פיתוח עין שלישית

guttmann

New member
פיתוח עין שלישית

שלום, אני חדש ודי אין לי מושג ברייקי או כל דבר אחר שקשור לזה. החלטתי לנסות עם עוד ידיד שלי לפתח את העין השלישית. מישהו יכול לתת טיפים, עצות, הערות, הארות אבל בעיקר אנחנו מחפשים מידע!! מי שיעזור לנו, מובטחת לו תודתנו. תודה מראש, סער.

../images/Emo39.gif צריך לעשות את זה לאט...

כי אם עושים את זה מהר מדי זה עושה כאב ראש

פעם כשלמדתי הילינג....../images/Emo13.gif

לימדה אותי המורה "פטנט".... אתה מוזמן ללמוד אותו כאן, אבל בתנאי אחד - לאחר שתנסה אותו, אתה מתבקש לכתוב כאן איך היו התוצאות..... איך העיסקה?
אז ככה: קח דף נייר לבן, וחתוך ממנו ריבוע שווה צלעות בגודל של 5 X 5 ס"מ לערך........ צייר על הריבוע לכל גודלו - ספירלה, בטוש אדומה...... עשה כך שהספירלה תהיה בעלת הרבה "סיבובים"...... ומצויירת "היטב"...... אם תוכל להדפיס את זה ממחשב - מה טוב..... בעזרת סיכה לשיער, הצמד את הריבוע שגזרת עם הספירלה המצויירת בו (כשהיא פונה למעלה) על הגבול בין המצח לקווצת השיער הראשונה שלך...... במרכז המצח...... טיפונת יותר לכוון מרכז הראש מאשר למצח..... הסתובב כך בבית (בזהירות שאף אחד לא יראה, כי למישהו עוד עלול להכנס הרעיון לאשפז אותך) במשך מספר שעות.... עשה זאת ברציפות 3 ימים..... ואחר מכן......שוב לכאן ודוווח לנו...... מקווה שעזרתי במשהו, שלך,

guttmann

New member
מנסיון

מנסיון (בחיצלו"ל), אין בדברים כאלה וברוב הדברים האחרים קיצורי דרך. היתכוונתי לדרכים יותר.. קונבנציונאליות..? מדיטציות, וכאלה.. תודה מראש, סער.

ידידי היקר ../images/Emo13.gif

מנסיון...... לכל דבר יש קיצורי דרך ! השאלה כמה הם מתאימים לך, ברגע המסויים בזמן...... אתה בהחלט רשאי לבחור את דרכך......

Rudy

New member
מזל טוב על ההחלטה...

אבל מנסיוני כדאי להתחיל מלמטה, כמו בכל בניין... לא ניתן לבנות את הקומה השישית לפני החמישית, ואת החמישית לפני הרביעית, וכן הלאה... מתחילים תמיד מהבסיס... אחרת הקומה השישית תתמוטט...

guttmann

New member
אנשים...!?!?!

מישהו דילג על החלק שבו אני אומר שאין לי מושג בדברים האלה!? מה אני צריך לעשות? מה היא דה פאק הקומה הראשונה!? סער.

Rudy

New member
אז ככה..

בקישור המצורף יש מאמר על כל הצ'אקרות ועל תפקידיהן. בין השאר ישנם טיפים איך לאזן את האנרגיה בכל צ'אקרה וצ'אקרה. אני חושב שהמאמר יתן לכם נקודת התחלה טובה.. בהצלחה.

Anabel74

New member
במקרה הזה

הנחתי למאסטרים לענות. מאחר וגם אני מאמינה שיש לקחת את הזמן ולא "להתקיף" כבר בהתחלה את העיין השלישית לא אוכל לתת עצות אינסטנט לכך. בכל אופן מקווה שתצליחו במשימתכם - ואשמח לשמוע מה היה..
לימור

guttmann

New member
אולי עכשיו אני יודע מה לישאול

יש למישהו איזו שהיא המלצה על מדיטציה טובה כדי לעורר את הצ'אקרה? תודה רבה, סער. נ.ב. עדיין אפשר ומיתבקש להוסיף מידע בקשר לצ'אקרה. סער.

Anabel74

New member
מידע על הצ'אקרה

ניתן למצא במאמרי הפורום. אחפש עבורך מדיטציה שקשורה בפתיחת העין השלישית. אודיע במסר פרטי אם אמצא.

למעלה