פיתוח

beginner

New member
פיתוח

היי ברשותי מצלמה דיגיטלית ורציתי לדעת אם אני יכול לתת את כרטיס הזיכרון שלי לחנות צילום ושהם יפתחו לי את התמונות כמו במצלמה רגילה ואם כן אז כמה בערך זה עולה??? תודה

Yuv@l

New member
זה תחום שעוד לא מפותח כל כך היום

בארץ. בארצות הברית לדוגמה אתה יכול לעשות את זה בקלות ואפילו הפוך, לתת פילם ולקבל תקליטור עם התמונות. אולי יש חנויות שעושות את זה אבל אני לא מכיר כאלה

Photo Ganim

New member
גם בארץ ניתן לקבל תקליטור

גם בארץ ניתן לקבל תקליטור מנגטיב ותתפלא אף באיכות גבוהה ביותר אשמח לספק לך פרטים בנידון

Yuv@l

New member
לא ידעתי. ותודה על ההצעה אבל אני

מצלם בעיקר בדיגיטלי...

tami_c

New member
ההללווו B-)

למה לגשת לחנות ולתת את הכרטיס שלך כשאפשר מהבית .. מהמחשב שלך.. או כל מחשב אחר לצורך העניין פשוט להעלות את התמונות לאתר בממשק פשוט וידידותי ולקבל הבייתה תמונות מפותחות בעלות מינימלית ( שקל וחצי לתמונה 10X15) יובי .. אתה מוזמן לנסות את האלבומים שלנו בנוסף לפיתוח התמונות .. שם תוכל לאחסן תמונות ולשתף .. תמי www.pictor.co.il

אתה לא צריך לתת את הכרטיס לחנות

צילום. מה שאתה צריך לעשות זה להיכנס לאתר של חברת Pic4U , להוריד תוכנה מיוחדת שבעזרתה אתה מעלה תמונות לאתר שלהם. ודרך האתר אתה בוחר אילו תמונות להדפיס , גודל של כל תמונה , סוג נייר (מט/מבריק) וכמות. ולמחרת התמונות אצלך בבית.

יש מינימום הזמנה של 30 ש``ח

כל תמונה (גודל 10*15) עולה 1.5 ש``ח (שקל וחצי). יש מחירון באתר. די זול כאשר לוקחים בחשבון שלא רוצים לפתח כל תמונה שמצלמים.

SkyEye

New member
חברים, שכחתם את נותן החסות: פיקטור! H-)

עדיין לא התנסיתי בשירותיו, אבל נראה לי שמדובר במתחרה ראוי ל-pic4u...

ריטה33

New member
רגע, אתם לא מגיעים לפורום דרך האתר?

אני הגעתי לפורום דרך פיקטור. וממש אהבתי את האתר האלבומים אפשרות השיתוף עים האפשרות להוסיף הערה לכל תמונה - גדול וההדפסה.

shay_pictor

New member
פורום פיקטור

לפורום אפשר להגיע דרך אתר פיקטור ודרך הפורומים של תפוז

true

New member
האלבום לתמונות

אם כבר מדברים על אלבום וירטואלי אין מתחרה ל-virtual album תוכנה חדשה לשמירה ואירגון אלבומי תמונות המשפחה במחשב.(פותחה באנגלית ותורגמה לעברית). התוכנה מאוד יעילה,ידידותית,קלה להפעלה ומקיפה באפשרויותיה. ניתן להוסיף נתונים(השנה,המקום,האירוע והשמות),הכנת אלבומי משנה,פירסומם באינטרנט או הפצתם בין מכריך ע``ג תקליטור...הצמדת קול לתמונה... ניתן להוריד דמו בחינם ולהכניס תמונות לנסיון להכרת היתרונות הרבים והנוספים שבתוכנה.

Jazzphoto

New member
``המעבדה`` ברחוב אלנבי ת``א-שם עושים

כאלו דברים,ואחרים. חוץ מזה-אם יש תמונה מוצלחת במיוחד - אפשר להדפיס אותה בבית על דף פוליו מיוחד וזה עולה פחות.זאת בהנחה שכבר יש לך מדפסת טובה.

shay_pictor

New member
זה בדיוק השירות שנותן פיקטור

את התמונות שאתה מעוניין להדפיס תעלה לאתר פיקטור. פה ניתן גם כמובן ליצור אלבומים לפי רצונך ולאחסן את התמונות ללא תשלום. התמונות שתרצה להזמין יודפסו על ע``י מדפסת דיגיטלית Net-Printer מהמשוכללות בעולם של קודאק באיכות הדפסה מעולה,וכמובן על נייר של קודאק. מינימום הזמנה 30 ש``ח פירוט מחירים באתר.

שמיימית

New member
אפשר לקנות נייר מיוחד כזה

של קודאק או חברה אחרת. נייר מבריק שהתמונות יוצאות שם יפה זה עולה בערך 70 שקל ל- 50 דפים שוב הכל תלוי באיכות המדפסת והנייר במדפסת HP970 יצאו לי תמונות מדהימות על הנייר הזה שווה לנסות (-:

Photo Ganim

New member
איזה סוג?

איזה סוג נייר עולה 70 ש``ח לחמישים דף אשמח ללמוד!!!

שמיימית

New member
זה טיפה מסובסד אבל אני מוכנה

לברר מחר כמה זה עולה לאנשים מבחוץ... ולבדוק שם חברה, כי זה בעבודה

shay_pictor

New member
בכל מקרה זה הרבה יותר מסורבל ויקר

מה יותר פשוט מלהעלות תמונות לאתר ולקבל אותן ישר לבית מודפסות באיכות של מדפסת מקצועית ולא ביתית ועוד במחיר של 1.5 ש``ח לתמונה מי צריך את כל הסיפור של ניירות מיוחדים ? גם אם הם במחיר מסובסד (-:

למעלה