פיתחתי תאוריה-תקראו עד הסוף..

orslimy

New member
פיתחתי תאוריה-תקראו עד הסוף..

ובכן, שמתי לב שכוחו של המתאגרך נובע מהמון דברים מצב נפשי, מוטיבציה, מצב פיזי וכו... אך לא בדקנו את הדבר הכי חשוב.... מצב הפטמות של המתאגרף הממוצע... יש מתאגרפים עם פטמות בכל מיני גדלים...האם זה קובע בקרב? האם לגודל הפטמה יש חשיבות אנרגתית אצל המתאגרף? אני אומר שכן, ואפילו לחדד את העובדה שבנאדם בעל פטמות גדולות מהרגיל חוזק אגרופו יהיה מדהים. עוד קריטריון להבחנה פטמתית זהו צבע הפטמה, ורוד- מהירות וזריזות חום- כוח ויציבות.... אז בפעם הבאה שאתם הולכים להתאמן, שימו לב בחדר הלבשה לפטמות השונות של חבריכם ואפילו שלכם- האם לכם יש את הפוטנציאל להיות האלוף הבא?

orslimy

New member
חחחחחח אני יודע...משעמם לי

עוד 3 שעות אימון...צריך לשרוף זמן....

Pyongwon

New member
משעמם לך - אוקי! תעבוד על שמירת

פנים, תזוזה, shadow boxing וסטפינג - צעדים. כל אלו יעזרו לך! ג'ס.

אוייי המצב באמת קשה!!../images/Emo2.gif

הכל בגלל במני, שבקרקע שכב עליך ומעך את פיטמותיו על אפך... אבל לא ידעתי שהטראומה שתקבל כל כך קשה.... במני--- הכל בגללך הלך לנו מתאגרף!!, ועכשיו הוא הפך להיות חובב פיטמות של בנים!! יניב

orslimy

New member
אני לא חובב פטמות של בנים!

אני חובב פטמות של בנות! אבל אני חוקר פטמות של אנשים לשם מחקר עתידי! אתם עוד תראו שיצא לי מלא כסף מזה.... אני אמציא ענף חדש! פתמותולוגיה!

../images/Emo6.gifיכול להיות שתצליח....

כבר יש כאלה שקוראים בגלגל העין, בכף הרגל, בהילה של הבן אדם, בציפורן, וכו.... אז תגיד שאתה קורא בפטמות.... יניב

דרך אגב דווקא אומרים ש.....

האנרגיה באה מהפופיק..... אל תשאל אותי איפה שמעתי את זה
יניב

אני פונה למתאגרף שיעשה קרב עם

אזולאי באירוע של הזירה.... במידה והוא מסתכל על פיטמותך, לא, זה לא בגלל שהוא נדלק עליך.. הוא פשוט מחשב את כוחך ועוצמתך בשביל "הברק"... יניב

למעלה