פיתונים מתכדרים

o r i 6 6 6

New member
פיתונים מתכדרים

יש מישהו בארץ שמרבה ומכליא מתכדררים באופן מקצועי?

k a t h y

New member
בית החיות...

הצליחו להרבות לראשונה בארץ פיתונים מתכדרים... בקשר להכלאות לא שמעתי ואני לא חושבת שיש...

o r i 6 6 6

New member
חבל...

כי בחו"ל זה הסוג שמרבים הכי הרבה ואני ראיתי באינטרנט הכלאות מדהימות...אני מקווה שתחום הזוחלים יהפוך למקצועי יותר בישראל בשנים הבאות

naja

New member
לא הכלאות.

מה שראית זה מופעים שונים של צבע דוגמא אבל כולם פיתונים מתכדרים. אמנם הצליחו להכליא את הסוג הזה בשני מינים נוספים(פיתון אנגולה ופיתון בורניאו קצר זנב) אבל התוצאה הייתה נחשים מכוערים למדי. אני משער שאתה ראית את כל המוטאציות שבאתרים שאשים בקישורים. לגבי מה שקתי אמרה- זה לא הכי מדוייק. בית החיות אמנם הרבו לראשונה בשנה שעברה פיתונים מתכדרים בהצלחה אבל שנים רבות לפניהם היה ריבוי מוצלח בגן הזואולוגי באוניברסיטת ת"א וכנראה שגם אצל מגדל פרטי.

o r i 6 6 6

New member
צודק... מופעים

אני מכיר את שני האתרים הראשונים אבל לא את השלישי אז אני יבדוק אותו... אבל לפי מה שכתבתם אי אפשר ממש להשיג מופעים יפים של מתכדררים בארץ וחבל כי אני ממש הייתי רוצה שיהיה לי פעם piebald זה לפי דעתי אחד הנחשים הכי יפים שיש...

naja

New member
מתכדרים בארץ.

עד היום הגיעו לארץ רק מתכדרים במופע רגיל. הסיבה שאף אחד מהמופעים האחרים הידועים(מעל 40) לא הגיע לארץ היא המחירים הגבוהים שלהם(כמה אלפי דולרים בממוצע). המופע שאתה מדבר עליו נמכר בחו"ל בין 6.5 ל 12 אלף דולר ולכן לא סביר שיגיע אחד כזה לארץ בקרוב. אני מקווה שלבקנים יגיעו בשנים הקרובות לארץ(כבר עובדים על זה כנראה) אבל הם יגיעו לאוספים פרטיים ולא יוצעו למכירה.

1צחי

New member
בעייה נוספת

כמעת ואין יבואנים בארץ ולכן אין גם הרבה זוחלים שהמחירים שלהם סבירים בהחלט.

אם היה שוק היו עוד יבואנים

בכל מקרה המחירים לא כל כך בשמיים ברוב המקרים וזה שאנחנו ישראלים מצפים לקנות חיה שהגיע מחו"ל במחיר כאילו אין פערי תיווך או הובלה של החיה זו בעיה שלנו. גם בארה"ב כשרואים נחש מלך ב20 דולר עדיין צריך לשלם 30-65 דולר על המשלוח שלו.

o r i 6 6 6

New member
יקר אבל יפה

כן אני מודע למחיר שלהם וגם יבוא אישי זה בטח עוד המון כסף וזה מסתכם בממש המון כי אם מישהו ירצה להרבות כאלה בארץ הוא יצטרך זוג...ואלה שעולים 6000 דולר כמו שאמרת זה בד"כ הטרוזיגוטים לתכונה כך שהם בעלי מראה נורמלי...מי יודע אם יום אחד יהיה לי את החשק והכסף...אבל אני לא מאמין שזה יקרה...ובינתיים אפשר לפנטז

1צחי

New member
לפני הרבה

שנים פגשתי מגדל ממזכרת בתיה אשר הרבה פיתונים מתכדררים (זה היה לפני 9 שנים).

למעלה