פיתום יש לי שאלה.. בגלל שלהבונת..

Neora Barak

New member
פיתום יש לי שאלה.. בגלל שלהבונת..

כתבה כאן על חלומות.. ובכיין.. לפני שאני הולכת לישון, אני מזמינה לי חולם, בד"כ זה מתקיים, כמו סיפור, כמו סרט, קורה גם לכם? רגעעעעעעע.. יש עוד שאלה.. האם את מאמינים שאתם יכולים להזמין לכם את החיים שהייתם רוצים שיהיו לכם, וללכת עד הסוף- כדי שבאמת יהיו?

נאורה יקרה..

אשיב לך לשתי שאלותייך בחיוב. כשהייתי קטנה הייתי מחליטה על מה אני אחלום,לפרטי פרטים עד לנק' מסויימת ואז שמה ראש על המיטה ומשאירה את החלום לעשות את שלו.לא אשקר,זה היה חלום וזה היה בזמנו כשלא הייתי מודעת ליכולות שלי ולמי אני באמת. היום אני יודעת שאם זה באמת מה שאני רוצה,אני אזמין את זה למציאות. זה אמיתי,זה קרה,קורה ויקרה כל עוד אנחנו עושים משהו למען ההגשמה. מניסיון,זה קרה לי,זימנתי משהו בילדותי והגשמתי אותו לפני כמה שנים,למעשה יותר מדבר אחד.

Neora Barak

New member
מיכלי- ../images/Emo51.gif../images/Emo25.gif

אהבתי את תשובתך !!! מאחלת לך להמשיך לכייף בחלומות ובחיים שלפיהם !!

בכייף..

שמחה שאהבת את התשובה,כשזה בא מהלב זה הכי אמיתי שיש. שתגשימי כל מה שרק תרצי

s h i r k u s h

New member
בד"כ חולמת על מה שמעסיק אותי...

בדיוק לפני החלום... ולגבי השאלה השנייה- אני מאמינה בגורל, מאמינה שקבעו לנו חיים וזורמת עם החיים עצמם... מהדברים הקשים והלא נעימים שעברו עליי למדתי המון והפכתי להיות מי שאני, התחזקתי מהם ולכן לא חושבת שהייתי בוחרת חיים אחרים, אולי לעשות אותם טיפונת יותר קלים.

בוודאי שיש גורל,הוא נכתב מראש,אבל

כל היופי הוא שאת יכולה לשנותו ..זו האמונה שלי כמובן

מסכימה.

המציאות זה דבר גמיש, ואנחנו יכולים לעצב אותה (אנחנו לא היחידים שמעצבים, ואולי בגלל זה לא הכל תלוי בנו), להוסיף לה חומרים ולהחסיר ממנה פריטים שמפריעים (יש לי כרגע דימוי בראש - של גוש פלסטלינה אדום, עם כל מיני קיסמים וחרוזים תקועים בו). ודוגמא על חברה טובה שלי. יש לה ארון מלא בבגדי אופי. בגדי מעצבים, ובגדים הכי פושטים שיש. היא בוחרת בכל בוקר (או בהרבה בקרים), איך היא רוצה שיהיה לה היום - ועפ"י הרצון הזה מתלבשת.

liza26

New member
זה כתוב בחתימה שלי

רק שאני תמיד שוכחת לקרוא ולהאמין בזה כן, אני מאמינה שיותר מבחלומות כן- אפשר להשפיע על החיים שלנו- כל הבחירה בידינו.

למעלה