פיתחתי עכשיו אובססיה
פיתחתי עכשיו אובססיה לחברה לשעבר שלי שרשמתי פה עליה רבות.
היינו חברות שנתיים . החברות שלנו נהרסה בגלל שהיא צעקה והשפילה אותי ובמיוחד אחרי שהופיע החבר שלה. גם אני לא היה חסר לי גם אני לא יצאתי איתה. עוד כשהיינו חברות ריכלתי עליה בקטנה ובמיוחד למחזר שלי שהעריץ אותה ושתף אותה בהכל במקום לתמוך ביי..
ניתקנו את הקשר אחת מהשנייה.
בדיוק באותה תקופה היא נעדרה מעבודה למשך חודש במטרה לגרום למנהל לפטר אותה. אחרי חודש הפסיקו לשבץ אותה בסידור .
היא הופיעה אחרי שבועיים פעמיים .
מאז שהיא הופיעה בלי לשים לב נהייתי אובססיבית אליה ממש.
התחלתי לשאול את העובדת ממשרד שאלות, את העובדת שאיתה היא דיברה כשהופיעה .
חוץ מזה גם דיברתי עם העובדים עליה.
מאז שהיא נעלמה נהייתי יותר רכלנית ממה שהייתי קודם כלפיה וחשפתי לבודדים שחבר שלה ערבי. לא תיארתי לרגע שהיא תחזור לעבודה.
פתאום הבחורה ממשרד מודיעה לי שהיא חוזרת אחרי החגים.
בהתחלה חשבתי היא לא רצינית. אולם חקרתי את הנושא עיי כך שהפכתי עולמות ובסוף גיליתי ממחזר שהוא בקשר איתה
(איתו אני מסוכסכת ) שאכן היא חוזרת..
מאז קיבלתי הערה מ-2 עובדים שאני ממש אובססיבית עליה. שאני מתנהגת כאילו אני מאוהבת בה.
יש אחת שהתיידדתי איתה , ומכיין שיש לי אופי רכלני (לא סיפרתי לה שחבר שלה ערבי) התחלתי לדבר עליה המון.
למה רבנו ושאני לא מרוצה מזה שהיא חוזרת ושעברתי איתה מסע יסורים באילת ובטבריה.
בשיא הטמטום שלי העלתי את הנושא שהתגנבתי פעם אחת לבית מלון כשהיא הציעה ועל זה קיבלתי ממנה על הראש-שזה עבריינות , ואם משטרה הייתה שם היו תופסים אותי .
אני מרגישה ממש מטומטמת שבכלל אני ככה נפתחת ואני בלי מעצורים.
היא בקשר עם מחזר שמאיים עליי וגם שיתף אותה ששלחתי לו הודעה שאני ירצח אותו בדם קר.
פשוט הוא הוציא אותי מדעתי ורציתי שיפסיק להציק עם הקללות. רציתי לנצח אותו בריב. מאותו הרגע הוא מאיים עליי שיפתחו לי תיק עם תביעת אצבע ויעשו חקירות.
רק זה מה שחסר לי שהבחורה מעבודה תספר לו , ויהיה לו עוד קלף נגדיי שהוא יכול לאיים עליי על זה שהתגנבתי לבית מלון.
אני לא יודעת למה נפתחתי בפני הבחורה הזאת.
גם היא לא בשבילי . היא גם יכולה להיות מאוד נחמדה ופתאום להתהפך וכבר היה לי את זה איתה.
היא שולחת לי הודעות בפייסבוק ובטווטסאפ וגם מתקשרת.
אני נורא בלחץ מאז שפתחתי את הפה בהודעות.
ברגע שחברה לשעבר תופיע בסופר היא עלולה לשתף אותה ויהיה לי בלאגן גדול.
הבחורה הזאת גם אמרה לי שאני אובססיבית אליה ושהיא ממליצה לי ללכת לטיפול . שגם היא הייתה בעבר . שאלתי אם עזר היא ענתה בערך. שיקרתי לה שאני לא מתכוונת ללכת כי בעבר לא עזר לי
לא רציתי ולא רוצה שידעו בעבודה שאני כן רוצה לפנות לטיפול
אני באמת מרגישה אובססיבית אליה ממש..
