פיתון מתכדר שלא אכל שבועיים - שאלה

yairmann

New member
פיתון מתכדר שלא אכל שבועיים - שאלה

שלום, הפיתון שלי אוכל קבוע כמו נמר, כל שבוע עכבר בוגר (חי), או חולדה צעירה לעיתים נדירות. בשבועיים האחרונים הוא לא מוכן היה לאכול, הוא או מתעלם מהעכבר, או סתם נראה לחוץ ומנסה לצאת. ניסיתי איזה יום להשאיר אותו איזה שעה עם העכבר, בחושך, אבל העכבר סתם כרסם לי את הכבל חימום (שמזל שבגלל החום בימים האחרונים, הוא לא היה מחובר) והרס אותו. יש לציין שהטמפרטורות נוחות בטרריום, בין 25 - 28 מע', ללא הכבל חימום, הפיתון באורך של 80 ס"מ, השיל לפני שבוע-שבועיים. רעיונות?

tesnake

New member
כשהמתכדר שלך יצום למעלה משנה, דבר איתי..

אל דאגה , זה נורמלי לחלוטין. עזוב אותו למשך שבוע ותנסה להאכיל שוב, אם לא אוכל תנסה לעזוב אותו עוד שבועיים. יהיה בסדר. רק תזכור שאתה משאיר את הנחש שלך עם טרף חי (רק לפרק זמן קצר ומנוטר על ידך) תמיד דאג לזרוק גם לטרף משהו לאכול. כי בפעם הבאה, לא את הכבל חימום הוא יכרסם אם אתה מבין למה ני מתכוון...
נחשים.

yairmann

New member
אחלא, תודה. סתם בעסה, העכבר בטח ימות לי

כמו הקודם, הם לא חיים יותר מדי זמן פה, אפילו שני שם להם מים ואיזה ירק אבל העיקר שהפיתון בסדר

Lonesome George

New member
תן לעכבר פחמימות - לחם,פיתה,בונזו של כלבים

ואז הוא לא ימות. מה זה מים וקצת ירק? אתה חושב שזה צב? אתה מרעיב את העכבר למוות..

רן333

New member
כמו שכתב לך tesnake - אין לך סיבה לדאגה.

אי-אכילה למשך שבועיים היא לא באמת צום אצל פיתונים מתכדרים. והערה חשובה: מאוד לא מומלץ להשאיר עכברים חיים עם הנחש. הפעם זה הסתיים בפגיעה בציוד, אבל מי שיכורסם בפעם הבאה עלול להיות הנחש שלך.

Itamar Levy12

New member
תמונה אחת שווה אלף מילים (תמונה מטרידה).

נחש שהושאר עם טרף חי בכלוב.

Itamar Levy12

New member
לא לדאוג לא מאצלי

היא נמצאת בגוגל, זכרתי שמתי שניסיתי למצוא תמונה מסויימת של מתכדרים זו אחת התמונות שהמנוע חיפוש מעלה...

Itamar Levy12

New member
אני מוסיף

שלדעתי, גם בהשגחה לשים טרף חי בכלוב של הנחש זה חוסר אחריות ומיותר, אני אישית לא עושה זאת מעבר לולדות לזעמנים בייביס(גם זה ב2-3 ארוחות הראשונות).

nivinivini

New member
מאז שהקינג קלי' שלי (בן 10 חודשים) קיבל

ביס קטן בקצה הזנב (מזל), משהו שיעבור עוד נשל שניים, אני לא נותן יותר טרף חי. זה חסר טעם ולא שווה את הסיכון. הרי אין להם בטרריום יכולת תימרון יותר מדי כמו בטבע למשל. (תמונה מזעזעת ביותר).

BabaGee

New member
לא חושב שאת יכולה להתלונן על זה.

הייתה אמורה להיות לך תחושה מוקדמת לא ?
תמונה בהחלט רעה והנחש הזה נראה סובל / סבל ברמות על. יש לך איזה לינק לאתר עצמו ? הנחש שרד ? (לא נראה ככה אבל הייתי חייב לשאול)

למעלה