אכן../images/Emo45.gifצודק בהחלט
גם אני למוד ניסיון מזה. כשרק קניתי את הנחש (אנקונדה צהובה) , ולא היה לי הרבה ניסיון , הוצאתי אותו מהטרריום כשאני תופס אותו באיזור שמתחת לראש , וקצת בחוזקה כי הוא לא ממש רגוע ונוח והוא התפתל והתנגד קצת לאחיזה שלי , מה שגרם לחיכוך בעור שלו , וזה היה בתקופת ההשלה שלו , ולאחר שהחזרתי אותו לטרריום הבחנתי שיש סימן של האחיזה שלי על העור שלו , וגם לאחר שהוא השיל עדיין הסימן לא התנקה וזה היה כתם מכוער ומאוד מפריע ליופי שלו שלאחר ההשלה. וגם לאחר ההשלה הנוספת שלו עדיין הכתם לא התנקה לגמרי , רק לאחר ההשלה השלישית הסימן התנקה לגמרי. קטונתי כמובן לאשר את דבריו של יונתן , שהרי מבין הרבה הרבה יותר ממני בתחום , אבל הוא בהחלט צודק , לא נוגעים בנחש עד לאחר שהוא משיל לגמרי את העור , ואז....הוא מדהים ביופיו עם עור חדש , נקי וחלק. ואגב , אף פעם לא הייתי צריך להכניס את הנחשים שלי למים , לא חושב שזה מתפקידנו בכלל , הם נכנסים ויוצאים מתי שבכיף שלהם , למרות שהבואה שלי בקושי נכנס למים למרות שיש לו. לעומת זאת האנקונדה? חולההה , פשוט חולההה מים , הוא מסוגל להיות במים גם שלושה ימים רצוף. מיותר לציין שבתקופת ההשלה לא מכניסים לנחש אוכל.