אני חרדה לכך שהיא תחזור
מפחדת שאני עלולה להשלים איתה כדי שלא תחשוף את הסודות שהיא יודעת עליי כי גם לי לא חסר וגם אני עשיתי שטויות. אומנם לא היה לי חבר ערבי אבל התקשרתי למסטיקניות וזה מה שהכניס אותי למינוס, הייתי בקשר עם בחור מעבודה שרק ניצל אותי (בגללו התקשרתי למסטיקניות) ובכללי לא הייתי שמחה שתספר עליי כלום ותוציא אותי באור שלילי
מאיים אותי גם העובדה שהיא ומחזר שממרר לי את החיים , שהם האוייבים שלי, יעבדו ביחד וירכלו עליי
נמאס לי מזה שאני מרכלת בלי סוף.
זה גם למה היא רבה איתי לא פעם למרות שרכלתי הרבה יותר ברגע שעזבה.
בקיצור אני בסערת רגשות
לא יודעת איך להתנהג עם המחזר.
יש לו כלי נשק נגדי
השבוע ביום רביעי יש לו שימוע לפני פיטורים. הוא מאשים אותי בכך שאני דיברתי עם מנהל ולכן שוקלים לפטר אותו, אבל אין זה כך.
נכון אני מתה שיפטרו אותו אני לא ישקר , אבל לא התלוננתי עליו למנהל.
כולי בסערת רגשות.
אני יודעת שאני לא אמורה לחפש חברות בעבודה.
זה למה בא לי להתחמק מהבחורה החדשה בעבודה שגם לה יש מכנה משותף רווקה בת 40 שאין לה עם מי לצאת.
למרות שיש לנו משהו משותף , אני לא בוטחת בה.
כולם בעבודה מרכלים בטח גם היא.
ועדיין אני משתפת אותה כמו המקרה שסיפרתי לה , ועכשיו אני אוכלת תסביך.
כרגע היא אומרת מה פתאום שלא תספר כלום. ברגע שיהיה ביננו סכסוך, או אפילו היא תספר ותבקש שלא יגידו לי ובלי לשים לב השמועה יכולה להגיע לאוזניים הלא נכונות -עם זה יגיע למחזר הוא יעשה לי את הטרור!! גם ככה הוא מאיים עליי עם משטרה
על משפט מטומטם שאמרתי ברגע של כעס
פיתחתי עכשיו אובססיה לחברה לשעבר שלי שרשמתי פה עליה רבות.
היינו חברות שנתיים . החברות שלנו נהרסה בגלל שהיא צעקה והשפילה אותי ובמיוחד אחרי שהופיע החבר שלה. גם אני לא היה חסר לי גם אני לא יצאתי איתה. עוד כשהיינו חברות ריכלתי עליה בקטנה ובמיוחד למחזר שלי שהעריץ אותה ושתף אותה בהכל במקום לתמוך ביי..
ניתקנו את הקשר אחת מהשנייה.
בדיוק באותה תקופה היא נעדרה מעבודה למשך חודש במטרה לגרום למנהל לפטר אותה. אחרי חודש הפסיקו לשבץ אותה בסידור .
היא הופיעה אחרי שבועיים פעמיים .
מאז שהיא הופיעה בלי לשים לב נהייתי אובססיבית אליה ממש.
התחלתי לשאול את העובדת ממשרד שאלות, את העובדת שאיתה היא דיברה כשהופיעה .
חוץ מזה גם דיברתי עם העובדים עליה.
מאז שהיא נעלמה נהייתי יותר רכלנית ממה שהייתי קודם כלפיה וחשפתי לבודדים שחבר שלה ערבי. לא תיארתי לרגע שהיא תחזור לעבודה.
פתאום הבחורה ממשרד מודיעה לי שהיא חוזרת אחרי החגים.
בהתחלה חשבתי היא לא רצינית. אולם חקרתי את הנושא עיי כך שהפכתי עולמות ובסוף גיליתי ממחזר שהוא בקשר איתה
(איתו אני מסוכסכת ) שאכן היא חוזרת..
מאז קיבלתי הערה מ-2 עובדים שאני ממש אובססיבית עליה. שאני מתנהגת כאילו אני מאוהבת בה.
יש אחת שהתיידדתי איתה , ומכיין שיש לי אופי רכלני (לא סיפרתי לה שחבר שלה ערבי) התחלתי לדבר עליה המון.
למה רבנו ושאני לא מרוצה מזה שהיא חוזרת ושעברתי איתה מסע יסורים באילת ובטבריה.
