעבר, למי שיש קשרים בעמותה מוזמן להפעיל לחץ לסיים את הפרשה הזו שלא מוסיפה כבוד לעמותה ומכערת מאוד את האזור כולו.

einatga2

New member
שמתי לב עכשיו לתגובה ועוד שאלה??

האם התגובה הזו מתייחסת לרח' אהוד, או לרח' הרכס קצת התבלבלתי אם מדובר לגבי רחוב אהוד אז שאלתי היא האם לאחר שיפתר העניין עם העמותה- ואני מצטרפת לבקשה למי שיש קשרים בעמותה (לי לצערי, אין) לנסות להפעילם. הקטע הזה הוא ממש מטרד. אז לאחר שיפתר העניין, מה מתוכנן במקום? גן?

הבהרות:

תשובתי התייחסה לרחוב אהוד פינת רחוב אורנים (פ/12). אכן, לאחר עיון חוזר בשאלה חשבנו שיתכן שהבנתי היתה לקויה. האם למיקום הזה התכוונתם או למגרש הנמצא בסוף רחוב אהוד-נחל מודיעין?

einatga2

New member
הבהרה

כן, הכוונה לרח' אהוד פינת רח' האורנים. עכשיו לאחר שקראתי את "דבר האורנים" - לא ראיתי את הפרוייקט הזה כמצוין בפרוייקטים ל2005, גם לא אצל הוועד (שעושה ימים כלילות וזו לא תלונה אליהם, אלא שאלה). אז שוב, מה מתוכנן?? והאם מתקדם?? תודה, עינת

ronpel

New member
הפרוייקט נמצא בראש סולם העדיפויות

מבחינת המאמץ על מנת שמי שהיה אמור לבצע אותו יעשה זאת - הוועד לא יכול לממן עבודות של אחרים כי אז לא יהיה מימון לפרוייקטים ביוזמת הישוב. היתה יוזמה של דיירי האזור חברי עמותה לפעול מול העמותה על מנת לדאוג לסיום העבודות בפינה זו. נשמח לדעת מה היו התוצאות. חברי העמותה שילמו עבור הפיתוח של רחובות אלו וצריכים לדרוש את הביצוע. הוועד הביע את הסכמתו ואף הכין תוכנית אדריכלית כדי שהעמותה רק תממן את העבודות והוועד יקח על עצמו את הביצוע עד כה הצעה זו לא זכתה לתגובה חיובית. בברכה רונן

einatga2

New member
שלום רונן פיתוח רח' אהוד

תודה על התשובה, אבל לצערי זה רק נראה יותר ויותר גרוע. מי היה מעורב ביוזמה מול העמותה? האם יש לך רעיונות איך להתארגן שוב. פשוט כבר אין לי כוח למלחמות ונראה לי שבגלל זה ובגלל שכנראה גם לאחרים בישוב אין כוח. הנקודה הזו לא תושלם בזמן הקרוב. אני יודעת שהועד עושה ימים כלילות בהתנדבות בנושאים אחרים, לא פחות חשובים. אבל אני אודה לך אם תייעץ לי (ואולי לאחרים ברח' אהוד ונחל מודיעין שקוראים את הדברים - דרך אגב זה יכול לעניין גם אחרים, כי זה בהחלט מכער את היישוב) כיצד להתארגן?? למושי, לך אין אפשרות לעשות משהו נוסף בעניין. תודה עינת

einatga2

New member
אשמח לשמוע תגובה - פיתוח רחוב אהוד

אשמח לשמוע תגובה לגבי פיתוח רח' אהוד בחלק שלב ב'. תודה עינת

einatga2

New member
שלום רונן, פיתוח רח' אהוד

תודה על התשובה, אבל לצערי זה רק נראה יותר ויותר גרוע. מי היה מעורב ביוזמה מול העמותה? האם יש לך רעיונות איך להתארגן שוב. פשוט כבר אין לי כוח למלחמות ונראה לי שבגלל זה ובגלל שכנראה גם לאחרים בישוב אין כוח. הנקודה הזו לא תושלם בזמן הקרוב. אני יודעת שהועד עושה ימים כלילות בהתנדבות בנושאים אחרים, לא פחות חשובים. אבל אני אודה לך אם תייעץ לי (ואולי לאחרים ברח' אהוד ונחל מודיעין שקוראים את הדברים - דרך אגב זה יכול לעניין גם אחרים, כי זה בהחלט מכער את היישוב) כיצד להתארגן?? למושי, לך אין אפשרות לעשות משהו נוסף בעניין. תודה עינת

למעלה