פיתוח רעיון

F00D Is G00D

New member
פיתוח רעיון

חשבתי על פעולה "מעבר לעצמי" שבעצם אמורה להעלות דיון על למה אנחנו לא חושבים על אחרים ופשוט עוברים הלאה, זו פעולה יחידה(לא מתוך מערך)והיא די מתחברת לי לפעולות הקודמות שרובם עסקו בדברים כלפי החברה והסביבה... הרעיון הוא להזמין אותם למסיבת יום הולדת של #%&^%& ולפני הפעולה אני המדריך יושב קורא עיתון, ושומע חדשות ברדיו (פעולה מתחילה בדיוק ב 4) ממלמל משהוא על תאונת דרכים שהיתה בבוקר (לצערנו כל בוקר יש) ואז מתחילים ביום הולדת של X לאחר הרבה משחקי חברה (שזה משהוא שהם מאוד רצו). אני שואל "איך אפשר לקרוא את העיתון הזה ואז לעבור למשחקי חברה?" וכמובן שעולה השאלה האם אנחנו צריכים להייות כל כך אמפטים כלפי כל בן אדם (שנהרג בתאונת דרכים - ולצערנו יש לפחות 2 כאלה ביום) ואם כן, אז אולי גם על כל חתול דרוס שאנחנו רואים בכביש (גם פה לצערי אני רואה לפחות 2 ביום) אני תוהה מה אני עושה אחרי הדיון בשביל שלא יחזרו דיכי הביתה. ואני לא בטוח שזה מושלם - משהוא חסר לי ואני מרגיש שאני מפסס משהוא.. רעיונות?

h e n y

New member
וואוו רעיון ממש ממש יפה!../images/Emo45.gif

אולי תדגיש איפשהו את הקטע שהם לא דואגים לסביבה שלהם האישית...כלומר אתה יכול ללכת על הדוגמא של תאונת דרכים..אבל אפשר להוסיף עוד איזה משהו קטן על הסביבה שלהם... זה תלוי גם באיזה גיל הם... למשל אני עשיתי פעולה לילדי הכיתה שלי שמדבר על אחריות וקישרתי שם גם את הנושא שלך..בנוסף שאלתי אותם האם הם חושבים שהם צריכים להיות מודאגים לגבי הסביבה או שכל אחד צריך לדאוג לעצמו... בסוף{לאחר וויכוחים ארוכים} הראתי להם שאם הם לא דואגים לסביבה שלהם הם פוגעים בעצמם בסופו של דבר.... מקווה שעזרתי..ואם לא..פשוט תתעלם...

F00D Is G00D

New member
לא מתעלם ../images/Emo13.gif

מקווה להעביר את הפעולה הזאת או דומה לה בקרוב..

למעלה