בשיא הטמטום שלי העלתי את הנושא שהתגנבתי פעם אחת לבית מלון כשהיא הציעה ועל זה קיבלתי ממנה על הראש-שזה עבריינות , ואם משטרה הייתה שם היו תופסים אותי .
אני מרגישה ממש מטומטמת שבכלל אני ככה נפתחת ואני בלי מעצורים.
היא בקשר עם מחזר שמאיים עליי וגם שיתף אותה ששלחתי לו הודעה שאני ירצח אותו בדם קר.
פשוט הוא הוציא אותי מדעתי ורציתי שיפסיק להציק עם הקללות. רציתי לנצח אותו בריב. מאותו הרגע הוא מאיים עליי שיפתחו לי תיק עם תביעת אצבע ויעשו חקירות.
רק זה מה שחסר לי שהבחורה מעבודה תספר לו , ויהיה לו עוד קלף נגדיי שהוא יכול לאיים עליי על זה שהתגנבתי לבית מלון.
אני לא יודעת למה נפתחתי בפני הבחורה הזאת.
גם היא לא בשבילי . היא גם יכולה להיות מאוד נחמדה ופתאום להתהפך וכבר היה לי את זה איתה.
היא שולחת לי הודעות בפייסבוק ובטווטסאפ וגם מתקשרת.
אני נורא בלחץ מאז שפתחתי את הפה בהודעות.
ברגע שחברה לשעבר תופיע בסופר היא עלולה לשתף אותה ויהיה לי בלאגן גדול.
הבחורה הזאת גם אמרה לי שאני אובססיבית אליה ושהיא ממליצה לי ללכת לטיפול . שגם היא הייתה בעבר . שאלתי אם עזר היא ענתה בערך. שיקרתי לה שאני לא מתכוונת ללכת כי בעבר לא עזר לי
לא רציתי ולא רוצה שידעו בעבודה שאני כן רוצה לפנות לטיפול
אני באמת מרגישה אובססיבית אליה ממש..
אני חרדה לכך שהיא תחזור
מפחדת שאני עלולה להשלים איתה כדי שלא תחשוף את הסודות שהיא יודעת עליי כי גם לי לא חסר וגם אני עשיתי שטויות. אומנם לא היה לי חבר ערבי אבל התקשרתי למסטיקניות וזה מה שהכניס אותי למינוס, הייתי בקשר עם בחור מעבודה שרק ניצל אותי (בגללו התקשרתי למסטיקניות) ובכללי לא הייתי שמחה שתספר עליי כלום ותוציא אותי באור שלילי
מאיים אותי גם העובדה שהיא ומחזר שממרר לי את החיים , שהם האוייבים שלי, יעבדו ביחד וירכלו עליי
נמאס לי מזה שאני מרכלת בלי סוף.
זה גם למה היא רבה איתי לא פעם למרות שרכלתי הרבה יותר ברגע שעזבה.
בקיצור אני בסערת רגשות
לא יודעת איך להתנהג עם המחזר.
יש לו כלי נשק נגדי
השבוע ביום רביעי יש לו שימוע לפני פיטורים. הוא מאשים אותי בכך שאני דיברתי עם מנהל ולכן שוקלים לפטר אותו, אבל אין זה כך.
נכון אני מתה שיפטרו אותו אני לא ישקר , אבל לא התלוננתי עליו למנהל.
כולי בסערת רגשות.
אני יודעת שאני לא אמורה לחפש חברות בעבודה.
זה למה בא לי להתחמק מהבחורה החדשה בעבודה שגם לה יש מכנה משותף רווקה בת 40 שאין לה עם מי לצאת.
למרות שיש לנו משהו משותף , אני לא בוטחת בה.
כולם בעבודה מרכלים בטח גם היא.
ועדיין אני משתפת אותה כמו המקרה שסיפרתי לה , ועכשיו אני אוכלת תסביך.
כרגע היא אומרת מה פתאום שלא תספר כלום. ברגע שיהיה ביננו סכסוך, או אפילו היא תספר ותבקש שלא יגידו לי ובלי לשים לב השמועה יכולה להגיע לאוזניים הלא נכונות -עם זה יגיע למחזר הוא יעשה לי את הטרור!! גם ככה הוא מאיים עליי עם משטרה
על משפט מטומטם שאמרתי ברגע של כעס