פיתון בורמזי אלבינו ירוק גרניט

Liron Samuels

New member
פיתון בורמזי אלבינו ירוק גרניט

כנראה שרובכם לא שמעתם על המוטציה הזאת כי עד היום הייתה רק בקיעה אחת שלהם עד כמה שידוע לי. אני מצרף תמונה. מה דעתכם?

הרעיון נשמע די דבילי

כי אחרי הכל ירוק נקרא גם חסר דוגמא אז חסר דוגמא עם דוגמא זה דבילי. אבל התוצאה נראת בדיוק כמו גרניט רגיל אז באמת שזה נראה שמישהו השקיע הרבה זמן בלהגיע לתוצאה שכבר קיימת כמה וכמה שנים.

Liron Samuels

New member
בגלל שירוק נקרא דם חסר דוגמא

אף אחד לא ידע אך הנחשים יראו... ההורים היו טריפל הטרוזיגוטים לירוק, אלבינו וגרניט. עד לפני הבקיעה הזאת היו גרניט אבל זה פעם ראשונה שיש גרניט ירוק אלבינו. יש גם הבדל במראה בין הגרניט ירוק אלבינו לגרניט אלבינו. אני כבר מוסיף עוד כמה תמונות מאותה בקיעה.

Liron Samuels

New member
אלבינו דאבל הטרוזיגוט

הנה תמונה של כמה לבקנים שהם דאבל הטרוזיגוטים לגרניט וירוק.

Liron Samuels

New member
אופס.. הנה התמונה

של הגרניט הטרוזיגוט לאבינו ולירוק. תראו את ההבדל בין גרניט לגרניט ירוק...

naja

New member
יש הבדל משמעותי.

גם בירוק-גרניט וגם בירוק-גרניט-אלבינו יש הרבה פחות דוגמא מאשר בגרניט רגיל ובגרניט אלבינו. ביננו-הנחשים האלה סופר מכוערים.....אפילו מופע הבר יותר יפה מהם. דרך אגב-תהיה איתי בקשר בנוגע לגן הזואולוגי.

Liron Samuels

New member
בדיוק

הירוק (חוסר דוגמא) מוריד חלק מהדוגמא שיש בנחש בגלל מוטציה אחרת. אני מסכים שהנחשים האלה אינם הכי מדהימים מבחינת מראה אבל כל התהליך היה מאוד מלהיב מ-2 סיבות: 1) אף פעם לא ביצעו הכלאה כזאת אז אף אחד לא ידע מה יצא. 2) כבר הרבה זמן יחסית שאין מוטציה חדשה בעולם הבורמזים.

Liron Samuels

New member
נורמלי

66% הטרוזיגוטים לירוק, אלבינו וגרניט. שימו לב לדוגמא יוצאת הדופן.

Liron Samuels

New member
הערה

כל נחש פה אשר אין בו אחת מהמוטציות (גרניט, ירוק או אלבינו) הוא 66% הטרוזיגוט למוטציה הזאת. מצטער שזה יצא כל כך הרבה הודעות אבל אני לא יודע איך לשים יותר מתמונה אחת בהודעה...

למעלה